Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
Παιδια τι πιστευετε το 2010 θα γβει αλλη προκυρηξη για τον στρατο, γιατι ειμαι το 84 και λογικα αν δεν βγει το 2010 μετα θα εχω προβλημα αττη την φορα ηταν η 3 ελπιζω να μην χρειαστει να κανω παλι
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Οποιος ξερει για την επομενη προκηρυξη ας μας ενημερωσει εδω...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Ακομα δεν τελιωσανε αυτες η προκυρηξεις περιμενετε τις αλλες χαχχααχχαχαχ
Καλημερα και καλη χρονια!
Μήπως υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε βγαίνει η προκύρυξη για ΕΠΟΠ 2010;
ευχαριστώ
Μήπως υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε βγαίνει η προκύρυξη για ΕΠΟΠ 2010;
ευχαριστώ
ρε παιδια εδω δεν γνωριζουμε ποτε και αν παρουν αυτους απο τη προηγουμενη, που τους εχουν στο περιμενε 2 μηνες τωρα, εσεις ρωτατε για την επομενη προκυρηξη; Αν και η γνωμη μου ειναι οτι θα αργησει να ξαναπαρει εποπ...ελινα έγραψε: καλημερα και καλη χρονια!
μήπως υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε βγαίνει η προκύρυξη για εποπ 2010;
ευχαριστώ

Ειδατε απο της βλακειες που γραφατε το κλεισανε.... καλα σας κανουνε, μην αρχισετε κ εδω να στελνετε μπαρουφες... ολο περιμενουμε κ περιμενουμε.... δεν μας ενδιαφερη αν περιμενετε η οχι... φτασατε της 315 σελιδες κ ακομα περιμενετε, δεν βλεπετε που κανουν τα μαγειρεματα τουσ... μονο η νδ θα ειναι μεσα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
1. Μπορείς και στα 3 σώματα του στρατού. Αεροπορία, ναυτικό και αεροπορία
2. Βγαίνουνε συχνά ίσως βγεί και μέσα στο 2010.
3. Μπορείς να δηλώσεις σε ειδικότητες που θα θέλουνε μόνο απολυτήριο λυκείου εφόσον δεν έχεις κάτι άλλο.
4. Πιθανότητες; Πήγαινε στην ενότητα μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών και θα σου λυθούνε όλες οι απορίες
2. Βγαίνουνε συχνά ίσως βγεί και μέσα στο 2010.
3. Μπορείς να δηλώσεις σε ειδικότητες που θα θέλουνε μόνο απολυτήριο λυκείου εφόσον δεν έχεις κάτι άλλο.
4. Πιθανότητες; Πήγαινε στην ενότητα μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών και θα σου λυθούνε όλες οι απορίες
Εχω καποιες αποριες... Ποτε λιγουν οι προκυρηξεις που συζητατε τωρα; Γτ μολις εκλεισα τα 18 και τωρα τελειωνω το λυκειο. Τις προλαβαινω; Δεν εχω περασει ακομα περιοδεβον, πιστευω σε λιγες μερες θ γινει κ αυτο... Και γενικα πως μπορω να δηλωσω για επαγγελματιας οπλιτης οταν βγουν οι προκυρηξεις; Εχω πιθανοτητες να με παρουν εφοσον πληρω ολες τις προυποθεσεις;
Που βρισκω την μοριοδοτηση; Στα αλλα που σας ρωτησα μπορειτε να μου απαντησετε;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
αγγελος έγραψε:Εχω καποιες αποριες... Ποτε λιγουν οι προκυρηξεις που συζητατε τωρα; Γτ μολις εκλεισα τα 18 και τωρα τελειωνω το λυκειο. Τις προλαβαινω; Δεν εχω περασει ακομα περιοδεβον, πιστευω σε λιγες μερες θ γινει κ αυτο... Και γενικα πως μπορω να δηλωσω για επαγγελματιας οπλιτης οταν βγουν οι προκυρηξεις; Εχω πιθανοτητες να με παρουν εφοσον πληρω ολες τις προυποθεσεις;
1. Έχουνε λήξει οι προσθεμίες. Δεν τις προλαβαίνεις
2. Όταν βγει η προκήρυξη θα δεις τι διαδικασίες πρέπει να κάνεις
3. Αν είσαι από υγεία περδίκι, και περάσεις τα αθλήματα και τα μόρια σου είναι για την ειδικότητα ικανοποιητικά, θα σε πάρουνε. Ψάξε λίγο στο φόρουμ και θα τα βρεις όλα
Περασα σημερα περιοδευον και δηλωσα ειδικες δυναμεις (καταδρομεις) ... Εχω σκοπο να μπω ως ε8ελοντης... Ετσι 8α εχω περισσοτερες πι8ανοτητες για ν μπω μονιμος;
Οπως παει η κυβερνηση και με το ελιμα, θα αργησει να βγαλει νεα προκυρηξη και αν βγαλει θα ειναι λιγα τα ατομα οπως τωρα,1.500- 2.000 ατομα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Για σας πεδιαα μολις τωρα μπηκα στο φορμ αυτο Ισχυει οτι σε 2 εβδομαδες βγανει προκυρηκση για Εποπ;
Αν δεν δεις επισημη ανακοινωση απο το επισημο ιστολογιο του στρατου www.army.gr μην πιστευεις τιποτε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες