Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

anna.nikos έγραψε:
tati έγραψε:
margarita11788 έγραψε:Δηλαδη δεν εχουμε καμια ελπιδα σημερα; Μην περιμενουμε να παει 12 να δουμε το army; Εεεε... Που ειστε εσεις που ελεγαν τα βυσματα σας οτι θα βγουν παρασκευη και 13; Εεε, αν μαθει καποιος κατι πιο ουσιαστικο παρακαλω. Ας μιλησει καποιος.
εμενα μου το ειχε πει μια γνωστη μου που δουλευει στη βουλη αλλα τετοια ωρα δυστυχως δε μπορω να την βρω...

τι σου ειπε; Οτι ψηφιστηκε ο νομος κ οτι σημερα θα βγουν; Απο που το εμαθε αυτη;
ναι. Με πηρε στις 4/11 ημερα τεταρτη μου ειπε οτι ψηφιστηκε κ θα βγουν στις 13/11 μαζι με της αεροποριας... Αυτα

margarita11788
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από margarita11788 »

kostas έγραψε:
margarita11788 έγραψε:
kostas έγραψε:Καλημερα παιδια. Εμενα απο εχθες μου ειπανε οτι θα βγουνε σημερα

καλημερα κωστα... Ετσι αγορι ετσι. Φτιαξε μου το κεφι. Αντε, περιμεντε. Σημερα αποτελεσματα. Το λεω να το πιστεψω,
με πηρε τηλεφωνο το βυσμα μου2 ο αδερφος μου ειναι εποπ και επισης με πηρε εχθες και μου ειπε για σημερα και 3 εχω εναν φιλο που ειναι φανταρος και αυτος με πηρε εχθεσ. Τωρα εαν μου ειπαν ψεμματα σας λεω και εγω βρε παιδια

ευχαριστουμε ρε kosta... Πω... Αρχιζω να περνω τα πανω μου. Αντε παιδια... Περιμενουμε μεχρι τις 12. Οεο... Α, ρε κωστα. Παμε. Ειδα στο ονειρο μου οτι ειχαν βγει και οτι περιμεναμε να ορκιστουμε. Αφηστε... Τελειο ονειρο.
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Απο που το εμαθε αυτη;

στη βουλη δουλευει το ξαναειπα.

margarita11788
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από margarita11788 »

tati έγραψε:
anna.nikos έγραψε:
tati έγραψε:
margarita11788 έγραψε:Δηλαδη δεν εχουμε καμια ελπιδα σημερα; Μην περιμενουμε να παει 12 να δουμε το army; Εεεε... Που ειστε εσεις που ελεγαν τα βυσματα σας οτι θα βγουν παρασκευη και 13; Εεε, αν μαθει καποιος κατι πιο ουσιαστικο παρακαλω. Ας μιλησει καποιος.
εμενα μου το ειχε πει μια γνωστη μου που δουλευει στη βουλη αλλα τετοια ωρα δυστυχως δε μπορω να την βρω...

τι σου ειπε; Οτι ψηφιστηκε ο νομος κ οτι σημερα θα βγουν; Απο που το εμαθε αυτη;
ναι. Με πηρε στις 4/11 ημερα τεταρτη μου ειπε οτι ψηφιστηκε κ θα βγουν στις 13/11 μαζι με της αεροποριας... Αυτα

tati μου... Ευχαριστουμε και σενα. Πω... Ελπιζω σημερα να πανε ολα καλα. Ελα θελω κεφια μεχρι τις 12. Υπομονη μια ωρα και 13 λεπτα.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας παιδια. Μολις πηρα την Στρατολογια της Πολης μου κ μου ειπαν το μεσημερι σημερα να μπω στην σελιδα του αρμυ, θα εχουν βγει... Τι να πω...
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Καλα μη το δενεις σχοινι κορδονι το 12... Αλλες φορες ειχαν βγει κ στις 5...
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Καλα αυτο που γινεται τωρα εδω εχει γινει αλλες 3 φορες... Αστο μη το ψαχνεις... Απλα περιμενουμε... Κ παιδια! Μην ενθουσιαζεστε... Κρατηστε τη χαρα κ τον ενθουσιασμο για οταν βγουνε...
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

ana έγραψε: Γεια σας παιδια. Μολις πηρα την Στρατολογια της Πολης μου κ μου ειπαν το μεσημερι σημερα να μπω στην σελιδα του αρμυ, θα εχουν βγει... Τι να πω...
αληθεια; Παιδια να πω την αληθεια δεν ειχα ελπιδες για σημερα αλλα μ'αυτα που λετε αρχιζω να εχω.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

kostas έγραψε: Ειδατε βρε παιδια; Για σημερα λενε ολοι. Οσο περναει η ωρα το ανχος μεγαλωνει ε;

ναι ολοι για σημερα. Και εγω αγχωθηκα τωρα εκει που ημουν απαθεστατη.
Anonymous

Καλα ας μην το δενουμε σχοινι κορδονι, κ την αλλη φορα ετσι ελεγαν αλλα... Τιποτα δεν πιστευω πια... Φανταζομαι οτι κ πολλοι απο εδω μεσα...
Anonymous

Πηρα στρατολογια σολωνος και μου ειπαν να ξαναπαρω την αλλη εβδομαδα. Μονο αεροπορια σημερα.

Anonymous

Δεν ειπα αυτο αλλα δεν προκειται να ασχοληθω με ατομα που δεν καταλαβαινουν
Anonymous

Σήμερα μόνο αεροπορία, στρατό όχι... Μίλησα με ΓΕΣ κ με στρατολογία και συγκεκριμένα δεν πήρα τηλ σε ενα γραφείο στρατολογίας (μιας περιοχής) αλλά σε 3... Τέλη του μήνα για στρατό...
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΣΟΦΗ έγραψε: Σήμερα μόνο αεροπορία, στρατό όχι... Μίλησα με ΓΕΣ κ με στρατολογία και συγκεκριμένα δεν πήρα τηλ σε ενα γραφείο στρατολογίας (μιας περιοχής) αλλά σε 3... Τέλη του μήνα για στρατό...
ωραια μας επεσαν τα αυτακια παλι
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

kostas έγραψε:
tati έγραψε:Καλα αυτο που γινεται τωρα εδω εχει γινει αλλες 3 φορες... Αστο μη το ψαχνεις... Απλα περιμενουμε... Κ παιδια! Μην ενθουσιαζεστε... Κρατηστε τη χαρα κ τον ενθουσιασμο για οταν βγουνε...
απο οτι βλεπω τατι εχεις γερο βυσμα ε;
μακαρι να ειχα αλλα δυστυχως δεν εχω... Εμενα οι ελπιδες μου ειναι πολυ λιγοτερες απο τις δικες σας αλλα ελπιζω

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης