συμφωνω μαζι σου!takis2 έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ Να βγουν αυτη την παρασκευη 13 Νοεβριου και ας παραδεχτω οτι ειμαι βλακας ! Ετσι και αλλιως με εκαναν βλακα αυτοι που δε τα βγαζουν, οποτε ας γινω ακομη μια φορα αλλα για τον επιθυμιτο σκοπο! Και αν περασω ειδικα φιλε χαμελεων... Εχεις κερασμα απο τωρα !xameleon έγραψε:Φιλε μου τακη θα εισαι εδω την παρασκευη για να βγεις βλακας; Γιατι αν οντως δεν βγουνε τα αποτελεσματα την παρασκυη τοτε εγω θα ειμαι ο βλακας... Τωρα τι να σου πω δεν λεω εγω παραμυθια αλλα αν εφαγα παραμυθι και εγω απο 3 ατομα τι να πω ; Τις πληροφοριες φιλε τακη τις πηρα απο εναν υποστρατηγο, απο 2 πολιτικα γραφεια και απο μια αποστρατο που ειχε υπηρεσια 15 χρονια στα γραφεια του γες και αποστρατευτηκε απο εκει... Οποτε λιγο δυσκολο για Να εφαγα παραμυθι δεν το βλεπεις ; Ε;
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 78
takis2 έγραψε:xameleon έγραψε:Φιλε μου τακη θα εισαι εδω την παρασκευη για να βγεις βλακας; Γιατι αν οντως δεν βγουνε τα αποτελεσματα την παρασκυη τοτε εγω θα ειμαι ο βλακας... Τωρα τι να σου πω δεν λεω εγω παραμυθια αλλα αν εφαγα παραμυθι και εγω απο 3 ατομα τι να πω ; Τις πληροφοριες φιλε τακη τις πηρα απο εναν υποστρατηγο, απο 2 πολιτικα γραφεια και απο μια αποστρατο που ειχε υπηρεσια 15 χρονια στα γραφεια του γες και αποστρατευτηκε απο εκει... Οποτε λιγο δυσκολο για Να εφαγα παραμυθι δεν το βλεπεις ; Ε;
ΜΑΚΑΡΙ Να βγουν αυτη την παρασκευη 13 Νοεβριου και ας παραδεχτω οτι ειμαι βλακας ! Ετσι και αλλιως με εκαναν βλακα αυτοι που δε τα βγαζουν, οποτε ας γινω ακομη μια φορα αλλα για τον επιθυμιτο σκοπο! Και αν περασω ειδικα φιλε χαμελεων... Εχεις κερασμα απο τωρα !
Μακαρι να ειναι οπως τα λες! Και απο εμενα κερασμα να περασω!
-
Anonymous
Παιδια εχθες εγω ακουσα οτι θα αργησουν λιγο ακομα τα αποτελεσματα... οσο για αυτο που λεει ο χαμελεον μου ειπανε κι εμενα οτι το μαρτιο θα ξαναεχι εξετασεις για εποπ αλλα δεν μου ειπανε αριθμο...
-
ELEANOYLA
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

- Posts in topic: 53
μακαρι παιδακια να βγουνε την παρασκευη. μακαρι αν και δεν το πολυπιστευω ουτε κ εγω. μακαρι για να μας φυγει αυτη η αγωνια.
-
Anonymous
Τωρα ρε παιδια εγω για καλο την εδωσσα την ανακοινωση εδω μεσα... Και εγω την ιδια αγωνια παιρναω, ετσι μου ειπανε ετσι σας ειπα... Δεν πιστευω να με κοροιδευουνε 3 ατομα... Τι να πω ; Σας ξαναλεω δεν μου τα ειπανε οτι να Ναι ατομα, Α! Και οσο για την προκηρηξη που σας λεω, ειναι σιγουρο το εγραφε και το εθνος ! Μεχρι τον δεκεμβριο θα εχει βγει και αλλη προκηρηξη για 3800 ατομα σε στρατο ξηρας αεροπορια και ναυτικο...
-
Anonymous
Μακάρι να έχετε δίκιο και να βγούν επιτέλους! Άντε να δούμε
xameleon έγραψε:Τωρα ρε παιδια εγω για καλο την εδωσσα την ανακοινωση εδω μεσα... Και εγω την ιδια αγωνια παιρναω, ετσι μου ειπανε ετσι σας ειπα... Δεν πιστευω να με κοροιδευουνε 3 ατομα... Τι να πω ; Σας ξαναλεω δεν μου τα ειπανε οτι να Ναι ατομα, Α! Και οσο για την προκηρηξη που σας λεω, ειναι σιγουρο το εγραφε και το εθνος ! Μεχρι τον δεκεμβριο θα εχει βγει και αλλη προκηρηξη για 3800 ατομα σε στρατο ξηρας αεροπορια και ναυτικο...
ε καλα τωρα... Ειπαμε τον τρελο να χ... Και αυτος ξεχειλωθηκε! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ αποτελεσματα
Ωραια ολα αυτα πολυ λετε, αλλα τα ειχαμε πει με την ιδια σιγουρια και για την δευτερα που μας περασε... Τι να πω, μακαρι να ειναι η τελευταια υπομονη που θα κανουμε
-
Gary
- Λοχαγός

- Posts in topic: 284
Γιαυτο ηθελε το πρασινο βισμα μου το αντιγραφο της αιτησης μου σημερα οπωσδηποτε, αρα κατι πρεπει να γινει συντομα, αντε να δουμε

-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
καλα βρε gary τοσο καιρο τωρα το βυσμα σου ζητησε την αιτηση σου; Εδω λεμε οτι τα ονοματα εχουν βγει κ αλλοι οτι μπορει να βγουν κ παρασκευη τα αποτελεσματα.Gary έγραψε: Γιαυτο ηθελε το πρασινο βισμα μου το αντιγραφο της αιτησης μου σημερα οπωσδηποτε, αρα κατι πρεπει να γινει συντομα, αντε να δουμε
-
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
- Αρχιλοχίας

- Posts in topic: 45
Ασπρα κοκκινα, κιτρινα, μπλε, καραβακια στο αιγαιο δεν με βλεπετε καλε.
ενα ειναι σιγουρο οτι τα αποτελεσματα θα τα ξερουμε πριν τα Χριστουγεννα

ενα ειναι σιγουρο οτι τα αποτελεσματα θα τα ξερουμε πριν τα Χριστουγεννα

- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 78
Μαλλον τελειωνει η αγωνια μας πια... Η την παρασκευη η απο εβδομαδα...
-
Anonymous
Εγω πιστευω οτι αν ξερανε οτι τα αποτελεσματα θα τα ευγαζαν την παρασκευη, θα εβγαζαν ανακηνωση οτι τα αποτελεσματα θα βγουν 13 το μηνος. Πιστευω οτι πρωτα θα βγαλουν ανακηνωση και μετα τα αποτελεσματα.
-
Anonymous
Τοσο καιρο γιατι δεν βγαζανε μια ανακοινωση; Τωρα περιμενεις να βγαλουν;Γιαννης έγραψε:Εγω πιστευω οτι αν ξερανε οτι τα αποτελεσματα θα τα ευγαζαν την παρασκευη, θα εβγαζαν ανακηνωση οτι τα αποτελεσματα θα βγουν 13 το μηνος. Πιστευω οτι πρωτα θα βγαλουν ανακηνωση και μετα τα αποτελεσματα.
-
Anonymous
Δεν εβγαλαν γιατι δεν ξερουν ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα. Γνωμη μου πρωτα ανακοινοση μετα αποτελεσματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες