Ψυχοτεχνικά για επαγγελματίες οπλίτες
Ποια Ειδικότητα δήλωσα, άν δουλεύω, άν έχω υπηρετήσει και που, τι δουλειά κάνει ο πατέρας μου και που μένω μόνιμα 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 28
Αυτα μονοοοοοοοοοοο; Και εμας γιατι μας ταραξαν στις παροιμιες κ αριθμητικες πραξεις και στις σπαζοκεφαλιες;

Dum spiro spero
Ξέρεις τι γίνεται μωρέ ίλλυ μου; Ότι με έναν επιλοχία που συζητάγαμε Μου είπε ότι απο ώπου μπορούσαν 'έκοβαν' τις γυναίκες οι επιτροπές. Με τους άντρες πολύ ελαστικά τα πράγματα 

-
- Στρατηγός
Ναι ασε, το καταλαβαμε απο την πρωτη κιολας μερα... Να, αυτα γινονται και με κανουν να ξενερωνω τελειως!

Dum spiro spero
Όντως δίκιο έχεις. Ο καθένας στην θέση σου αναλόγως θα ένοιωθε !
illy έγραψε:Αυτα μονοοοοοοοοοοο; Και εμας γιατι μας ταραξαν στις παροιμιες κ αριθμητικες πραξεις και στις σπαζοκεφαλιες;
Συγνωμη αυτα σε ρωτησαν οταν περνουσες την τριτη μερα δηλ. Απο τους ψυχολογους; Εγω οταν περασα απο εκει με ρωτησαν μονο τι ειδικοτητα εχω δηλωσει, Αν το εχω σπουδασει αυτο και αν δουλευω αυτα μονο, στην συνεντευξη στο γουδι ηταν λιγο αυστηρα τα πραγματα
-
- Στρατηγός
Μαλιστα Αλεκα μου! Αυτα... Αν διαβασεις προηγουμενα ποστ μου θα δεις τι ρωτησαν γενικοτερα! Οκ ενταξει ονοματεπωνυμο, αν σπουδασα, αν εργαζομαι κ μπηκαν αμεσως στο ψητο
Dum spiro spero
illy έγραψε:Μαλιστα Αλεκα μου! Αυτα... Αν διαβασεις προηγουμενα ποστ μου θα δεις τι ρωτησαν γενικοτερα! Οκ ενταξει ονοματεπωνυμο, αν σπουδασα, αν εργαζομαι κ μπηκαν αμεσως στο ψητο
Μαλλον ημουν τυχερη κ την γλιτωσα!

-
- Στρατηγός
Χαχαχα
Μαλλον!
Παντως δεν σου εχω και πολυ καλα νεα... Μου ειπε η φιλη μου οτι ειναι παρα πολλοι του οικονομικου

Dum spiro spero
illy έγραψε:ΧαχαχαΜαλλον!
Παντως δεν σου εχω και πολυ καλα νεα... Μου ειπε η φιλη μου οτι ειναι παρα πολλοι του οικονομικου
Κατι ακουσα κ εγω. Οσοι ειμασταν περυσι για οικονομικο ξαναδηλωσαν σχεδον ολοι, αλλα φετος ειματε λιγοτεροι, κοψανε πολλες κοπελες κ υπαρχουν αρκετοι ανδρες
-
- Στρατηγός
Ξερεις ποιο ηταν το πιο σπαστικο; Εφοσον φετος εβαλαν 10 θεσεις και περυσι ζητησαν 30-επιλαχοντες δεν πηραν διοτι δεν εφτγε κανεις εννοειται-, επομενως ειχαν αναγκη απο 40 θεσεις, τι δεν προκηρυξαν 40 θεσεις περυσι κ να τελειωνει το θεμα; Γιατι με τετοια ειδικοτητα πολυ σπανια εως καθολου παραιτεισαι!
Dum spiro spero
illy έγραψε:Ξερεις ποιο ηταν το πιο σπαστικο; Εφοσον φετος εβαλαν 10 θεσεις και περυσι ζητησαν 30-επιλαχοντες δεν πηραν διοτι δεν εφτγε κανεις εννοειται-, επομενως ειχαν αναγκη απο 40 θεσεις, τι δεν προκηρυξαν 40 θεσεις περυσι κ να τελειωνει το θεμα; Γιατι με τετοια ειδικοτητα πολυ σπανια εως καθολου παραιτεισαι!
Να σου πω την αληθεια κ εγω το σκεφτηκα αυτο! Ειναι σχετικα καινουργια ειδικοτητα, περυσι ναι δεν πηραν επιλαχων γιατι δεν εφυγε κανενας, μαλλον θελουν να τους παιρνουν σιγα-σιγα αν κ τωρα θα αργησουν να ξαναπαρουν.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Εχω ακουσει οτι κοβουν πολυ στα ψυχοτεχνικα... Γιατι; Τι ακριβως ρωτανε; Ολοι τρελοι ειναι και τους κοβουν;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Γνωρίζει κάποιος αν στο εμπόριο πουλιούνται βιβλία που να γραφουν τις ερωτήσεις που πέφτουν στα ψυχολογικά τεστ; Ή κάποια σελίδα απ όπου θα μπορώ να τα κατεβάσω; Έτσι μωρέ για να δω τι παίζει...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
DINO αυτα τα ψυχοτεχνικα με τις ερωτησεις που λες δεν καταργηθηκαν; Στο στρατο το μονο που καναμε ηταν να ζωγραφισουμε 1αντρα,1γυναικα και να γραψουμε σε 1παραγραφο λιγα λογια για τον εαυτο μας! Κ την αλλη μερα περναγαμε απο ψυχολογο.. Αλλιως ειναι στην αεροπορια;:%
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eleonora, NikhtasK και 5 επισκέπτες