Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

takis2 έγραψε:
xameleon έγραψε:Φιλε μου τακη θα εισαι εδω την παρασκευη για να βγεις βλακας; Γιατι αν οντως δεν βγουνε τα αποτελεσματα την παρασκυη τοτε εγω θα ειμαι ο βλακας... Τωρα τι να σου πω δεν λεω εγω παραμυθια αλλα αν εφαγα παραμυθι και εγω απο 3 ατομα τι να πω ; Τις πληροφοριες φιλε τακη τις πηρα απο εναν υποστρατηγο, απο 2 πολιτικα γραφεια και απο μια αποστρατο που ειχε υπηρεσια 15 χρονια στα γραφεια του γες και αποστρατευτηκε απο εκει... Οποτε λιγο δυσκολο για Να εφαγα παραμυθι δεν το βλεπεις ; Ε;
ΜΑΚΑΡΙ Να βγουν αυτη την παρασκευη 13 Νοεβριου και ας παραδεχτω οτι ειμαι βλακας ! Ετσι και αλλιως με εκαναν βλακα αυτοι που δε τα βγαζουν, οποτε ας γινω ακομη μια φορα αλλα για τον επιθυμιτο σκοπο! Και αν περασω ειδικα φιλε χαμελεων... Εχεις κερασμα απο τωρα !
συμφωνω μαζι σου!
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από diavivastis »

takis2 έγραψε:
xameleon έγραψε:Φιλε μου τακη θα εισαι εδω την παρασκευη για να βγεις βλακας; Γιατι αν οντως δεν βγουνε τα αποτελεσματα την παρασκυη τοτε εγω θα ειμαι ο βλακας... Τωρα τι να σου πω δεν λεω εγω παραμυθια αλλα αν εφαγα παραμυθι και εγω απο 3 ατομα τι να πω ; Τις πληροφοριες φιλε τακη τις πηρα απο εναν υποστρατηγο, απο 2 πολιτικα γραφεια και απο μια αποστρατο που ειχε υπηρεσια 15 χρονια στα γραφεια του γες και αποστρατευτηκε απο εκει... Οποτε λιγο δυσκολο για Να εφαγα παραμυθι δεν το βλεπεις ; Ε;

ΜΑΚΑΡΙ Να βγουν αυτη την παρασκευη 13 Νοεβριου και ας παραδεχτω οτι ειμαι βλακας ! Ετσι και αλλιως με εκαναν βλακα αυτοι που δε τα βγαζουν, οποτε ας γινω ακομη μια φορα αλλα για τον επιθυμιτο σκοπο! Και αν περασω ειδικα φιλε χαμελεων... Εχεις κερασμα απο τωρα !

Μακαρι να ειναι οπως τα λες! Και απο εμενα κερασμα να περασω!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια εχθες εγω ακουσα οτι θα αργησουν λιγο ακομα τα αποτελεσματα... οσο για αυτο που λεει ο χαμελεον μου ειπανε κι εμενα οτι το μαρτιο θα ξαναεχι εξετασεις για εποπ αλλα δεν μου ειπανε αριθμο...
ELEANOYLA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από ELEANOYLA »

μακαρι παιδακια να βγουνε την παρασκευη. μακαρι αν και δεν το πολυπιστευω ουτε κ εγω. μακαρι για να μας φυγει αυτη η αγωνια.

Anonymous

Τωρα ρε παιδια εγω για καλο την εδωσσα την ανακοινωση εδω μεσα... Και εγω την ιδια αγωνια παιρναω, ετσι μου ειπανε ετσι σας ειπα... Δεν πιστευω να με κοροιδευουνε 3 ατομα... Τι να πω ; Σας ξαναλεω δεν μου τα ειπανε οτι να Ναι ατομα, Α! Και οσο για την προκηρηξη που σας λεω, ειναι σιγουρο το εγραφε και το εθνος ! Μεχρι τον δεκεμβριο θα εχει βγει και αλλη προκηρηξη για 3800 ατομα σε στρατο ξηρας αεροπορια και ναυτικο...
Anonymous

Μακάρι να έχετε δίκιο και να βγούν επιτέλους! Άντε να δούμε
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

xameleon έγραψε:Τωρα ρε παιδια εγω για καλο την εδωσσα την ανακοινωση εδω μεσα... Και εγω την ιδια αγωνια παιρναω, ετσι μου ειπανε ετσι σας ειπα... Δεν πιστευω να με κοροιδευουνε 3 ατομα... Τι να πω ; Σας ξαναλεω δεν μου τα ειπανε οτι να Ναι ατομα, Α! Και οσο για την προκηρηξη που σας λεω, ειναι σιγουρο το εγραφε και το εθνος ! Μεχρι τον δεκεμβριο θα εχει βγει και αλλη προκηρηξη για 3800 ατομα σε στρατο ξηρας αεροπορια και ναυτικο...

ε καλα τωρα... Ειπαμε τον τρελο να χ... Και αυτος ξεχειλωθηκε! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ αποτελεσματα
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Ωραια ολα αυτα πολυ λετε, αλλα τα ειχαμε πει με την ιδια σιγουρια και για την δευτερα που μας περασε... Τι να πω, μακαρι να ειναι η τελευταια υπομονη που θα κανουμε

Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 284

Δημοσίευση από Gary »

Γιαυτο ηθελε το πρασινο βισμα μου το αντιγραφο της αιτησης μου σημερα οπωσδηποτε, αρα κατι πρεπει να γινει συντομα, αντε να δουμεΕικόνα
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

Gary έγραψε: Γιαυτο ηθελε το πρασινο βισμα μου το αντιγραφο της αιτησης μου σημερα οπωσδηποτε, αρα κατι πρεπει να γινει συντομα, αντε να δουμεΕικόνα
καλα βρε gary τοσο καιρο τωρα το βυσμα σου ζητησε την αιτηση σου; Εδω λεμε οτι τα ονοματα εχουν βγει κ αλλοι οτι μπορει να βγουν κ παρασκευη τα αποτελεσματα.
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Ασπρα κοκκινα, κιτρινα, μπλε, καραβακια στο αιγαιο δεν με βλεπετε καλε.Εικόνα
ενα ειναι σιγουρο οτι τα αποτελεσματα θα τα ξερουμε πριν τα ΧριστουγενναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
diavivastis
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από diavivastis »

Μαλλον τελειωνει η αγωνια μας πια... Η την παρασκευη η απο εβδομαδα...
Anonymous

Εγω πιστευω οτι αν ξερανε οτι τα αποτελεσματα θα τα ευγαζαν την παρασκευη, θα εβγαζαν ανακηνωση οτι τα αποτελεσματα θα βγουν 13 το μηνος. Πιστευω οτι πρωτα θα βγαλουν ανακηνωση και μετα τα αποτελεσματα.
Anonymous

Γιαννης έγραψε:Εγω πιστευω οτι αν ξερανε οτι τα αποτελεσματα θα τα ευγαζαν την παρασκευη, θα εβγαζαν ανακηνωση οτι τα αποτελεσματα θα βγουν 13 το μηνος. Πιστευω οτι πρωτα θα βγαλουν ανακηνωση και μετα τα αποτελεσματα.
Τοσο καιρο γιατι δεν βγαζανε μια ανακοινωση; Τωρα περιμενεις να βγαλουν;
Anonymous

Δεν εβγαλαν γιατι δεν ξερουν ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα. Γνωμη μου πρωτα ανακοινοση μετα αποτελεσματα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες