Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mimis25
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από mimis25 »

Ραδιο αρβυλα στο φουλ.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδια τζαμπα περιμενετε... Θα αργησουν να βγουν ειπαμε...
Anonymous

Αδικος κοπος. τι περιμενετε ολοι οεο. σημερα ειναι της αεροποριας εσεις ακυρο για σημερα. ποιος τα λεη αυτα. ποιος σας ειπε να περιμενετε; τρεχετε ολοι πρωι πρωι στους υπολογιστες. καμια δουλεια δεν εχετε να κανετε;
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ έγραψε:Αδικος κοπος. Τι περιμενετε ολοι οεο. Σημερα ειναι της αεροποριας εσεις ακυρο για σημερα. Ποιος τα λεη αυτα. Ποιος σας ειπε να περιμενετε; Τρεχετε ολοι πρωι πρωι στους υπολογιστες. Καμια δουλεια δεν εχετε να κανετε;
κ εσυ τι ζορι τραβας κ μας τα χωνεις κατ'αυτο το τροπο; Καλα κανουμε κ περιμενουμε. Προβλημα μας. Εσυ που δε περιμενεις μην ασχολεισαι μαζι μας.

perimenw!!!
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από perimenw!!! »

ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ έγραψε:Αδικος κοπος. Τι περιμενετε ολοι οεο. Σημερα ειναι της αεροποριας εσεις ακυρο για σημερα. Ποιος τα λεη αυτα. Ποιος σας ειπε να περιμενετε; Τρεχετε ολοι πρωι πρωι στους υπολογιστες. Καμια δουλεια δεν εχετε να κανετε;

Ετσι γουσταρουμε και μπενουμε και θελουμε να ακουμε αυτα που λεει ο καθενας... Εχουμε το αγχως εχουμε και σε σενα να μας επικρινεις;
georgia z
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από georgia z »

Καλημερα σε ολους σας! Ειμαι νεο μελος στο φορουμ κ μοιραζομαι κ εγω μαζι σας την ιδια αγωνια εδω κ μερες για τα αποτελεσματα. Αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι ο διαγωνισμος εχει παρει παραταση κ τα αποτελεσματα θα βγουνε αρχες Δεκεμβριου. Ευχομαι καλη επιτυχια κ καλο κουραγιο σε ολους μας! Καλημερα απο Σαλονικα. [:Y:]
evritissa
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από evritissa »

αφηστε μας να ελπιζουμε ρε παιδια δεν κανει κακο... Η γκρινια και τα μουτρα ειναι χειροτερα... Λιγη αισιοδοξια χρειαζεται... Ολα θα πανε καλα!
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 284

Δημοσίευση από Gary »

Μεχρι στιγμης δεν εχουν βγαλει καν ημερησιο τυπο, υποπτο αυτο, κατι μου λεει οτι παιζει να αργουνε τον ημερησιο τυπο επειδη ετοιμαζουν την αναρτηση των αποτελεσματωνΕικόνα
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Δε νομιζω οτι εχει σχεση ο ημερησιος τυπος με τα αποτελεσματα... ετσι κ αλλιως αυτο παντως το ενημερωνουν μετα τις 12 παντα.

perimenw!!!
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από perimenw!!! »

Gary έγραψε:Μεχρι στιγμης δεν εχουν βγαλει καν ημερησιο τυπο, υποπτο αυτο, κατι μου λεει οτι παιζει να αργουνε τον ημερησιο τυπο επειδη ετοιμαζουν την αναρτηση των αποτελεσματωνΕικόνα

Η ανανεωση του site 12 η ωρα τη κανουν... Μακαρι να ειναι ετσι φιλε μου να τελειςνουμε καποια στιγμη δεν αντεχετε αλλο η υπομονη!
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Gary έγραψε:Μεχρι στιγμης δεν εχουν βγαλει καν ημερησιο τυπο, υποπτο αυτο, κατι μου λεει οτι παιζει να αργουνε τον ημερησιο τυπο επειδη ετοιμαζουν την αναρτηση των αποτελεσματωνΕικόνα
πιο αργα δε βγαζουν ημερησιο τυπο; Και μακαρι να τα βγαλουν σημερα
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 284

Δημοσίευση από Gary »

Οχι, εγω αλλες φορες που μπαινω τετοια ωρα εχει βγει ο ημερησιος τυπος, πιστευω οτι αργουνε γιαυτο το λογο, θα το μαθουμε μεχρι το μεσημερι, αν βγουνε τα αποτελεσματα θα επιβεβεωθω, αν οχι, λυπαμαι, τον πουλοοο!Εικόνα
Anonymous

Μην ασχολειστε με ηλιθιους ρε παιδια, που μπαινουν στο σαιτ για να κανουν τους καμποσους επειδη προλαβαν και βαλανε το βισμα.
Για σημερα εχω "συγκρατημενη αισιοδοξια". Αλλα λεει η λογικη και αλλα η καρδια. Μακαρι ρε παιδια να βγαινανε σημερα. Αλλα την εχουμε πατησει ετσι αλλες τρεις φορες. Πάντως εχω ξενερωσει με ολα αυτα. Θα περιμενω οπως και εσεις, δεν εχουμε να χασουμε τιποτα.

ΛΟΓΙΚΗ: Επειδη εχει πολυ δουλεια σημερα (Αποτελεσματα Στρατολογιας κλπ) το κοβω να τα ανεβαζουν κατα τις 4. Ετσι για να μην προλαβουμε και τους τρελανουμε στα τηλ παλι.
Anonymous

Του στρατού σήμερα δεν πρόκειται να βγουν...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες