Τί ειδικότητα δηλώσατε (προκήρυξη 2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από anna.nikos »

Gary έγραψε: Δε ξέρω αν με καταλαβένετε
οχι δεν σε καταλαβαινουμε [:) ]
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Gary »

Πρωτιμώ βέβαια να είναι σε ειδηκότητες δραστηριοποίησης οι γυναίκες γιατί όσες μπαίνετε σε γραφεία και δι στρατιοτικά γίνεστε μίζερες και χοντρένετεΕικόνα, το λέω σαν χιούμορ αλλά αληθεύει, το έχω δει και το έχω ακούσει κιόλας
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Gary έγραψε: Πρωτιμώ βέβαια να είναι σε ειδηκότητες δραστηριοποίησης οι γυναίκες γιατί όσες μπαίνετε σε γραφεία και δι στρατιοτικά γίνεστε μίζερες και χοντρένετεΕικόνα, το λέω σαν χιούμορ αλλά αληθεύει, το έχω δει και το έχω ακούσει κιόλας
τελειο! Το καλυτερο να περασουμε στην ειδικοτητα που θελει ο καθενας κ μετα ας κανουμε διαιτα
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

anna.nikos έγραψε:
Gary έγραψε: Δε ξέρω αν με καταλαβένετε
οχι δεν σε καταλαβαινουμε [:) ]

ενοώ οτι στο στρατό στα εποπ οι κοπέλες που ξέρω πως δηλώσαν υποψήφιες, δηλώσαν ειδηκότητες δύσκολες όπως λές και συ γιαυτές, όπως χειριστές όλμων όπλων κτλπ, δεν είναι περίεργο να γλινει κλατι τέτοιο, πανε τωρα στη σελιδα του ΓΕΣ και δες την κεντρική ανακοίνωση της σελίδας: Εκπαίδευση Ανθυπολοχαγών και Μονίμων Λοχιών Πυροβολικού Τάξεως 2009

θα δείς να ρίχνουν με το πυροβολικό κάποιοι στρατιοτικοί και πίσω μια κοπελιά, οι περισσότερες που δηλώνουν ειδηκότητες στα εποπ δηλώνουν σκληρές, εμένα πλέον δε μοθ φένετε περίεργο όπως σε σένα, μου φενόταν παλιά, περιτό να σου πώ πως είχα 2 γυναίκες εκπαιδευτικούς στο κέντρο οι οποίες ήταν λοχιες απο σμυ και ήταν ΖΗΝΕΣ αμαζόνες, ποιό αυστηρές και απο τους άντρεςΕικόνα και ξαναλέω οτι η κοπελιά απο δώ αφού έχει πτυχιάκια που της επιτρέπουν να δηλώσει μια ειδικότητα ποιο ανώτερη όπως αυτές που ανέφερα, διάλεξε μια χαμαλίδικη σε σχέση με αυτές που λέω εγώ, αλλά αφού της αρέσει και έχει προυπηρεσία καλά θα κάνει, εξάλου είναι και ποιό ξεκουραστική
ELEANOYLA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ELEANOYLA »

κ εσυ φοβασαι να μην παχυνουμε; Τεσπα εγω αυτη την ειδικοτητα οπως ειπα την εβαλα γιατι δεν ηξερα τι να βαλω. μετα ομως εμαθα οτι η εκπαιδευση ειναι στην λαμια τοπος καταγωγης και διαμονης μου και μετα δεν εχει μεταθεσεις. τωρα θα δειξει.

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εγω δηλωσα ειδικοτητα που ζητουσε απολυτηριο κ εστειλα βεβαιωση σπουδων οικονομικο. Τωρα που θα παρω πτυχιο κ αν δεν περασω πιστευω στην επομενη προκηρυξη δεν θα δηλωσω επιιμελητης χρηματικου επειδη ζηταει παντα πολυ λιγες θεσεις κ εχει υψηλα μορια
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

ELEANOYLA έγραψε:κ εσυ φοβασαι να μην παχυνουμε; Τεσπα εγω αυτη την ειδικοτητα οπως ειπα την εβαλα γιατι δεν ηξερα τι να βαλω. Μετα ομως εμαθα οτι η εκπαιδευση ειναι στην λαμια τοπος καταγωγης και διαμονης μου και μετα δεν εχει μεταθεσεις. Τωρα θα δειξει.

εγώ αν φοβάμαι μη παχύνετε; Ανέφερα κάτι που είναι γεγονός απλά να γνωρίζετε λεπτομέριες, τι να με ενδιαφέρει εμένα; Εσένα θα χαλάσει αν ξυπνήσεις ένα πρωί με ένα κ***λο ΝΑ και μια διάθεση να μη βλέπεις και να χονεύεις ουτε τ'αντερα σουΕικόνα θυμάμαι τις επισμηνίες που είχαμε στα γραφεία πρωσοπικού του στρατοπέδου μας και αναγουλιάζω
ELEANOYLA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

οντως αυτο που ειπες ειναι γεγονος μου το ειπε κ εμενα ενας ανωτερος οταν πηγα κ εκανα τα χαρτια μου στην στρατολογια. οταν πιασαμε συζητηση.

Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

ELEANOYLA έγραψε:οντως αυτο που ειπες ειναι γεγονος μου το ειπε κ εμενα ενας ανωτερος οταν πηγα κ εκανα τα χαρτια μου στην στρατολογια. Οταν πιασαμε συζητηση.

για ποιό θέμα;
ELEANOYLA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

για τις γυναικες που μπαινουν βρε και παχαινουν.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από illy »

Θρακ κ εσυ διαβιβαστης πβ δηλωσες; Για να ειμαι ειλικρινης κ εγω αυτη στην δβ ηθελα να δηλωσω αλλα που να κανεις τις ελξειςΕικόναΕικόνα Κ επελεξα σεμ
Dum spiro spero
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από thrakiotis »

Ναι illy μ διαβιβαστης και γω εχω καλα μορια αλλα να δουμε με τα μαγειρεματα τι θα γινει και οσο για τις ελξεις στην 4η τα ειχα φτησει παλι καλα που την εκανα ισα ισα και επεσα Εικόνα
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Kostas13 »

Εγω δηλωσα αεροπορια στρατου Οδηγος. Εχει δηλωσει κανενας αλλος απο δω μεσα; Μονο 2 θεσεις εχει

nickthecooker
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: μαγειρας

Δημοσίευση από nickthecooker »

Κωστα13 εγω και αλλοι 2 κολλητοι μου λες να τους σκοτωσουμε να γλιτωσουμε ελεος ελεος!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια μια ερωτηση, δηλωσα πληρωμα ερπιστριοφορων. Εχω 300 μορια, χωρις συνεντευξη, επειδη δεν ξαναεκανα και δεν ξερω τις προιγουμενες βαθμολογιες. Εχω ελπιδες για να περασω;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης