οχι δεν σε καταλαβαινουμε [:) ]Gary έγραψε: Δε ξέρω αν με καταλαβένετε
Τί ειδικότητα δηλώσατε (προκήρυξη 2009);
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 19
Πρωτιμώ βέβαια να είναι σε ειδηκότητες δραστηριοποίησης οι γυναίκες γιατί όσες μπαίνετε σε γραφεία και δι στρατιοτικά γίνεστε μίζερες και χοντρένετε
, το λέω σαν χιούμορ αλλά αληθεύει, το έχω δει και το έχω ακούσει κιόλας

-
- Συνταγματάρχης
τελειο! Το καλυτερο να περασουμε στην ειδικοτητα που θελει ο καθενας κ μετα ας κανουμε διαιταGary έγραψε: Πρωτιμώ βέβαια να είναι σε ειδηκότητες δραστηριοποίησης οι γυναίκες γιατί όσες μπαίνετε σε γραφεία και δι στρατιοτικά γίνεστε μίζερες και χοντρένετε, το λέω σαν χιούμορ αλλά αληθεύει, το έχω δει και το έχω ακούσει κιόλας
-
- Λοχαγός
anna.nikos έγραψε:οχι δεν σε καταλαβαινουμε [:) ]Gary έγραψε: Δε ξέρω αν με καταλαβένετε
ενοώ οτι στο στρατό στα εποπ οι κοπέλες που ξέρω πως δηλώσαν υποψήφιες, δηλώσαν ειδηκότητες δύσκολες όπως λές και συ γιαυτές, όπως χειριστές όλμων όπλων κτλπ, δεν είναι περίεργο να γλινει κλατι τέτοιο, πανε τωρα στη σελιδα του ΓΕΣ και δες την κεντρική ανακοίνωση της σελίδας: Εκπαίδευση Ανθυπολοχαγών και Μονίμων Λοχιών Πυροβολικού Τάξεως 2009
θα δείς να ρίχνουν με το πυροβολικό κάποιοι στρατιοτικοί και πίσω μια κοπελιά, οι περισσότερες που δηλώνουν ειδηκότητες στα εποπ δηλώνουν σκληρές, εμένα πλέον δε μοθ φένετε περίεργο όπως σε σένα, μου φενόταν παλιά, περιτό να σου πώ πως είχα 2 γυναίκες εκπαιδευτικούς στο κέντρο οι οποίες ήταν λοχιες απο σμυ και ήταν ΖΗΝΕΣ αμαζόνες, ποιό αυστηρές και απο τους άντρες

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 7
κ εσυ φοβασαι να μην παχυνουμε; Τεσπα εγω αυτη την ειδικοτητα οπως ειπα την εβαλα γιατι δεν ηξερα τι να βαλω. μετα ομως εμαθα οτι η εκπαιδευση ειναι στην λαμια τοπος καταγωγης και διαμονης μου και μετα δεν εχει μεταθεσεις. τωρα θα δειξει.
-
- Συνταγματάρχης
Εγω δηλωσα ειδικοτητα που ζητουσε απολυτηριο κ εστειλα βεβαιωση σπουδων οικονομικο. Τωρα που θα παρω πτυχιο κ αν δεν περασω πιστευω στην επομενη προκηρυξη δεν θα δηλωσω επιιμελητης χρηματικου επειδη ζηταει παντα πολυ λιγες θεσεις κ εχει υψηλα μορια
-
- Λοχαγός
ELEANOYLA έγραψε:κ εσυ φοβασαι να μην παχυνουμε; Τεσπα εγω αυτη την ειδικοτητα οπως ειπα την εβαλα γιατι δεν ηξερα τι να βαλω. Μετα ομως εμαθα οτι η εκπαιδευση ειναι στην λαμια τοπος καταγωγης και διαμονης μου και μετα δεν εχει μεταθεσεις. Τωρα θα δειξει.
εγώ αν φοβάμαι μη παχύνετε; Ανέφερα κάτι που είναι γεγονός απλά να γνωρίζετε λεπτομέριες, τι να με ενδιαφέρει εμένα; Εσένα θα χαλάσει αν ξυπνήσεις ένα πρωί με ένα κ***λο ΝΑ και μια διάθεση να μη βλέπεις και να χονεύεις ουτε τ'αντερα σου

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
οντως αυτο που ειπες ειναι γεγονος μου το ειπε κ εμενα ενας ανωτερος οταν πηγα κ εκανα τα χαρτια μου στην στρατολογια. οταν πιασαμε συζητηση.
-
- Λοχαγός
ELEANOYLA έγραψε:οντως αυτο που ειπες ειναι γεγονος μου το ειπε κ εμενα ενας ανωτερος οταν πηγα κ εκανα τα χαρτια μου στην στρατολογια. Οταν πιασαμε συζητηση.
για ποιό θέμα;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
για τις γυναικες που μπαινουν βρε και παχαινουν.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 36
Θρακ κ εσυ διαβιβαστης πβ δηλωσες; Για να ειμαι ειλικρινης κ εγω αυτη στην δβ ηθελα να δηλωσω αλλα που να κανεις τις ελξεις
Κ επελεξα σεμ

Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
Ναι illy μ διαβιβαστης και γω εχω καλα μορια αλλα να δουμε με τα μαγειρεματα τι θα γινει και οσο για τις ελξεις στην 4η τα ειχα φτησει παλι καλα που την εκανα ισα ισα και επεσα 

Εγω δηλωσα αεροπορια στρατου Οδηγος. Εχει δηλωσει κανενας αλλος απο δω μεσα; Μονο 2 θεσεις εχει
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: μαγειρας
Κωστα13 εγω και αλλοι 2 κολλητοι μου λες να τους σκοτωσουμε να γλιτωσουμε ελεος ελεος!
Παιδια μια ερωτηση, δηλωσα πληρωμα ερπιστριοφορων. Εχω 300 μορια, χωρις συνεντευξη, επειδη δεν ξαναεκανα και δεν ξερω τις προιγουμενες βαθμολογιες. Εχω ελπιδες για να περασω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης