Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
Anonymous
Σωστα το ειπεσ... Επειδη δεν ξερανε ποτε θα βγουνε γι' αυτο επρεπε να βγαλουν μια ανακοινωση.
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
μπα δεν νομιζω να βγαλουν ανακοινωση, τοσο καιρο δεν εβγαλαν τωρα θα βγαλουν;Γιαννης έγραψε: Εγω πιστευω οτι αν ξερανε οτι τα αποτελεσματα θα τα ευγαζαν την παρασκευη, θα εβγαζαν ανακηνωση οτι τα αποτελεσματα θα βγουν 13 το μηνος. Πιστευω οτι πρωτα θα βγαλουν ανακηνωση και μετα τα αποτελεσματα.
-
Anonymous
Λες δηλ. Οτι ξερουν Π. Χ οτι θα βγουν την παρασκευη και δεν μας το λενε; . Μακαρι. Ανακοινοση θα βγη οποσδηποτε. Δεν θα ανακοινοσουν ετσι "ξερα"τα αποτελεσματα. Και θα ενημεροσουν και τα μμε γιατι δεν ειναι ολοι οι υποψηφιοι online.
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

τα αποτελεσματα δεν βγαινουν μονο στο ιντερνετΓιαννης έγραψε: Λες δηλ. Οτι ξερουν Π. Χ οτι θα βγουν την παρασκευη και δεν μας το λενε; Μακαρι. Ανακοινοση θα βγη οποσδηποτε. Δεν θα ανακοινοσουν ετσι "ξερα"τα αποτελεσματα. Και θα ενημεροσουν και τα μμε γιατι δεν ειναι ολοι οι υποψηφιοι online.
-
Anonymous
Παιδια παρτε το χαμπαρι θα μας καθυστερησουν πολυ, οσο μας καθυστερουν αυτοι κερδιζουν χρημα, μακαρι να βγουν συντομα αλλα εγω δεν το βλεπω
-
mila82
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 74
xameleon έγραψε:, Α! Και οσο για την προκηρηξη που σας λεω, ειναι σιγουρο το εγραφε και το εθνος ! Μεχρι τον δεκεμβριο θα εχει βγει και αλλη προκηρηξη για 3800 ατομα σε στρατο ξηρας αεροπορια και ναυτικο...
1. Αν δεν καταταγουν πρωτα οι εποπ (900+700) καινουρια προκηρυξη δεν βγαινει.
2. Οι προκηρυξεις που θα βγουν μεχρι δεκεμβριο (αν βγουν τελικα) θα ειναι συμπληρωματικες αυτων που τρεχουν τωρα (δηλαδη θα αναφερονται στους 900+700)
3. Νεα προκηρυξη το 2010 μεσω ασεπ
4. Εμας που περιμενουμε για ξηρα μας εχουν γραμμενους
ετσι εχουν τα πραγματα εως τωρα...
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

παιδια σ'αλλο φορουμ ατομο ειπε παλι οτι αποτελεσματα βγαινουν παρασκευη και ανεφερε κ οτι θα βγει προκηρυξη 3800 εποπmila82 έγραψε:1. Αν δεν καταταγουν πρωτα οι εποπ (900+700) καινουρια προκηρυξη δεν βγαινει.2. Οι προκηρυξεις που θα βγουν μεχρι δεκεμβριο (αν βγουν τελικα) θα ειναι συμπληρωματικες αυτων που τρεχουν τωρα (δηλαδη θα αναφερονται στους 900+700) 3. Νεα προκηρυξη το 2010 μεσω ασεπ4. Εμας που περιμενουμε για ξηρα μας εχουν γραμμενουςετσι εχουν τα πραγματα εως τωρα...xameleon έγραψε:, Α! Και οσο για την προκηρηξη που σας λεω, ειναι σιγουρο το εγραφε και το εθνος ! Μεχρι τον δεκεμβριο θα εχει βγει και αλλη προκηρηξη για 3800 ατομα σε στρατο ξηρας αεροπορια και ναυτικο...
Δε μας ενδιαφερει ρε παιδια αν βγαλουν κιαλλη προκυρηξη. Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι τα αποτελεσματα μας. Ποτε θα φιλοτνηθουν να τα ανακοινωσουν
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

μας ενδιαφερει γιατι δεν ξερουμε αν περασουμεKostas13 έγραψε: Δε μας ενδιαφερει ρε παιδια αν βγαλουν κιαλλη προκυρηξη. Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι τα αποτελεσματα μας. Ποτε θα φιλοτνηθουν να τα ανακοινωσουν
απο αυτη την αποψη ναι... Αλλα σκεψου οτι μερικους δεν τους πιανει το οριο ηλικιαςanna.nikos έγραψε:μας ενδιαφερει γιατι δεν ξερουμε αν περασουμεKostas13 έγραψε: Δε μας ενδιαφερει ρε παιδια αν βγαλουν κιαλλη προκυρηξη. Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι τα αποτελεσματα μας. Ποτε θα φιλοτνηθουν να τα ανακοινωσουν
-
thrakiotis
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 43
μπορει να μας ενδιαφερει αλλα οχι σε αυτο το τοπικ το θεμα μας ειναι η τωρινη προκυρηξη...anna.nikos έγραψε:μας ενδιαφερει γιατι δεν ξερουμε αν περασουμεKostas13 έγραψε: Δε μας ενδιαφερει ρε παιδια αν βγαλουν κιαλλη προκυρηξη. Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι τα αποτελεσματα μας. Ποτε θα φιλοτνηθουν να τα ανακοινωσουν
Αυτο ακριβως... Αρα παμε για αποτελεσματα... Για παρασκευη ποσο % δινετε για να βγουν;
-
Anonymous
30% αν δωσουμε ενα οριο μεχρι τα μεσα δεκεμβρη
-
Gary
- Λοχαγός

- Posts in topic: 284
anna.nikos έγραψε:καλα βρε gary τοσο καιρο τωρα το βυσμα σου ζητησε την αιτηση σου; Εδω λεμε οτι τα ονοματα εχουν βγει κ αλλοι οτι μπορει να βγουν κ παρασκευη τα αποτελεσματα.Gary έγραψε: Γιαυτο ηθελε το πρασινο βισμα μου το αντιγραφο της αιτησης μου σημερα οπωσδηποτε, αρα κατι πρεπει να γινει συντομα, αντε να δουμε
καταλαβε επειτελους και συ και ολοι εδω μεσα οτι η εξετασεις παγωσαν για να βαλουν οι πρασινοι τα παιδια τους και να βγαλουν τους μπλε, εγω ειχα βαλει μπλε βισμα και στρατιωτικο τα οποια πιασανε τοπο, τωρα ομως το πρασινο βισμα μου ζητησε την αιτηση, αρα παει να πει οτι δεν ισχυουνε τα βισαμτα των μπλε και τα αλλαζουν, το ιδιο θα γινει και με σενα και με ολους εδω μεσα, εγω ειμαι τυχερος γιατι το πρασινο βισμα μου μπορει και θα με βαλει, εσεις;
Υπενθυμίζω ότι το θέμα μας εδώ είναι τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ και όχι τα βύσματα.
Άν θέλετε να μιλήσετε για τα βύσματα υπάρχει σχετική ενότητα.
Ευχαριστώ.
Άν θέλετε να μιλήσετε για τα βύσματα υπάρχει σχετική ενότητα.
Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες