δεν Ισχυει για αυτον τον διαγωνισμο τουλαχιστονΝΙΚΟΣ έγραψε:Ακουσα οτι ι εποπ θα μπουνε με το συστιμα του ασεπ; Ακουσατε εσεις κατι παρομοιο;
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Τελος παντων, ας περιμενουμε και την παρασκευη και βλεπουμε. Τελευταια ελπιδα η παρασκευη, αλλιως μαλλον κοντα στα χριστουγεννα.
-
Anonymous
Αν υπιρχε στο στοιχιμα το ποτε θα εβγεναν τα αποτελεσματα στρατου ξηρας για τους 2000 χιλιαδες εποπ θα επεζα πριν τα χριστουγεννα
-
Anonymous
ευαγγελια... έγραψε:καλημερα... ποτε επιτελους θα βγουν;
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 78
Αλλοι λενε για αυριο αλλοι μεχρι τελη νοεμβριου αλλοι μεχρι τελη του χρονου... Κατι σε ενδιαμεσο δεν υπαρχει...
Αφου δεν εχουμε κανενα νεοτερο τι να πουμε;
Για αυριο δεν εχω ακουσει... Για παρασκευη ειχα ακουσει εγω.
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 78
Για παρασκευη σορρυ. Δεν κρινω κανεναν απλα οτι ξερει ο καθενας το λεει.
-
Anonymous
Λοιπον γατακια τα αποτελεσματα βγαινουνε την παρασκευη 13 του μηνος και επισης στο καπακι βγαινει προκυρηξη για ακομη 3 800 εποπ επειδη εγινε η θητεια ενιαμηνη και θα πρεπει να καλυψουνε τα κενα... Να ξερετε αποτελεσματα παρασκευη. Αλλωστε σας το ειχα ξαναπει πριν απο κανα 20ημερο περιπου για το ποτε θα βγουνε... Παρασκευη να ειστε ετοιμοι... Και να μην απελπιστουμε οσοι δεν περασουμε, στο καπακι σας λεω ξαναβγαινει για 3 800 θεσεις οπως κανανε και περυσι...
xameleon έγραψε:Λοιπον γατακια τα αποτελεσματα βγαινουνε την παρασκευη 13 του μηνος και επισης στο καπακι βγαινει προκυρηξη για ακομη 3 800 εποπ επειδη εγινε η θητεια ενιαμηνη και θα πρεπει να καλυψουνε τα κενα... Να ξερετε αποτελεσματα παρασκευη. Αλλωστε σας το ειχα ξαναπει πριν απο κανα 20ημερο περιπου για το ποτε θα βγουνε... Παρασκευη να ειστε ετοιμοι... Και να μην απελπιστουμε οσοι δεν περασουμε, στο καπακι σας λεω ξαναβγαινει για 3 800 θεσεις οπως κανανε και περυσι...
σιγα να μη βγουν τα αποτελεσματα και σημερα... ! Χαχαχαχα! Να σαι καλα ρε χαμελεωντα! Ωραιο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο... Χαχαχαχα
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
πραγματικα ωραιο παραμυθι... Αλλα το πιο ωραιο οι 3800 εποπ που θα παρουν στο καπακι, χα χαtakis2 έγραψε:σιγα να μη βγουν τα αποτελεσματα και σημερα... ! Χαχαχαχα! Να σαι καλα ρε χαμελεωντα! Ωραιο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο... Χαχαχαχαxameleon έγραψε:Λοιπον γατακια τα αποτελεσματα βγαινουνε την παρασκευη 13 του μηνος και επισης στο καπακι βγαινει προκυρηξη για ακομη 3 800 εποπ επειδη εγινε η θητεια ενιαμηνη και θα πρεπει να καλυψουνε τα κενα... Να ξερετε αποτελεσματα παρασκευη. Αλλωστε σας το ειχα ξαναπει πριν απο κανα 20ημερο περιπου για το ποτε θα βγουνε... Παρασκευη να ειστε ετοιμοι... Και να μην απελπιστουμε οσοι δεν περασουμε, στο καπακι σας λεω ξαναβγαινει για 3 800 θεσεις οπως κανανε και περυσι...
-
Anonymous
Φιλε μου τακη θα εισαι εδω την παρασκευη για να βγεις βλακας; Γιατι αν οντως δεν βγουνε τα αποτελεσματα την παρασκυη τοτε εγω θα ειμαι ο βλακας... Τωρα τι να σου πω δεν λεω εγω παραμυθια αλλα αν εφαγα παραμυθι και εγω απο 3 ατομα τι να πω ; Τις πληροφοριες φιλε τακη τις πηρα απο εναν υποστρατηγο, απο 2 πολιτικα γραφεια και απο μια αποστρατο που ειχε υπηρεσια 15 χρονια στα γραφεια του γες και αποστρατευτηκε απο εκει... Οποτε λιγο δυσκολο για Να εφαγα παραμυθι δεν το βλεπεις ; Ε;
xameleon έγραψε:Φιλε μου τακη θα εισαι εδω την παρασκευη για να βγεις βλακας; Γιατι αν οντως δεν βγουνε τα αποτελεσματα την παρασκυη τοτε εγω θα ειμαι ο βλακας... Τωρα τι να σου πω δεν λεω εγω παραμυθια αλλα αν εφαγα παραμυθι και εγω απο 3 ατομα τι να πω ; Τις πληροφοριες φιλε τακη τις πηρα απο εναν υποστρατηγο, απο 2 πολιτικα γραφεια και απο μια αποστρατο που ειχε υπηρεσια 15 χρονια στα γραφεια του γες και αποστρατευτηκε απο εκει... Οποτε λιγο δυσκολο για Να εφαγα παραμυθι δεν το βλεπεις ; Ε;
ΜΑΚΑΡΙ Να βγουν αυτη την παρασκευη 13 Νοεβριου και ας παραδεχτω οτι ειμαι βλακας ! Ετσι και αλλιως με εκαναν βλακα αυτοι που δε τα βγαζουν, οποτε ας γινω ακομη μια φορα αλλα για τον επιθυμιτο σκοπο! Και αν περασω ειδικα φιλε χαμελεων... Εχεις κερασμα απο τωρα !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες