ναι. Με πηρε στις 4/11 ημερα τεταρτη μου ειπε οτι ψηφιστηκε κ θα βγουν στις 13/11 μαζι με της αεροποριας... Αυταanna.nikos έγραψε:τι σου ειπε; Οτι ψηφιστηκε ο νομος κ οτι σημερα θα βγουν; Απο που το εμαθε αυτη;tati έγραψε:εμενα μου το ειχε πει μια γνωστη μου που δουλευει στη βουλη αλλα τετοια ωρα δυστυχως δε μπορω να την βρω...margarita11788 έγραψε:Δηλαδη δεν εχουμε καμια ελπιδα σημερα; Μην περιμενουμε να παει 12 να δουμε το army; Εεεε... Που ειστε εσεις που ελεγαν τα βυσματα σας οτι θα βγουν παρασκευη και 13; Εεε, αν μαθει καποιος κατι πιο ουσιαστικο παρακαλω. Ας μιλησει καποιος.
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
margarita11788
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 29
kostas έγραψε:με πηρε τηλεφωνο το βυσμα μου2 ο αδερφος μου ειναι εποπ και επισης με πηρε εχθες και μου ειπε για σημερα και 3 εχω εναν φιλο που ειναι φανταρος και αυτος με πηρε εχθεσ. Τωρα εαν μου ειπαν ψεμματα σας λεω και εγω βρε παιδιαmargarita11788 έγραψε:kostas έγραψε:Καλημερα παιδια. Εμενα απο εχθες μου ειπανε οτι θα βγουνε σημερα
καλημερα κωστα... Ετσι αγορι ετσι. Φτιαξε μου το κεφι. Αντε, περιμεντε. Σημερα αποτελεσματα. Το λεω να το πιστεψω,
ευχαριστουμε ρε kosta... Πω... Αρχιζω να περνω τα πανω μου. Αντε παιδια... Περιμενουμε μεχρι τις 12. Οεο... Α, ρε κωστα. Παμε. Ειδα στο ονειρο μου οτι ειχαν βγει και οτι περιμεναμε να ορκιστουμε. Αφηστε... Τελειο ονειρο.
Απο που το εμαθε αυτη;
στη βουλη δουλευει το ξαναειπα.
στη βουλη δουλευει το ξαναειπα.
-
margarita11788
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 29
tati έγραψε:ναι. Με πηρε στις 4/11 ημερα τεταρτη μου ειπε οτι ψηφιστηκε κ θα βγουν στις 13/11 μαζι με της αεροποριας... Αυταanna.nikos έγραψε:τι σου ειπε; Οτι ψηφιστηκε ο νομος κ οτι σημερα θα βγουν; Απο που το εμαθε αυτη;tati έγραψε:εμενα μου το ειχε πει μια γνωστη μου που δουλευει στη βουλη αλλα τετοια ωρα δυστυχως δε μπορω να την βρω...margarita11788 έγραψε:Δηλαδη δεν εχουμε καμια ελπιδα σημερα; Μην περιμενουμε να παει 12 να δουμε το army; Εεεε... Που ειστε εσεις που ελεγαν τα βυσματα σας οτι θα βγουν παρασκευη και 13; Εεε, αν μαθει καποιος κατι πιο ουσιαστικο παρακαλω. Ας μιλησει καποιος.
tati μου... Ευχαριστουμε και σενα. Πω... Ελπιζω σημερα να πανε ολα καλα. Ελα θελω κεφια μεχρι τις 12. Υπομονη μια ωρα και 13 λεπτα.
-
Anonymous
Γεια σας παιδια. Μολις πηρα την Στρατολογια της Πολης μου κ μου ειπαν το μεσημερι σημερα να μπω στην σελιδα του αρμυ, θα εχουν βγει... Τι να πω...
Καλα μη το δενεις σχοινι κορδονι το 12... Αλλες φορες ειχαν βγει κ στις 5...
Καλα αυτο που γινεται τωρα εδω εχει γινει αλλες 3 φορες... Αστο μη το ψαχνεις... Απλα περιμενουμε... Κ παιδια! Μην ενθουσιαζεστε... Κρατηστε τη χαρα κ τον ενθουσιασμο για οταν βγουνε...
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
αληθεια; Παιδια να πω την αληθεια δεν ειχα ελπιδες για σημερα αλλα μ'αυτα που λετε αρχιζω να εχω.ana έγραψε: Γεια σας παιδια. Μολις πηρα την Στρατολογια της Πολης μου κ μου ειπαν το μεσημερι σημερα να μπω στην σελιδα του αρμυ, θα εχουν βγει... Τι να πω...
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

ναι ολοι για σημερα. Και εγω αγχωθηκα τωρα εκει που ημουν απαθεστατη.kostas έγραψε: Ειδατε βρε παιδια; Για σημερα λενε ολοι. Οσο περναει η ωρα το ανχος μεγαλωνει ε;
-
Anonymous
Καλα ας μην το δενουμε σχοινι κορδονι, κ την αλλη φορα ετσι ελεγαν αλλα... Τιποτα δεν πιστευω πια... Φανταζομαι οτι κ πολλοι απο εδω μεσα...
-
Anonymous
Πηρα στρατολογια σολωνος και μου ειπαν να ξαναπαρω την αλλη εβδομαδα. Μονο αεροπορια σημερα.
-
Anonymous
Δεν ειπα αυτο αλλα δεν προκειται να ασχοληθω με ατομα που δεν καταλαβαινουν
-
Anonymous
Σήμερα μόνο αεροπορία, στρατό όχι... Μίλησα με ΓΕΣ κ με στρατολογία και συγκεκριμένα δεν πήρα τηλ σε ενα γραφείο στρατολογίας (μιας περιοχής) αλλά σε 3... Τέλη του μήνα για στρατό...
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

ωραια μας επεσαν τα αυτακια παλιΣΟΦΗ έγραψε: Σήμερα μόνο αεροπορία, στρατό όχι... Μίλησα με ΓΕΣ κ με στρατολογία και συγκεκριμένα δεν πήρα τηλ σε ενα γραφείο στρατολογίας (μιας περιοχής) αλλά σε 3... Τέλη του μήνα για στρατό...
μακαρι να ειχα αλλα δυστυχως δεν εχω... Εμενα οι ελπιδες μου ειναι πολυ λιγοτερες απο τις δικες σας αλλα ελπιζωkostas έγραψε:απο οτι βλεπω τατι εχεις γερο βυσμα ε;tati έγραψε:Καλα αυτο που γινεται τωρα εδω εχει γινει αλλες 3 φορες... Αστο μη το ψαχνεις... Απλα περιμενουμε... Κ παιδια! Μην ενθουσιαζεστε... Κρατηστε τη χαρα κ τον ενθουσιασμο για οταν βγουνε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης