Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Αναφέρθηκε πάλι κάτι για τα όρια ποιανού εφέυρεση είναι τλκ. μην πετάτε κάτι που ακούστηκε... Από κάποιον και από το πουθενά δημιουργείτε εντυπώσεις και αγχώνετε άτομα. Άλλωστε το θέμα για τα όρια Όσοι πήραν τηλ. Στην Αθήνα το ξεκαθάρισαν... Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του... Θα μου πεις τα περισσότερα που γράφονται εδώ μπαρούφες είναι
Ολα γινονται για την νεα γριπη. Περιμενουν να ξεσπασει λιγο γιαυτο δε μας πηρανε πιο νωρις. Σου λεει ενας να εχειθα κολλησει ολοκληρο στρατοπεδο. Τα εμβολια του στρατου δεν ενεργουν αμεσως, αρα γιαυτο καθηστερουν. Εγω ετσι πιστευω. Ειναι κ ενας λογος αυτος
Καλημερα παιδια! η καταταξη θα γινει μεσα ιανουαριου... τα αποτελεσματα θα βγουνε στις 18 δεκεμβριου. αυτα μου ειπε λιγο πριν ο θειος μου που ειναι πολυ φιλος με τον ιδιαιτερο του υπουργου.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 62
Εχουμε μελλον ακομα...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ;ΤΖΕΝΗ έγραψε:Καλημερα παιδια! Πηρα τηλ σε ολες τις γραμμες κοινου του στρατου και οπως παντα δεν ειχαν κανενα νεοτερο! Και ετσι πηρα μετα στο γραφειο του βενιζελου στην αθηνα απαντησε μια ευγενικη κυρια την ρωτησα αν ξερει κατι για εμας τους εποπ που περιμενουμε αποτελεσματα και μου ειπε εντος των εορτων θα εχουν βγει τα αποτελεσματα. Ειπε κιολας οτι ειναι στο χερι του προεδρου να βαλει σε προτεραιοτητα να ψηφιστει ο νομος για την αφερεσει της συνεντευξεις γιατι δεν εχει πολυ χρονο γιατι τον πιεζει το οριο ηλικιας. Αυτα τα νεα ειχα παιδια. Καλη μας επιτυχια!
Φιλε νεος;
ακομα μπορουμε να βαλουμε βισμα για τ αποτελεσματα; Υπαρχει περιπτωσει να αλλαξουν τ αποτελεσματα με βισματα;
ακομα μπορουμε να βαλουμε βισμα για τ αποτελεσματα; Υπαρχει περιπτωσει να αλλαξουν τ αποτελεσματα με βισματα;
Οχι παιδια... τελος! εχουν βγει και δεν παιρνει τιποτα!
Εισαι σιγουρος; Απλα ρε φιλε στην ελλαδα ζουμε γιαυτο ρωταω και που το στιριζεις αυτο που λες;
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ...jimis έγραψε:Εισαι σιγουρος; Απλα ρε φιλε στην ελλαδα ζουμε γιαυτο ρωταω και που το στιριζεις αυτο που λες;

Εγω εχω μαθει οτι καποιος εβαλε βισμα τωρα δεν ξερω αμα λεει αληθεια
σκοπος δεν ειναι αν βαλεις βισμα αλλα αν τελικα θα κανει κατι το βισμα... ακου φιλε μου... τα αποτελεσματα εχουν βγει εδω και 20 μερες περιπου και ειναι υπογεγραμενα απο τον αγες. επισης διαταγη του βενιζελου ειναι να μην υπαρξουν βισματα... αυτα στα λεω με απολυτη σιγουρια! μην ακους κανεναν!jimis έγραψε:εγω εχω μαθει οτι καποιος εβαλε βισμα τωρα δεν ξερω αμα λεει αληθεια
Παιδιά και εγώ συμφωνώ δεν παίζει βίσμα. Όσους γνώρησα που έβαλαν βίσμα κόπηκαν κ εγώ που δεν έβαλα δεν με έκοψαν. Το θέμα αυτό όμως είναι σε άλλη ενότητα.
- nick13
- Λοχίας
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: anything
- Επάγγελμα: If I tell you I have to kill you after
Καλη επιτυχια σε ολους σας
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Τα αποτελεσματα ποτε βγαινουν;