188 Πυροβολαρχία Παρατηρήσεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδιά βοηθάτε κάποιος αν ξέρει να μου πει που είναι η 188 πυροβολαρχία παρατηρήσεων
Anonymous

Βγήκε και σε εμένα μετάθεση για 188 π παρ σαν οδηγός απο θήβα ειναι καλά ξέρει κανένας;
Anonymous

Θα εισαι πολυ υπερηφανος για την μοναδα σου ειναι στον Λαγο Έβρου μεταξυ Ορεστιαδας και Διδυμοτείχου

εκει ημουνα και εγω τοπογραφος-μηχανικος μαχιμη μοναδα.
Anonymous

Και εγώ μπορώ να πώ ότι από όλη τη θητεία, στρατό έκανα στην 188 που έκατσα 50 μέρες για σχολείο τοπογραφίας. ΑΑΑ -12 και τα παιδιά τη πυροβολαρχίας μαχήμια, και χωρίς θέρμανση, ζεστό νερό κτλ
παο 13

Δημοσίευση από παο 13 »

Μια χαρα ειναι στην 188 ζωαρα !
Άβαταρ μέλους
Lgts
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Lgts »

Μου ήρθε μετάθεση απο Θηβα σαν οδηγός στην 188. Μπορεί να πει κανείς πως έίναι εκει πέρα;
GIANNHS

Δημοσίευση από GIANNHS »

Εγω υπηρετησα στην 188 π παρ το 1983
ΘΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

Δημοσίευση από ΘΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ »

Εγω υπηρετησα το 1994-1995 στην 188 π. Παρ Δ/Β και ημουν παρων και στην μετασταθμευση της μοναδας απο την λεπτη στον λαγο ενα εχω να πω απο ολη την δ/ση πυρ/κου εμεις ειμασταν 2 σκαλια ποιο πανω απο οποιαδοιποτε μοναδα πυρ/κου στην 16η μεραρχ. Αλλο το επιπεδο στην μοναδα πολυ ανωτερο μακραν ! Δ/της τσιομητας ευαγγελος ταγματαρχης.
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Και εγω υπηρετησα στην 188 π. Παρ στο δυδειμοτειχο το 1984-1985 σαν οδηγος κ ηταν σχετικα καλα αν εξερεσουμε εναν μαλακα διοικητη αντισυνταχματαρχη ******* και κατι καψωνομουτρα κωλοπαιδα οπως τον ****** και τον ****** κατα τα αλλα ηταν καλα!
ΝΤΟΥΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Δημοσίευση από ΝΤΟΥΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ »

Κε εγω η μου να στην μοναδα στην 188. π παρ στο διδιμοτηχο το ετος 1984 κε 1985 να με γνορηζη κανενας παλλο φιλος απο το στρατοπεδω

Θανάσης

Δημοσίευση από Θανάσης »

188 ΠΥ. ΠΑΡ... '84-΄85 στο Διδυμότειχο τότε...19 μήνες. Πόσες αναμνήσεις...
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Σε θυμαιμαι ντουνη εκανες λιγο και μαγειρας και ααπειλουσες οτι θα αυτοκτονισης

ΣΑΒΒΑΣ

Δημοσίευση από ΣΑΒΒΑΣ »

Γιαννη ειμαι ο σαββας ημουν στην 188 απο σεπτεμβριο του 1982 εως απριλιο του 1984 ποιος εισαι?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφωνων.
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΤΟΥΝΗΣ

Δημοσίευση από ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΝΤΟΥΝΗΣ »

[quot e=θανάσησ]188 πυ. παρ... '84-΄85 στο διδυμότειχο τότε...19 μήνες. πόσες αναμνήσεισ... φιλε μου θανασης ησε καλα τη κανης ημε ο ντουνης αριστειδης 1984-85 στην 188. π. παρ διδυμοτειχο η μου να κε εγω φαταρος εκη στην μοναδα στο 151 υψωμα με θημασε η μου να ο μαγερας θα χαρο πολλη να μιλι σου με εχω φεησ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες