Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
margarita11788
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 29
Εχω βαρεθει. Εχω κουραστει. Πραγματικα δεν ξερω τι εχω κανει. Ολα μου πανε στραβα. Το μονο που θα με σωσει ειναι τα καλα αποτελεσματα απο το στρατο. Σας παρακαλω λοιπον, αλλοι αυτοκτονουν οταν μπουν μεσα, για να μην αυτοκτονησω εγω απο τωρα... Ας μας πει καποιος, υπευθυνα ομως, ποτε στο καλο θα βγουν αυτα τα κωλο αποτελεσματα. Αλλα βεβαια... Στην ελλαδα ζουμε. Μεχρι και στην αλβανια θα τα ειχαν βγαλει τωρα. Κρατος σου λεει μετα. Περνω συνεχεια τηλεφωνα στο γες και σε ενα αλλο και ολο δεν ξερουν και δεν ξερουν. Ποιος στο καλο ξερει; Γιατι ολοι Μας αγνοουν; Σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι και δε βρισκω μια απαντησει. Εδω κρινονται 2000 ζωες. Ας κανει καποιος κατι. Ας παρθει μια αποφαση. Μεχρι και το ναυτικο θα παρει αποτελεσματα και μεις ακομα τπτ. Μα τι στο καλο συμβαινει. Ο χοντροβενιζελος μας τα εκανε ροηδο παλι. Γιατι ρε παιδια; Γιατι; Πραγματικα δεν αντεχω αλλο. Εχει αποσυντονιστει ολο μου το προγραμμα. Σας παρακαλω απο τα βαθυ της καρδιας μου... Μη λετε αερολογιες. Εδω και τοσο καιρο περιμενουμε και ακομα δεν εχω ακουσει κατι σοβαρο. Ευχαριστω και συγνωμη παιδια. Απλα... Δεν αντεχω αλλο. Συγνωμη. .
-
Greek_Army
- Στρατηγός

- Posts in topic: 58
Άμα δεν αντέχεις στην "έξω" ζωή και δεν έχεις υπομονή. Στον στρατό πως θα αντέξεις;
-
Gary
- Λοχαγός

- Posts in topic: 284
Καλημερα, κανενα νεο κανεις;
-
Anonymous
anna.nikos έγραψε:ρε παιδια πριν τις 2/11 ειχα τρελη αγωνια για το ποτε θα βγουν κ αν περασω. τωρα δεν νοιωθω ΤΠτ. παθατε κ εσεις το ιδιο;
ακριβως το ιδιο επαθα και εγω, εκει που εμπενα καθε λιγο και λιγακι για να δω τωρα μια αφορα την μερα, νιωθιω σαν να μην τα εβαλα τα χαρτια, νιωθω μια απαθεια.
προς το παρων τπτ φιλε μου. Στο στρατο ξηρας κοιμουντε ολοι... Μπηκα στα site ΠΑ κ ΠΝ και στην αρχικη σελιδα εχουν ενημερωση για τους εποπ. Στο στρατο ξηρας σαν να μην υπαρχει διαγωνισμος!Gary έγραψε:Καλημερα, κανενα νεο κανεις;
-
Gary
- Λοχαγός

Θαρρεις και το κανουνε επιτηδες συγκεκριμενα σε εμας

-
Gary
- Λοχαγός

κοζανιτισα έγραψε:anna.nikos έγραψε:ρε παιδια πριν τις 2/11 ειχα τρελη αγωνια για το ποτε θα βγουν κ αν περασω. Τωρα δεν νοιωθω ΤΠτ. Παθατε κ εσεις το ιδιο;
ακριβως το ιδιο επαθα και εγω, εκει που εμπενα καθε λιγο και λιγακι για να δω τωρα μια αφορα την μερα, νιωθιω σαν να μην τα εβαλα τα χαρτια, νιωθω μια απαθεια.
ειναι φυσικο, και στο στρατο να καταφερεις να περασεις, το πρωτο καιρο θα εισαι ενθουσιασμενη, μετα θα σου φενετε δισβασταχτη καθημερινοτητα

-
Anonymous
Απο τσαπανιδου πριν λιγο, μην περιμενετε αυριο αποτελεσματα. τελος του μηνα το διευκρινησαν χωρις μορια συνεντευξης. οσοι ειναι για ναυτικο κ αεροπορια αυριο ονοματα. κ αρχες του καινουργιου χρονου υγειονομηκα. πιστευω να σας καλυξα πληρως.
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
ευχαριστουμε για την ενημερωσηΜΟΝΙΜΟΣ έγραψε: Απο τσαπανιδου πριν λιγο, μην περιμενετε αυριο αποτελεσματα. Τελος του μηνα το διευκρινησαν χωρις μορια συνεντευξης. Οσοι ειναι για ναυτικο κ αεροπορια αυριο ονοματα. Κ αρχες του καινουργιου χρονου υγειονομηκα. Πιστευω να σας καλυξα πληρως.
-
Anonymous
φιλε μου δεν ακουσες καλα. Ειπε οτι ξεπαγωνουν οι προκυρηξεις 1800 εποπ. Δηλαδη στρατολογια ναυτικο και αεροπορια. Δεν ειπε τπτ για τους 2000 εποπ που ειμαστε εμεισ. Αν δεν ακους καλα μν τα λες εδω και ανχωνεις τοσα παιδια τζαμπαΜΟΝΙΜΟΣ έγραψε:Απο τσαπανιδου πριν λιγο, μην περιμενετε αυριο αποτελεσματα. Τελος του μηνα το διευκρινησαν χωρις μορια συνεντευξης. Οσοι ειναι για ναυτικο κ αεροπορια αυριο ονοματα. Κ αρχες του καινουργιου χρονου υγειονομηκα. Πιστευω να σας καλυξα πληρως.
-
perimenw!!!
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 19
Πηρα εγω τηλ στο υπουργειο αμηνης και μου ειπαν οτι θα αργησουν κι αλου γτ εξεταζουν παλη τα χαρτια χωρις τη συνεντευξη και να παρω παλι την αλλη βδομαδα... Καλημερα σας!
Με λιγα λογια τι γινετε με εμας;
-
Anonymous
Πεσ'τα ρε Κωστα!kostas έγραψε:φιλε μου δεν ακουσες καλα. Ειπε οτι ξεπαγωνουν οι προκυρηξεις 1800 εποπ. Δηλαδη στρατολογια ναυτικο και αεροπορια. Δεν ειπε τπτ για τους 2000 εποπ που ειμαστε εμεισ. Αν δεν ακους καλα μν τα λες εδω και ανχωνεις τοσα παιδια τζαμπαΜΟΝΙΜΟΣ έγραψε:Απο τσαπανιδου πριν λιγο, μην περιμενετε αυριο αποτελεσματα. Τελος του μηνα το διευκρινησαν χωρις μορια συνεντευξης. Οσοι ειναι για ναυτικο κ αεροπορια αυριο ονοματα. Κ αρχες του καινουργιου χρονου υγειονομηκα. Πιστευω να σας καλυξα πληρως.
να σαι καλα για την πληροφορια...perimenw! έγραψε:Πηρα εγω τηλ στο υπουργειο αμηνης και μου ειπαν οτι θα αργησουν κι αλου γτ εξεταζουν παλη τα χαρτια χωρις τη συνεντευξη και να παρω παλι την αλλη βδομαδα... Καλημερα σας!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης