Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Ακουσα οτι ι εποπ θα μπουνε με το συστιμα του ασεπ; Ακουσατε εσεις κατι παρομοιο;
δεν Ισχυει για αυτον τον διαγωνισμο τουλαχιστον
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Τελος παντων, ας περιμενουμε και την παρασκευη και βλεπουμε. Τελευταια ελπιδα η παρασκευη, αλλιως μαλλον κοντα στα χριστουγεννα.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αν υπιρχε στο στοιχιμα το ποτε θα εβγεναν τα αποτελεσματα στρατου ξηρας για τους 2000 χιλιαδες εποπ θα επεζα πριν τα χριστουγεννα
Anonymous

ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ; Εικόνα
Anonymous

ευαγγελια... έγραψε:καλημερα... ποτε επιτελους θα βγουν;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από diavivastis »

Αλλοι λενε για αυριο αλλοι μεχρι τελη νοεμβριου αλλοι μεχρι τελη του χρονου... Κατι σε ενδιαμεσο δεν υπαρχει...
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Αφου δεν εχουμε κανενα νεοτερο τι να πουμε;
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Για αυριο δεν εχω ακουσει... Για παρασκευη ειχα ακουσει εγω.
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από diavivastis »

Για παρασκευη σορρυ. Δεν κρινω κανεναν απλα οτι ξερει ο καθενας το λεει.
Anonymous

Λοιπον γατακια τα αποτελεσματα βγαινουνε την παρασκευη 13 του μηνος και επισης στο καπακι βγαινει προκυρηξη για ακομη 3 800 εποπ επειδη εγινε η θητεια ενιαμηνη και θα πρεπει να καλυψουνε τα κενα... Να ξερετε αποτελεσματα παρασκευη. Αλλωστε σας το ειχα ξαναπει πριν απο κανα 20ημερο περιπου για το ποτε θα βγουνε... Παρασκευη να ειστε ετοιμοι... Και να μην απελπιστουμε οσοι δεν περασουμε, στο καπακι σας λεω ξαναβγαινει για 3 800 θεσεις οπως κανανε και περυσι...
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

xameleon έγραψε:Λοιπον γατακια τα αποτελεσματα βγαινουνε την παρασκευη 13 του μηνος και επισης στο καπακι βγαινει προκυρηξη για ακομη 3 800 εποπ επειδη εγινε η θητεια ενιαμηνη και θα πρεπει να καλυψουνε τα κενα... Να ξερετε αποτελεσματα παρασκευη. Αλλωστε σας το ειχα ξαναπει πριν απο κανα 20ημερο περιπου για το ποτε θα βγουνε... Παρασκευη να ειστε ετοιμοι... Και να μην απελπιστουμε οσοι δεν περασουμε, στο καπακι σας λεω ξαναβγαινει για 3 800 θεσεις οπως κανανε και περυσι...

σιγα να μη βγουν τα αποτελεσματα και σημερα... ! Χαχαχαχα! Να σαι καλα ρε χαμελεωντα! Ωραιο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο... Χαχαχαχα
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

takis2 έγραψε:
xameleon έγραψε:Λοιπον γατακια τα αποτελεσματα βγαινουνε την παρασκευη 13 του μηνος και επισης στο καπακι βγαινει προκυρηξη για ακομη 3 800 εποπ επειδη εγινε η θητεια ενιαμηνη και θα πρεπει να καλυψουνε τα κενα... Να ξερετε αποτελεσματα παρασκευη. Αλλωστε σας το ειχα ξαναπει πριν απο κανα 20ημερο περιπου για το ποτε θα βγουνε... Παρασκευη να ειστε ετοιμοι... Και να μην απελπιστουμε οσοι δεν περασουμε, στο καπακι σας λεω ξαναβγαινει για 3 800 θεσεις οπως κανανε και περυσι...
σιγα να μη βγουν τα αποτελεσματα και σημερα... ! Χαχαχαχα! Να σαι καλα ρε χαμελεωντα! Ωραιο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο... Χαχαχαχα
πραγματικα ωραιο παραμυθι... Αλλα το πιο ωραιο οι 3800 εποπ που θα παρουν στο καπακι, χα χα
Anonymous

Φιλε μου τακη θα εισαι εδω την παρασκευη για να βγεις βλακας; Γιατι αν οντως δεν βγουνε τα αποτελεσματα την παρασκυη τοτε εγω θα ειμαι ο βλακας... Τωρα τι να σου πω δεν λεω εγω παραμυθια αλλα αν εφαγα παραμυθι και εγω απο 3 ατομα τι να πω ; Τις πληροφοριες φιλε τακη τις πηρα απο εναν υποστρατηγο, απο 2 πολιτικα γραφεια και απο μια αποστρατο που ειχε υπηρεσια 15 χρονια στα γραφεια του γες και αποστρατευτηκε απο εκει... Οποτε λιγο δυσκολο για Να εφαγα παραμυθι δεν το βλεπεις ; Ε;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

xameleon έγραψε:Φιλε μου τακη θα εισαι εδω την παρασκευη για να βγεις βλακας; Γιατι αν οντως δεν βγουνε τα αποτελεσματα την παρασκυη τοτε εγω θα ειμαι ο βλακας... Τωρα τι να σου πω δεν λεω εγω παραμυθια αλλα αν εφαγα παραμυθι και εγω απο 3 ατομα τι να πω ; Τις πληροφοριες φιλε τακη τις πηρα απο εναν υποστρατηγο, απο 2 πολιτικα γραφεια και απο μια αποστρατο που ειχε υπηρεσια 15 χρονια στα γραφεια του γες και αποστρατευτηκε απο εκει... Οποτε λιγο δυσκολο για Να εφαγα παραμυθι δεν το βλεπεις ; Ε;

ΜΑΚΑΡΙ Να βγουν αυτη την παρασκευη 13 Νοεβριου και ας παραδεχτω οτι ειμαι βλακας ! Ετσι και αλλιως με εκαναν βλακα αυτοι που δε τα βγαζουν, οποτε ας γινω ακομη μια φορα αλλα για τον επιθυμιτο σκοπο! Και αν περασω ειδικα φιλε χαμελεων... Εχεις κερασμα απο τωρα !
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες