Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Σωστα το ειπεσ... Επειδη δεν ξερανε ποτε θα βγουνε γι' αυτο επρεπε να βγαλουν μια ανακοινωση.

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

Γιαννης έγραψε: Εγω πιστευω οτι αν ξερανε οτι τα αποτελεσματα θα τα ευγαζαν την παρασκευη, θα εβγαζαν ανακηνωση οτι τα αποτελεσματα θα βγουν 13 το μηνος. Πιστευω οτι πρωτα θα βγαλουν ανακηνωση και μετα τα αποτελεσματα.
μπα δεν νομιζω να βγαλουν ανακοινωση, τοσο καιρο δεν εβγαλαν τωρα θα βγαλουν;
Anonymous

Λες δηλ. Οτι ξερουν Π. Χ οτι θα βγουν την παρασκευη και δεν μας το λενε; . Μακαρι. Ανακοινοση θα βγη οποσδηποτε. Δεν θα ανακοινοσουν ετσι "ξερα"τα αποτελεσματα. Και θα ενημεροσουν και τα μμε γιατι δεν ειναι ολοι οι υποψηφιοι online.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Γιαννης έγραψε: Λες δηλ. Οτι ξερουν Π. Χ οτι θα βγουν την παρασκευη και δεν μας το λενε; Μακαρι. Ανακοινοση θα βγη οποσδηποτε. Δεν θα ανακοινοσουν ετσι "ξερα"τα αποτελεσματα. Και θα ενημεροσουν και τα μμε γιατι δεν ειναι ολοι οι υποψηφιοι online.
τα αποτελεσματα δεν βγαινουν μονο στο ιντερνετ
Anonymous

Παιδια παρτε το χαμπαρι θα μας καθυστερησουν πολυ, οσο μας καθυστερουν αυτοι κερδιζουν χρημα, μακαρι να βγουν συντομα αλλα εγω δεν το βλεπω
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από mila82 »

xameleon έγραψε:, Α! Και οσο για την προκηρηξη που σας λεω, ειναι σιγουρο το εγραφε και το εθνος ! Μεχρι τον δεκεμβριο θα εχει βγει και αλλη προκηρηξη για 3800 ατομα σε στρατο ξηρας αεροπορια και ναυτικο...

1. Αν δεν καταταγουν πρωτα οι εποπ (900+700) καινουρια προκηρυξη δεν βγαινει.
2. Οι προκηρυξεις που θα βγουν μεχρι δεκεμβριο (αν βγουν τελικα) θα ειναι συμπληρωματικες αυτων που τρεχουν τωρα (δηλαδη θα αναφερονται στους 900+700)
3. Νεα προκηρυξη το 2010 μεσω ασεπ
4. Εμας που περιμενουμε για ξηρα μας εχουν γραμμενους

ετσι εχουν τα πραγματα εως τωρα...
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

mila82 έγραψε:
xameleon έγραψε:, Α! Και οσο για την προκηρηξη που σας λεω, ειναι σιγουρο το εγραφε και το εθνος ! Μεχρι τον δεκεμβριο θα εχει βγει και αλλη προκηρηξη για 3800 ατομα σε στρατο ξηρας αεροπορια και ναυτικο...
1. Αν δεν καταταγουν πρωτα οι εποπ (900+700) καινουρια προκηρυξη δεν βγαινει.2. Οι προκηρυξεις που θα βγουν μεχρι δεκεμβριο (αν βγουν τελικα) θα ειναι συμπληρωματικες αυτων που τρεχουν τωρα (δηλαδη θα αναφερονται στους 900+700) 3. Νεα προκηρυξη το 2010 μεσω ασεπ4. Εμας που περιμενουμε για ξηρα μας εχουν γραμμενουςετσι εχουν τα πραγματα εως τωρα...
παιδια σ'αλλο φορουμ ατομο ειπε παλι οτι αποτελεσματα βγαινουν παρασκευη και ανεφερε κ οτι θα βγει προκηρυξη 3800 εποπ
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Δε μας ενδιαφερει ρε παιδια αν βγαλουν κιαλλη προκυρηξη. Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι τα αποτελεσματα μας. Ποτε θα φιλοτνηθουν να τα ανακοινωσουν

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Kostas13 έγραψε: Δε μας ενδιαφερει ρε παιδια αν βγαλουν κιαλλη προκυρηξη. Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι τα αποτελεσματα μας. Ποτε θα φιλοτνηθουν να τα ανακοινωσουν

μας ενδιαφερει γιατι δεν ξερουμε αν περασουμε
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

anna.nikos έγραψε:
Kostas13 έγραψε: Δε μας ενδιαφερει ρε παιδια αν βγαλουν κιαλλη προκυρηξη. Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι τα αποτελεσματα μας. Ποτε θα φιλοτνηθουν να τα ανακοινωσουν

απο αυτη την αποψη ναι... Αλλα σκεψου οτι μερικους δεν τους πιανει το οριο ηλικιας
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από thrakiotis »

anna.nikos έγραψε:

μπορει να μας ενδιαφερει αλλα οχι σε αυτο το τοπικ το θεμα μας ειναι η τωρινη προκυρηξη...
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αυτο ακριβως... Αρα παμε για αποτελεσματα... Για παρασκευη ποσο % δινετε για να βγουν;
Anonymous

30% αν δωσουμε ενα οριο μεχρι τα μεσα δεκεμβρη
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 284

Δημοσίευση από Gary »

anna.nikos έγραψε:
Gary έγραψε: Γιαυτο ηθελε το πρασινο βισμα μου το αντιγραφο της αιτησης μου σημερα οπωσδηποτε, αρα κατι πρεπει να γινει συντομα, αντε να δουμεΕικόνα
καλα βρε gary τοσο καιρο τωρα το βυσμα σου ζητησε την αιτηση σου; Εδω λεμε οτι τα ονοματα εχουν βγει κ αλλοι οτι μπορει να βγουν κ παρασκευη τα αποτελεσματα.

καταλαβε επειτελους και συ και ολοι εδω μεσα οτι η εξετασεις παγωσαν για να βαλουν οι πρασινοι τα παιδια τους και να βγαλουν τους μπλε, εγω ειχα βαλει μπλε βισμα και στρατιωτικο τα οποια πιασανε τοπο, τωρα ομως το πρασινο βισμα μου ζητησε την αιτηση, αρα παει να πει οτι δεν ισχυουνε τα βισαμτα των μπλε και τα αλλαζουν, το ιδιο θα γινει και με σενα και με ολους εδω μεσα, εγω ειμαι τυχερος γιατι το πρασινο βισμα μου μπορει και θα με βαλει, εσεις;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Υπενθυμίζω ότι το θέμα μας εδώ είναι τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ και όχι τα βύσματα.

Άν θέλετε να μιλήσετε για τα βύσματα υπάρχει σχετική ενότητα.

Ευχαριστώ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης