Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
margarita11788
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από margarita11788 »

Εχω βαρεθει. Εχω κουραστει. Πραγματικα δεν ξερω τι εχω κανει. Ολα μου πανε στραβα. Το μονο που θα με σωσει ειναι τα καλα αποτελεσματα απο το στρατο. Σας παρακαλω λοιπον, αλλοι αυτοκτονουν οταν μπουν μεσα, για να μην αυτοκτονησω εγω απο τωρα... Ας μας πει καποιος, υπευθυνα ομως, ποτε στο καλο θα βγουν αυτα τα κωλο αποτελεσματα. Αλλα βεβαια... Στην ελλαδα ζουμε. Μεχρι και στην αλβανια θα τα ειχαν βγαλει τωρα. Κρατος σου λεει μετα. Περνω συνεχεια τηλεφωνα στο γες και σε ενα αλλο και ολο δεν ξερουν και δεν ξερουν. Ποιος στο καλο ξερει; Γιατι ολοι Μας αγνοουν; Σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι και δε βρισκω μια απαντησει. Εδω κρινονται 2000 ζωες. Ας κανει καποιος κατι. Ας παρθει μια αποφαση. Μεχρι και το ναυτικο θα παρει αποτελεσματα και μεις ακομα τπτ. Μα τι στο καλο συμβαινει. Ο χοντροβενιζελος μας τα εκανε ροηδο παλι. Γιατι ρε παιδια; Γιατι; Πραγματικα δεν αντεχω αλλο. Εχει αποσυντονιστει ολο μου το προγραμμα. Σας παρακαλω απο τα βαθυ της καρδιας μου... Μη λετε αερολογιες. Εδω και τοσο καιρο περιμενουμε και ακομα δεν εχω ακουσει κατι σοβαρο. Ευχαριστω και συγνωμη παιδια. Απλα... Δεν αντεχω αλλο. Συγνωμη. .
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Greek_Army »

Άμα δεν αντέχεις στην "έξω" ζωή και δεν έχεις υπομονή. Στον στρατό πως θα αντέξεις;
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 284

Δημοσίευση από Gary »

Καλημερα, κανενα νεο κανεις;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

anna.nikos έγραψε:ρε παιδια πριν τις 2/11 ειχα τρελη αγωνια για το ποτε θα βγουν κ αν περασω. τωρα δεν νοιωθω ΤΠτ. παθατε κ εσεις το ιδιο;

ακριβως το ιδιο επαθα και εγω, εκει που εμπενα καθε λιγο και λιγακι για να δω τωρα μια αφορα την μερα, νιωθιω σαν να μην τα εβαλα τα χαρτια, νιωθω μια απαθεια.
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Gary έγραψε:Καλημερα, κανενα νεο κανεις;
προς το παρων τπτ φιλε μου. Στο στρατο ξηρας κοιμουντε ολοι... Μπηκα στα site ΠΑ κ ΠΝ και στην αρχικη σελιδα εχουν ενημερωση για τους εποπ. Στο στρατο ξηρας σαν να μην υπαρχει διαγωνισμος!

Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Θαρρεις και το κανουνε επιτηδες συγκεκριμενα σε εμαςΕικόνα
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

κοζανιτισα έγραψε:
anna.nikos έγραψε:ρε παιδια πριν τις 2/11 ειχα τρελη αγωνια για το ποτε θα βγουν κ αν περασω. Τωρα δεν νοιωθω ΤΠτ. Παθατε κ εσεις το ιδιο;

ακριβως το ιδιο επαθα και εγω, εκει που εμπενα καθε λιγο και λιγακι για να δω τωρα μια αφορα την μερα, νιωθιω σαν να μην τα εβαλα τα χαρτια, νιωθω μια απαθεια.

ειναι φυσικο, και στο στρατο να καταφερεις να περασεις, το πρωτο καιρο θα εισαι ενθουσιασμενη, μετα θα σου φενετε δισβασταχτη καθημερινοτηταΕικόνα
Anonymous

Απο τσαπανιδου πριν λιγο, μην περιμενετε αυριο αποτελεσματα. τελος του μηνα το διευκρινησαν χωρις μορια συνεντευξης. οσοι ειναι για ναυτικο κ αεροπορια αυριο ονοματα. κ αρχες του καινουργιου χρονου υγειονομηκα. πιστευω να σας καλυξα πληρως.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

ΜΟΝΙΜΟΣ έγραψε: Απο τσαπανιδου πριν λιγο, μην περιμενετε αυριο αποτελεσματα. Τελος του μηνα το διευκρινησαν χωρις μορια συνεντευξης. Οσοι ειναι για ναυτικο κ αεροπορια αυριο ονοματα. Κ αρχες του καινουργιου χρονου υγειονομηκα. Πιστευω να σας καλυξα πληρως.
ευχαριστουμε για την ενημερωση
Anonymous

ΜΟΝΙΜΟΣ έγραψε:Απο τσαπανιδου πριν λιγο, μην περιμενετε αυριο αποτελεσματα. Τελος του μηνα το διευκρινησαν χωρις μορια συνεντευξης. Οσοι ειναι για ναυτικο κ αεροπορια αυριο ονοματα. Κ αρχες του καινουργιου χρονου υγειονομηκα. Πιστευω να σας καλυξα πληρως.
φιλε μου δεν ακουσες καλα. Ειπε οτι ξεπαγωνουν οι προκυρηξεις 1800 εποπ. Δηλαδη στρατολογια ναυτικο και αεροπορια. Δεν ειπε τπτ για τους 2000 εποπ που ειμαστε εμεισ. Αν δεν ακους καλα μν τα λες εδω και ανχωνεις τοσα παιδια τζαμπα
perimenw!!!
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από perimenw!!! »

Πηρα εγω τηλ στο υπουργειο αμηνης και μου ειπαν οτι θα αργησουν κι αλου γτ εξεταζουν παλη τα χαρτια χωρις τη συνεντευξη και να παρω παλι την αλλη βδομαδα... Καλημερα σας!
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Με λιγα λογια τι γινετε με εμας;
Anonymous

kostas έγραψε:
ΜΟΝΙΜΟΣ έγραψε:Απο τσαπανιδου πριν λιγο, μην περιμενετε αυριο αποτελεσματα. Τελος του μηνα το διευκρινησαν χωρις μορια συνεντευξης. Οσοι ειναι για ναυτικο κ αεροπορια αυριο ονοματα. Κ αρχες του καινουργιου χρονου υγειονομηκα. Πιστευω να σας καλυξα πληρως.
φιλε μου δεν ακουσες καλα. Ειπε οτι ξεπαγωνουν οι προκυρηξεις 1800 εποπ. Δηλαδη στρατολογια ναυτικο και αεροπορια. Δεν ειπε τπτ για τους 2000 εποπ που ειμαστε εμεισ. Αν δεν ακους καλα μν τα λες εδω και ανχωνεις τοσα παιδια τζαμπα
Πεσ'τα ρε Κωστα!
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

perimenw! έγραψε:Πηρα εγω τηλ στο υπουργειο αμηνης και μου ειπαν οτι θα αργησουν κι αλου γτ εξεταζουν παλη τα χαρτια χωρις τη συνεντευξη και να παρω παλι την αλλη βδομαδα... Καλημερα σας!
να σαι καλα για την πληροφορια...
Anonymous

Βαλτε ολοι νετ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες