Βρεφονηπιοκόμος / Νηπιαγωγός
Ηι! Μαριατζελα. Ηθελα να σε ρωτήσω στα αθλήματα πως τα πήγες; Εγώ μόνο στην σφαίρα τα πήγα χάλια... Τα άλλα τα αθληματα τα είχα γιατί παλιά πήγαινα στίβο. Ένας στρατιωτικός μας είπε όμως, πως στην κατηγορια υγειονομικού κ οικονοικού επειδή είναι λοιπά σώματα, αν κοπείς μόνο σε ένα άθλημα σε περνάνε. Οπότε ελπίζω σε αυτό, γιατί δαφορετικά στην σφαίρα κόβομαι... Ούτε 3 μέτρα την έριξα (ακήκωτη ήταν). Δεν μου είπες ομως ακριβώς γνώρισες άλλες νηπιαγωγούς, αυτές πως τα πήγαν;
Τα αθληματα τα περασα ολα καθως κανω ερασιτεχνικα στιβο πολλα χρονια οποτε δεν εχω κανενα προβλημα ως προς αυτον τον τομεα! Βασικα πιστευω οτι γενικα δεν θα εχω προβλημα και οτι περναω χαλαρα! Απλως κραταω μια πισινη! Στην ομαδα μου ητανε 2 κοπελες που ειχαν δηλωσει την ειδικοτητα μας! Οι υπολοιπες ειτε Οικονομικο ειτε λοιπα σωματα/οπλα
Έχω δηλώσει κι εγώ αυτή την ειδικότητα αλλά στην αεροπορία όμως. Ελπίζω και εκεί να μην υπάρχει κινητικότητα. Εκεί είναι πιο δύσκολα τα πράγματα καθώς οι θέσεις είναι μόνο 5... Φανή και Μαριάντζελα, καλή επιτυχία!
Μην στεναχωριέσαι Ευα, αν δεν περάσεις αεροπορία (που δεν σου το ευχομαι) δηλώνεις του χρόνου στρατο ξηρας που πέρνουν περισσότερες, φέτος 20. Οι άλλες οι κοπέλες πως τα πήγαν Μάριάτζελα;
Οι αλλες 2 δεν τα πηγαν και πολυ καλα στα αθληματα!
Συγκεκριμενα η μια δεν περασε 2 και η αλλη 3 αθληματα οποτε τι να σου πω. Λογικα θα πρεπει να κοπουν αλλα σ'αυτη τη χωρα ολα να τα περιμενεις!
Συγκεκριμενα η μια δεν περασε 2 και η αλλη 3 αθληματα οποτε τι να σου πω. Λογικα θα πρεπει να κοπουν αλλα σ'αυτη τη χωρα ολα να τα περιμενεις!
Συμφωνω στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν... Πάντως εγώ σκέφτομαι Τα εξης:1. Οτι φέτος εκαναν λιγότερα ατομα αιτήσεις,2. Έπεσε πολυ μεγαλο κοψιμο,3. Το γεγονός οτι ουσιαστικα δεν έχουμε ανταγωνισμο για τις θεσεις με άντρες όπως συμβαίνει σε άλλες ειδικοτητες 4. Οτι πέρισυ πήραν 14 νηπιαγωγούς αντι για 17 που ειχαν προκυρηχθει (άρα δεν βρέθηκε ικανος αριθμός ατομων να συπληρωθούν οι θέσεις) και μου ανεβαινει το ηθικό.(όσο ηθικο Μπορει να ανεβει Βέβαια, ξέροντας οτι μια νηπιαγωγός στο δημοσιο νηπιαγωγειο Δουλευει 4 ωρες και στον στρατο 8:30) Αλλά εντάξει... Οπως ειπες και εσύ πιό πάνω ας κρατάμε και μια πισινή...
Εχω παρατηρησει οτι στο στρατο υπαρχει μικροτερη προσελευση κοσμου σε σχεση με την αεροπορια. Εκει γινεται σφαγη κανονικα. Παντως μην αγχωνεστε cool!
Κατι παιχτηκε με την συγκεκριμενη προκηρυξη και δεν εκαναν αιτηση πολλα ατομα παρολο που αφορουσε τις πιο πολλες θεσεις απο καθε αλλη φορα. Μαλλον καταλαβαν τι παιζεται με τα βισματα. Το κομικοτραγικο ομως της υποθεσης ειναι οτι φετος παρα πολλα βισματα δεν επιβιωσαν σε αντιθεση με αλλους που δεν εβαλαν μεσο. Οσο για μας τους νηπιαγωγους... Τι να πω; Προσωπικα θεωρω οτι καποιος για να κανει χαρτια στο στρατο δεν βρισκεται και στην καλητερη φαση της ζωης του γιατι ειναι πολυ χειροτερες οι συνθηκες που προσφερονται σε εναν παιδικο σταθμο απο ενα νηπιαγωγειο. Για τις βρεφονηπιοκομους δεν υπαρχει κ μεγαλη διαφορα στις εργασιακες τους σχεσεις. Για το λογο αυτο πιστευω οτι στην συγκεκριμενη ειδικοτητα συμπεριλαμβανουν και τους βρεφονηπιοκομους, επειδη δεν συμπληρωνονται θεσεις απο νηπιαγωγους και γιατι μονο με την υπαρξη αυτων μπορει να λειτουργησει απο το νομο ενας παιδικος σταθμος.
Ρε κοριτσια να ρωτησω κ γω με τη σειρα μ κατι; Μπορει να ειναι κ ασχετο γι αυτο κ συγχωρεστεμαι αλλα αν δεν ρωτησεις δεν μαθαινεις λενε! Αν δεν συμπληρωθουν οι θεσεις νηπιαγωγων, παιρνουν αλλα ατομα σε αυτες τις θεσεις που εχουν δηλωσει καποια αλλη ειδικοτητα και ας ειναι κ ασχετοι;
ixm έγραψε:Ρε κοριτσια να ρωτησω κ γω με τη σειρα μ κατι; Μπορει να ειναι κ ασχετο γι αυτο κ συγχωρεστεμαι αλλα αν δεν ρωτησεις δεν μαθαινεις λενε! Αν δεν συμπληρωθουν οι θεσεις νηπιαγωγων, παιρνουν αλλα ατομα σε αυτες τις θεσεις που εχουν δηλωσει καποια αλλη ειδικοτητα και ας ειναι κ ασχετοι;
Δεν είμαι σίγουρη αλλά από τη στιγμή που η συγκεκριμένη ειδικότητα ζητάει πτυχίο νηπιαγωγού-βρεφονηπιοκόμου πώς είναι δυνατόν να πάρουν άτομα που έχουν δηλώσει κάτι άλλο; Με παιδιά θα έχουμε να κάνουμε. Δεν είναι τόσο απλό.
Φανή και Μαριάντζελα, τι έγινε; Περάσατε;
Ναι εγω περασα... Αλλα ακου να δεις φαση τωρα, πριν μια βδομαδα με πηραν τηλ να παω αναπληρωτρια σε δημοσιο νηπιαγωγειο κ ειμαι σε τρελοοοο δηλημα. Αν παω στρατο εξασφαλιζω δημοσιο αλλα με μεταθεσεις,8αωρο και ολα τα καλα των εποπ... Αν παω αναπληρωτρια εξασφαλιζω μορια και πολλες πιθανοτητες να διοριστω σε δημοσιο νηπιαγωγειο στο οποιο θα δουλευω 3.5 ωρες, θα περνω παραπανω λεφτα κ μετα απο δυο χρονια θα δουλευω στην πολη μου. Εδω σε θελω τωρα... Τι κανουμε;
Απο τη στιγμή που Δεν ήθελες το στρατό αλλά το 3ωρο στο δημόσιο και στην πολή σου. Νομίζω οτι δεν είναι και πολύ μεγάλο το δίλημα...
είσαι τυχερή γιατί σου δόθηκε η ευκαιρία να κάνεις αυτο που θέλεισ... Και απο αναπληρώτρια σύντομα και σίγουρα θα γίνεις κα μόνιμη. Έτσι πάνε αυτα!

Καλή επιτυχία οτι και αν επιλέξεις!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
εννοειται αναληρωτρια να πας! Αλλωστε αυτο δεν ηθελες αλλωστε;Fani έγραψε:Ναι εγω περασα... Αλλα ακου να δεις φαση τωρα, πριν μια βδομαδα με πηραν τηλ να παω αναπληρωτρια σε δημοσιο νηπιαγωγειο κ ειμαι σε τρελοοοο δηλημα. Αν παω στρατο εξασφαλιζω δημοσιο αλλα με μεταθεσεις,8αωρο και ολα τα καλα των εποπ... Αν παω αναπληρωτρια εξασφαλιζω μορια και πολλες πιθανοτητες να διοριστω σε δημοσιο νηπιαγωγειο στο οποιο θα δουλευω 3.5 ωρες, θα περνω παραπανω λεφτα κ μετα απο δυο χρονια θα δουλευω στην πολη μου. Εδω σε θελω τωρα... Τι κανουμε;

Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες