Ψυχοτεχνικά για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ποια Ειδικότητα δήλωσα, άν δουλεύω, άν έχω υπηρετήσει και που, τι δουλειά κάνει ο πατέρας μου και που μένω μόνιμα Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από illy »

Αυτα μονοοοοοοοοοοο; Και εμας γιατι μας ταραξαν στις παροιμιες κ αριθμητικες πραξεις και στις σπαζοκεφαλιες;ΕικόναΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ξέρεις τι γίνεται μωρέ ίλλυ μου; Ότι με έναν επιλοχία που συζητάγαμε Μου είπε ότι απο ώπου μπορούσαν 'έκοβαν' τις γυναίκες οι επιτροπές. Με τους άντρες πολύ ελαστικά τα πράγματα Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ναι ασε, το καταλαβαμε απο την πρωτη κιολας μερα... Να, αυτα γινονται και με κανουν να ξενερωνω τελειως!ΕικόναΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όντως δίκιο έχεις. Ο καθένας στην θέση σου αναλόγως θα ένοιωθε !
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από aleka »

illy έγραψε:Αυτα μονοοοοοοοοοοο; Και εμας γιατι μας ταραξαν στις παροιμιες κ αριθμητικες πραξεις και στις σπαζοκεφαλιες;ΕικόναΕικόναΕικόνα

Συγνωμη αυτα σε ρωτησαν οταν περνουσες την τριτη μερα δηλ. Απο τους ψυχολογους; Εγω οταν περασα απο εκει με ρωτησαν μονο τι ειδικοτητα εχω δηλωσει, Αν το εχω σπουδασει αυτο και αν δουλευω αυτα μονο, στην συνεντευξη στο γουδι ηταν λιγο αυστηρα τα πραγματα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μαλιστα Αλεκα μου! Αυτα... Αν διαβασεις προηγουμενα ποστ μου θα δεις τι ρωτησαν γενικοτερα! Οκ ενταξει ονοματεπωνυμο, αν σπουδασα, αν εργαζομαι κ μπηκαν αμεσως στο ψητο
Dum spiro spero
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

illy έγραψε:Μαλιστα Αλεκα μου! Αυτα... Αν διαβασεις προηγουμενα ποστ μου θα δεις τι ρωτησαν γενικοτερα! Οκ ενταξει ονοματεπωνυμο, αν σπουδασα, αν εργαζομαι κ μπηκαν αμεσως στο ψητο

Μαλλον ημουν τυχερη κ την γλιτωσα!ΕικόναΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

ΧαχαχαΕικόναΕικόνα Μαλλον!Εικόνα Παντως δεν σου εχω και πολυ καλα νεα... Μου ειπε η φιλη μου οτι ειναι παρα πολλοι του οικονομικουΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

illy έγραψε:ΧαχαχαΕικόναΕικόνα Μαλλον!Εικόνα Παντως δεν σου εχω και πολυ καλα νεα... Μου ειπε η φιλη μου οτι ειναι παρα πολλοι του οικονομικουΕικόναΕικόνα

Κατι ακουσα κ εγω. Οσοι ειμασταν περυσι για οικονομικο ξαναδηλωσαν σχεδον ολοι, αλλα φετος ειματε λιγοτεροι, κοψανε πολλες κοπελες κ υπαρχουν αρκετοι ανδρες
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ξερεις ποιο ηταν το πιο σπαστικο; Εφοσον φετος εβαλαν 10 θεσεις και περυσι ζητησαν 30-επιλαχοντες δεν πηραν διοτι δεν εφτγε κανεις εννοειται-, επομενως ειχαν αναγκη απο 40 θεσεις, τι δεν προκηρυξαν 40 θεσεις περυσι κ να τελειωνει το θεμα; Γιατι με τετοια ειδικοτητα πολυ σπανια εως καθολου παραιτεισαι!
Dum spiro spero
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

illy έγραψε:Ξερεις ποιο ηταν το πιο σπαστικο; Εφοσον φετος εβαλαν 10 θεσεις και περυσι ζητησαν 30-επιλαχοντες δεν πηραν διοτι δεν εφτγε κανεις εννοειται-, επομενως ειχαν αναγκη απο 40 θεσεις, τι δεν προκηρυξαν 40 θεσεις περυσι κ να τελειωνει το θεμα; Γιατι με τετοια ειδικοτητα πολυ σπανια εως καθολου παραιτεισαι!

Να σου πω την αληθεια κ εγω το σκεφτηκα αυτο! Ειναι σχετικα καινουργια ειδικοτητα, περυσι ναι δεν πηραν επιλαχων γιατι δεν εφυγε κανενας, μαλλον θελουν να τους παιρνουν σιγα-σιγα αν κ τωρα θα αργησουν να ξαναπαρουν.
ioanna_dma
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ioanna_dma »

Εχω ακουσει οτι κοβουν πολυ στα ψυχοτεχνικα... Γιατι; Τι ακριβως ρωτανε; Ολοι τρελοι ειναι και τους κοβουν;
tzordanista
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από tzordanista »

Γνωρίζει κάποιος αν στο εμπόριο πουλιούνται βιβλία που να γραφουν τις ερωτήσεις που πέφτουν στα ψυχολογικά τεστ; Ή κάποια σελίδα απ όπου θα μπορώ να τα κατεβάσω; Έτσι μωρέ για να δω τι παίζει...
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

DINO αυτα τα ψυχοτεχνικα με τις ερωτησεις που λες δεν καταργηθηκαν; Στο στρατο το μονο που καναμε ηταν να ζωγραφισουμε 1αντρα,1γυναικα και να γραψουμε σε 1παραγραφο λιγα λογια για τον εαυτο μας! Κ την αλλη μερα περναγαμε απο ψυχολογο.. Αλλιως ειναι στην αεροπορια;:%
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες