Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εγώ παντώς την έστειλα πριν παρουσιαστώ.ΕικόναΕικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Rafale »

oΤαν μια σχεση ειναι σοβαρη δηλ οταν εχει γερα θεμελια δεν πρεπει να φοβαται τιποτε. Απλα περναει ο καιρος κι ολα οκ. Μιλαω για τις αλλες σχεσεις. Που δεν ειναι και πολλες σοβαρες.
DimitrisGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από DimitrisGR »

Εγω τα ειχα με μια κοπελια παιδια 2 χρόνια πριν απρουσιαστω. Ενεκα οτι ήξερα οτι δεν θα είμαι κοντα στην Αθηνα βάση επιλογών μου κάθισακαι τα ειπα μαζι της και της ειπα να παψουμε γιατι ενδεχεται να μην αντεξει εκεινη μιας και εγω το μυαλο μου θα το έχω αλλου και πιθανον να μην μπορώ να της μιλάω και πολυ, και απο το να το τραβάμε μεχρι το ξεφτυλισουμε και να κανει ο εανς το μακακα τη μια και ο άλλος τον άλλον μακακα ας το λυσουμε όμοεφα πολιτισμενα.Ελαβα αρνηση κλαμα και βγήκα και ο "κακός" οποτε λέω για να θέλει ας το κρατήσω... Δεν μπορω να πω οτι μου ήταν ασχημο να ακούω και ενα καλο λόγο παραπάνω.

Κάλός και αυτος της Μανας, αδερφής φίλης αλλα αλλο να σου μιλάει η κοπελια. Ειναι αλλιώς. Δε συμφωνειται...

Ερχεται λοιπον το 1ο επισκεπτηριο... Ζονκ... Μιλαμε ηταν αρρωστη. Λεω καλα δε πειραζει αλλα2 ειναι και μετα ορκίζομαι. Να μην τα πολυλογο δεν πατησε ποτε ενω μιλάγαμε και το όλο θεμα ειναι οτι ειχε δικαιολογια, βγαίνουμε λοιπόν και μου λέει τα κλασικα... Που τα έιχα πει αλλα απο ενα περιστερακι ειχα μαθει οτι επρεπε να παρω ειδικότητα " Χειρηστης Ραντας και διαβιβάσεις και να φύγω απο το Πευκο μιας ειχα γινει "κεραία" Ρουδωλφ ο Ταρανδούλης κ. Α.

Οποτε δεν εχει να κανει με το ποσο τα έχεις, αν ειναι να γινει κατι θα γίνει απο κει και πέρα να δειτε κατα ποσο η σχεση σας βοηθα μέσα εστω στην αρχη ή αν σας κανει να εχετ το νου σας ποιος την "αγαπάει" τώρα και να χαλιεσαι...

tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από tsiripobina »

DimitrisGR έγραψε:Εγω τα ειχα με μια κοπελια παιδια 2 χρόνια πριν απρουσιαστω. Ενεκα οτι ήξερα οτι δεν θα είμαι κοντα στην Αθηνα βάση επιλογών μου κάθισακαι τα ειπα μαζι της και της ειπα να παψουμε γιατι ενδεχεται να μην αντεξει εκεινη μιας και εγω το μυαλο μου θα το έχω αλλου και πιθανον να μην μπορώ να της μιλάω και πολυ, και απο το να το τραβάμε μεχρι το ξεφτυλισουμε και να κανει ο εανς το μακακα τη μια και ο άλλος τον άλλον μακακα ας το λυσουμε όμοεφα πολιτισμενα.Ελαβα αρνηση κλαμα και βγήκα και ο "κακός" οποτε λέω για να θέλει ας το κρατήσω... Δεν μπορω να πω οτι μου ήταν ασχημο να ακούω και ενα καλο λόγο παραπάνω.

Κάλός και αυτος της Μανας, αδερφής φίλης αλλα αλλο να σου μιλάει η κοπελια. Ειναι αλλιώς. Δε συμφωνειται...

Ερχεται λοιπον το 1ο επισκεπτηριο... Ζονκ... Μιλαμε ηταν αρρωστη. Λεω καλα δε πειραζει αλλα2 ειναι και μετα ορκίζομαι. Να μην τα πολυλογο δεν πατησε ποτε ενω μιλάγαμε και το όλο θεμα ειναι οτι ειχε δικαιολογια, βγαίνουμε λοιπόν και μου λέει τα κλασικα... Που τα έιχα πει αλλα απο ενα περιστερακι ειχα μαθει οτι επρεπε να παρω ειδικότητα " Χειρηστης Ραντας και διαβιβάσεις και να φύγω απο το Πευκο μιας ειχα γινει "κεραία" Ρουδωλφ ο Ταρανδούλης κ. Α.

Οποτε δεν εχει να κανει με το ποσο τα έχεις, αν ειναι να γινει κατι θα γίνει απο κει και πέρα να δειτε κατα ποσο η σχεση σας βοηθα μέσα εστω στην αρχη ή αν σας κανει να εχετ το νου σας ποιος την "αγαπάει" τώρα και να χαλιεσαι...

Συγνωμη που θα στο πω αλλα ισως ειχες γινει ταρανδουλης και πρωτου μπεις. Δε μπορω να διανοηθω οτι οι γυναικες βρισκουν την ευκαιρια να απατησουν οταν παει ο αλλος φανταρος, μιας και ειναι τα ιδια μερη (αρα καποιος θα τη δει να στο σφυριξει) και θα εχει την ιδια ζωη, το μονο που δε θα εχει ειναι η σεξουαλικη ζωη αλλα δε πιστευω οτι σε μια γυναικα που σεβεται την σχεση της (αν το εκανε και πριν) δε μπορει Να περιμενει ΑΝΕΤΑ. Δεν εχουμε εμεις το δικο σας τροπαριο "Ειμαι αντρας εχω αναγκες".
DimitrisGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Στρατός και σχέση

Το οτι μπορει να έκανα το ρούντολφ πιο πρίν το έχω σκεφτει και εγώ.Απο κει και πέρα το περιστερακι το ειδε σε ΑΚΥΡΟ του ΑΚΥΡΟΥ μέρος και περισταση...

Δεν ειχε 3 μέρες που ειχε πιασει σερβιτόρος σε μαγαζι... Αλλα ειναι τυχαίο που ενα μεγάλο ποσοστο ανδρών το έχει πάθει;

Μη το πας στο αναγκες αλλα στο στατιστικο αριθμό 1 στους 5 το τρωει το κέρατο.

Αλλο αν το μαθαίνει αλλο αν δεν το μαθαίνει... Και συγνώμη για το σοκινγκ αλλα... Αμα ειναι ξυνο να το βράσω, αμα ειναι παρακαλετό δεν έχει νόημα, αμα το σκεφτεις να το κανεις σαν αναγκη που έχει ο άλλος και οχι απο συναισθημα εχει χαλασει το σοροπι απο καιρο, και στη τελικη αν πετυχει "η μαλαστούπα" τυφλα να'χαι το "γαργαλημα".

Οποτε μη το ρίχνεις στην αναγκη παντα γιατι ο άντρα με ενα 20ρικο βολευεται στο πλησιεστερο κοκκινο φαναρι της περιοχής...

tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Μαλλον δεν με καταλαβες. Απλα ειπα πως η ζωη της γυναικας δεν αλλαζει επειδη ο αντρας μπαινει φανταρος. Χωρισμος απο ελλειψη εμπιστοσυνης, απο φοβο κτλ δεκτος. Απο απιστια, αν το κανει η κοπελα το εκανε κ πιο πριν. Ενω ο αντρας εχει αλλες "δικαιολογιες" ενω ειναι φανταρος για να την κανει την κουτσουκελα...
DimitrisGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Στρατός και σχέση

Ποικιλει κατα περιπτωση βρε tsiripobina... Υπάρχουν και αυτες που αλλαζει. Κατα ενα μέσο όρο ομιλω εγω (εμπειρικα απο μέρος μου.)

Δεν το θέτω σαν γενικη οδο. Εικόνα

tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Ενταξει, εσυ απο εμπειριες σου εχεις αυτη την αποψη. Εγω μλαω σαν γυναικα κ βαση λογικης. Κανεις δε ξερει τι σκεφτεται ο καθενας σε τετοιες περιπτωσεις απλα το σκεπτικο της απιστιας υπηρχε παντα κ δεν βρηκε αφορμη το φανταριλικι καποιος-α για να το κανει.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Rafale »

Υπαρχει επιμερους στο επιστητου για "απιστια". Προσωπικη μου αποψη ο στρατιωτης πρεπει να περναει αμεροληπτος την πυλη Απο σχεσεις οικονομικα και οικογενειακα προβληματα. Πρεπει να τα αφηνει πισω. Και μιλαω για σχεση η οποια δεν ειναι σοβαρη κια πολυ.
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Οταν μια σχεση ειναι σοβαρη δυσκολο να διαλυθει λογω στρατου ομως η σοβαρη σχεση ειναι αυτη που θα σου φερει στεναχωριες κλπ ενω εισαι μεσα. Δε θα σου φερει μια σχεση που ειχες απλα για να περνας την ωρα σου. Αλλα απο την αλλη χρειαζεσαι και ενα καλο λογο οταν εισαι φανταρος απο την κοπελα σου. Καλο ειναι εμεις οι κοπελες να υπομενουμε οσο μπορουμε κ εμεις τα νευρακια του φανταρου μας αλλα και οι φανταροι να σκεφτονται και να νοιαζονται οτι μια κοπελα τους περιμενει εξω και του συμπαραστεκεται ενω αυτος ειναι μεσα και οχι να ψαχνεται σε καθε εξοδο.

Μου εχει τυχει να μου τα ριξει φανταρος, κανονικα για γνωριμια κλπ... Κ την ιδια ωρα να χτυπαει το κινητο του, να απομακρυνεται και να λεει "ελα μωρο μου... " ελεος δηλαδη! Αρα δυσκολο να εχεις εμπιστοσυνη.
Απο την αλλη ομως μη φτανουμε στα ακρα οπως μου ελεγε ο καλος μου για ενα παιδι που καθε μερα ειχε το τηλεφωνο σκουλαρικι, δεν εβγαινε εξοδους και ολο κλαμα κ κακο.
DimitrisGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Στρατός και σχέση

tsiripobina έγραψε:
Μου εχει τυχει να μου τα ριξει φανταρος, κανονικα για γνωριμια κλπ... Κ την ιδια ωρα να χτυπαει το κινητο του, να απομακρυνεται και να λεει "ελα μωρο μου... " ελεος δηλαδη! Αρα δυσκολο να εχεις εμπιστοσυνη.
Εισαι στέλεγχος;

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Su-35 »

DimitrisGR έγραψε:Εισαι στέλεγχος;
Αχαχχααχααχααχχαααααχαχχαχα

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Rafale »

Καλε τι στελεχος ρωτας; Απλα η κοπελα εχει εμπειριες με στρατευσιμους. Ετσι μπορει Και εχει εμπεριστατωμενη αποψη.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Snakeshit »

Αν είσαι μόνιμος; Πως συνδέεις στρατό και οικογένεια με μεταθέσεις κάθε τρεις και λίγο και συχνή απουσία απ'το σπίτι;
tsiripobina
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

DimitrisGR έγραψε:
tsiripobina έγραψε:
Εισαι στέλεγχος;

Εγω γιατι δε το καταλαβα;Εικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες