188 Πυροβολαρχία Παρατηρήσεων
Ρε παιδιά βοηθάτε κάποιος αν ξέρει να μου πει που είναι η 188 πυροβολαρχία παρατηρήσεων
Βγήκε και σε εμένα μετάθεση για 188 π παρ σαν οδηγός απο θήβα ειναι καλά ξέρει κανένας;
Θα εισαι πολυ υπερηφανος για την μοναδα σου ειναι στον Λαγο Έβρου μεταξυ Ορεστιαδας και Διδυμοτείχου
εκει ημουνα και εγω τοπογραφος-μηχανικος μαχιμη μοναδα.
εκει ημουνα και εγω τοπογραφος-μηχανικος μαχιμη μοναδα.
Και εγώ μπορώ να πώ ότι από όλη τη θητεία, στρατό έκανα στην 188 που έκατσα 50 μέρες για σχολείο τοπογραφίας. ΑΑΑ -12 και τα παιδιά τη πυροβολαρχίας μαχήμια, και χωρίς θέρμανση, ζεστό νερό κτλ
Μου ήρθε μετάθεση απο Θηβα σαν οδηγός στην 188. Μπορεί να πει κανείς πως έίναι εκει πέρα;
Εγω υπηρετησα το 1994-1995 στην 188 π. Παρ Δ/Β και ημουν παρων και στην μετασταθμευση της μοναδας απο την λεπτη στον λαγο ενα εχω να πω απο ολη την δ/ση πυρ/κου εμεις ειμασταν 2 σκαλια ποιο πανω απο οποιαδοιποτε μοναδα πυρ/κου στην 16η μεραρχ. Αλλο το επιπεδο στην μοναδα πολυ ανωτερο μακραν ! Δ/της τσιομητας ευαγγελος ταγματαρχης.
Και εγω υπηρετησα στην 188 π. Παρ στο δυδειμοτειχο το 1984-1985 σαν οδηγος κ ηταν σχετικα καλα αν εξερεσουμε εναν μαλακα διοικητη αντισυνταχματαρχη ******* και κατι καψωνομουτρα κωλοπαιδα οπως τον ****** και τον ****** κατα τα αλλα ηταν καλα!
Κε εγω η μου να στην μοναδα στην 188. π παρ στο διδιμοτηχο το ετος 1984 κε 1985 να με γνορηζη κανενας παλλο φιλος απο το στρατοπεδω
188 ΠΥ. ΠΑΡ... '84-΄85 στο Διδυμότειχο τότε...19 μήνες. Πόσες αναμνήσεις...
Σε θυμαιμαι ντουνη εκανες λιγο και μαγειρας και ααπειλουσες οτι θα αυτοκτονισης
Γιαννη ειμαι ο σαββας ημουν στην 188 απο σεπτεμβριο του 1982 εως απριλιο του 1984 ποιος εισαι?
Απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφωνων.
[quot e=θανάσησ]188 πυ. παρ... '84-΄85 στο διδυμότειχο τότε...19 μήνες. πόσες αναμνήσεισ... φιλε μου θανασης ησε καλα τη κανης ημε ο ντουνης αριστειδης 1984-85 στην 188. π. παρ διδυμοτειχο η μου να κε εγω φαταρος εκη στην μοναδα στο 151 υψωμα με θημασε η μου να ο μαγερας θα χαρο πολλη να μιλι σου με εχω φεησ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες