Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ραδιο αρβυλα στο φουλ.
-
Anonymous
Ρε παιδια τζαμπα περιμενετε... Θα αργησουν να βγουν ειπαμε...
-
Anonymous
Αδικος κοπος. τι περιμενετε ολοι οεο. σημερα ειναι της αεροποριας εσεις ακυρο για σημερα. ποιος τα λεη αυτα. ποιος σας ειπε να περιμενετε; τρεχετε ολοι πρωι πρωι στους υπολογιστες. καμια δουλεια δεν εχετε να κανετε;
κ εσυ τι ζορι τραβας κ μας τα χωνεις κατ'αυτο το τροπο; Καλα κανουμε κ περιμενουμε. Προβλημα μας. Εσυ που δε περιμενεις μην ασχολεισαι μαζι μας.ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ έγραψε:Αδικος κοπος. Τι περιμενετε ολοι οεο. Σημερα ειναι της αεροποριας εσεις ακυρο για σημερα. Ποιος τα λεη αυτα. Ποιος σας ειπε να περιμενετε; Τρεχετε ολοι πρωι πρωι στους υπολογιστες. Καμια δουλεια δεν εχετε να κανετε;
-
perimenw!!!
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 19
ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ έγραψε:Αδικος κοπος. Τι περιμενετε ολοι οεο. Σημερα ειναι της αεροποριας εσεις ακυρο για σημερα. Ποιος τα λεη αυτα. Ποιος σας ειπε να περιμενετε; Τρεχετε ολοι πρωι πρωι στους υπολογιστες. Καμια δουλεια δεν εχετε να κανετε;
Ετσι γουσταρουμε και μπενουμε και θελουμε να ακουμε αυτα που λεει ο καθενας... Εχουμε το αγχως εχουμε και σε σενα να μας επικρινεις;
Καλημερα σε ολους σας! Ειμαι νεο μελος στο φορουμ κ μοιραζομαι κ εγω μαζι σας την ιδια αγωνια εδω κ μερες για τα αποτελεσματα. Αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι ο διαγωνισμος εχει παρει παραταση κ τα αποτελεσματα θα βγουνε αρχες Δεκεμβριου. Ευχομαι καλη επιτυχια κ καλο κουραγιο σε ολους μας! Καλημερα απο Σαλονικα. [:Y:]
αφηστε μας να ελπιζουμε ρε παιδια δεν κανει κακο... Η γκρινια και τα μουτρα ειναι χειροτερα... Λιγη αισιοδοξια χρειαζεται... Ολα θα πανε καλα!
-
Gary
- Λοχαγός

- Posts in topic: 284
Μεχρι στιγμης δεν εχουν βγαλει καν ημερησιο τυπο, υποπτο αυτο, κατι μου λεει οτι παιζει να αργουνε τον ημερησιο τυπο επειδη ετοιμαζουν την αναρτηση των αποτελεσματων

Δε νομιζω οτι εχει σχεση ο ημερησιος τυπος με τα αποτελεσματα... ετσι κ αλλιως αυτο παντως το ενημερωνουν μετα τις 12 παντα.
-
perimenw!!!
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 19
Gary έγραψε:Μεχρι στιγμης δεν εχουν βγαλει καν ημερησιο τυπο, υποπτο αυτο, κατι μου λεει οτι παιζει να αργουνε τον ημερησιο τυπο επειδη ετοιμαζουν την αναρτηση των αποτελεσματων
Η ανανεωση του site 12 η ωρα τη κανουν... Μακαρι να ειναι ετσι φιλε μου να τελειςνουμε καποια στιγμη δεν αντεχετε αλλο η υπομονη!
πιο αργα δε βγαζουν ημερησιο τυπο; Και μακαρι να τα βγαλουν σημεραGary έγραψε:Μεχρι στιγμης δεν εχουν βγαλει καν ημερησιο τυπο, υποπτο αυτο, κατι μου λεει οτι παιζει να αργουνε τον ημερησιο τυπο επειδη ετοιμαζουν την αναρτηση των αποτελεσματων
-
Gary
- Λοχαγός

- Posts in topic: 284
Οχι, εγω αλλες φορες που μπαινω τετοια ωρα εχει βγει ο ημερησιος τυπος, πιστευω οτι αργουνε γιαυτο το λογο, θα το μαθουμε μεχρι το μεσημερι, αν βγουνε τα αποτελεσματα θα επιβεβεωθω, αν οχι, λυπαμαι, τον πουλοοο!

-
Anonymous
Μην ασχολειστε με ηλιθιους ρε παιδια, που μπαινουν στο σαιτ για να κανουν τους καμποσους επειδη προλαβαν και βαλανε το βισμα.
Για σημερα εχω "συγκρατημενη αισιοδοξια". Αλλα λεει η λογικη και αλλα η καρδια. Μακαρι ρε παιδια να βγαινανε σημερα. Αλλα την εχουμε πατησει ετσι αλλες τρεις φορες. Πάντως εχω ξενερωσει με ολα αυτα. Θα περιμενω οπως και εσεις, δεν εχουμε να χασουμε τιποτα.
ΛΟΓΙΚΗ: Επειδη εχει πολυ δουλεια σημερα (Αποτελεσματα Στρατολογιας κλπ) το κοβω να τα ανεβαζουν κατα τις 4. Ετσι για να μην προλαβουμε και τους τρελανουμε στα τηλ παλι.
Για σημερα εχω "συγκρατημενη αισιοδοξια". Αλλα λεει η λογικη και αλλα η καρδια. Μακαρι ρε παιδια να βγαινανε σημερα. Αλλα την εχουμε πατησει ετσι αλλες τρεις φορες. Πάντως εχω ξενερωσει με ολα αυτα. Θα περιμενω οπως και εσεις, δεν εχουμε να χασουμε τιποτα.
ΛΟΓΙΚΗ: Επειδη εχει πολυ δουλεια σημερα (Αποτελεσματα Στρατολογιας κλπ) το κοβω να τα ανεβαζουν κατα τις 4. Ετσι για να μην προλαβουμε και τους τρελανουμε στα τηλ παλι.
-
Anonymous
Του στρατού σήμερα δεν πρόκειται να βγουν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης