Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Anonymous6472 έγραψε: Τρί Οκτ 06, 2026 12:20 pm Από το πρώτο γκρουπ σήμερα περίπου 7-10 άτομα κόψιμο και αποχή .

φίλε εμένα άτομα που ήταν σήμερα μου είπε πως όλα τα άτομα που πήγαν ήταν καμία 80 και κόπηκαν καμία 10 και μέχρι στιγμής έχουν περάσει από Πλεύρης μέρες 530 άτομα 

Επισκέπτης

Υπάρχει καποιος που μπορεί να μάθει τι ακριβώς γίνεται με τις ψυχομετρικές διαδικασίες και αν κόβουνε άτομα; Ο Μπαρδάκης λέει ότι το πρώτο γκρουπ δε τα πήγε καλά και μετά δε έχει ενημερώσει για τίποτα άλλο. 

Επισκέπτης

Τι εννοείς ;το πρώτο γκρουπ δε τα πήγε καλά στα ψυχοτεχνικα η γενικά και σε αθλήματα;
Fire5478

Δημοσίευση από Fire5478 »

Υπάρχουν αρκετά άτομα από Εβρο;; Που θα δηλώσατε εσείς ;; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 06, 2026 5:28 pm Υπάρχει καποιος που μπορεί να μάθει τι ακριβώς γίνεται με τις ψυχομετρικές διαδικασίες και αν κόβουνε άτομα; Ο Μπαρδάκης λέει ότι το πρώτο γκρουπ δε τα πήγε καλά και μετά δε έχει ενημερώσει για τίποτα άλλο. 

Αυτό με τα ψυχομετρικά τεστ πρώτη φορά 2 μέρες και στο τέλος να μην ενημερώνουν αν πέρασες.  :shock:

Επισκέπτης

Από Έβρος είμαι,έμαθα θα βγάλει κάποιες θέσεις Αλεξανδρούπολη και Σουφλί.Μεχρι τώρα λέγανε για Ορεστιάδα και Διδυμότειχο...
Επισκέπτης

Με την εκπαίδευση έχει κάποιος τίποτα νεότερο θα γίνει μόνο στη Τρίπολη για τους 600 ή θα σπάσει σε δυο μέρη το σχολείο 300+300 επίσης για δεύτερο δεκαήμερο που ζητούσαν εκπαιδευτές είναι δύσκολο να τελειώσουν οι διαδικασίες πινάκων και προσλήψεων θα πάμε σίγουρα για τέλη Οκτώβρη γνωρίζει κάποιος πιθανή ημερομηνία κατάταξης; 

Fire263838

Δημοσίευση από Fire263838 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 07, 2026 6:30 am Από Έβρος είμαι,έμαθα θα βγάλει κάποιες θέσεις Αλεξανδρούπολη και Σουφλί.Μεχρι τώρα λέγανε για Ορεστιάδα και Διδυμότειχο...

Εσυ συνάδελφε που θα δηλώσεις ξέρεις πόσοι είναι από Εβρο που έχουν περάσει ;; Επίσης γνωρίζεις αν θα δηλώσουμε απλά Εβρο ή συγκεκριμένα που θέλουν πχ Αλεξανδρούπολη ή Σουφλι κατάλαβες ;;;
Επισκέπτης

καλησπέρα σε όλους παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω είμαι επιτυχών αλλά είμαι στης τελευταίος 30 θέσεις και μου είπε ένα παιδί ότι έχουν πάρει 70 αναβολές ποσού από αυτούς λέτε να περάσουν πιστεύετε θα μπω η έστω και μετά στην εκπαίδευση 
Vorios

Δημοσίευση από Vorios »

Για Σέρρες πόσοι θα δηλώσετε ; Και επίσης γνωρίζουμε πού ζητάνε τα άτομα , σε σταθμούς εντός της πόλης ή σε κλιμάκια στην παραμεθόριο; 
Επισκέπτης

παιδιά μην ξεκινάτε από τώρα για το που θα τοποθετηθουμε είναι πολύ νωρίς θα παιχτούν πολλά με της τοποθετήσεις 
Επισκέπτης

Πως γνωρίζετε αν είστε επιτυχών εφόσον δεν μας είπαν αν περάσαμε τα ψυχομετρικά; Δεν θα κόψουν πιστεύετε εκεί;  :?

Fire784983

Δημοσίευση από Fire784983 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 07, 2026 1:39 pm Πως γνωρίζετε αν είστε επιτυχών εφόσον δεν μας είπαν αν περάσαμε τα ψυχομετρικά; Δεν θα κόψουν πιστεύετε εκεί;  :?

Πέρασες αθλήματα πέρασες γενικά να ξέρεις εγώ ρωτάω  για τον Εβρο γιατί μου είπαν ότι δεν έχει πολύ ζήτηση από βορά  και θέλω να έχω μια εικόνα πόσοι είναι οι Εβρητες και που έχουν σκοπό να δηλώσουν να έχω μια εικόνα πόσο εύκολα ή δύσκολα θα πάμε εμείς οι βοριοι στους τόπους μας. Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους μακάρι πρώτο ο θεός να βρεθούμε όλοι εκεί που επιθυμούμε 
Επισκέπτης

Το ίδιο εύχομαι κι εγώ φίλε, πιστεύω όταν βγουν τα αποτελέσματα και βρεθούμε τότε θα έχουμε μία εικόνα για το που θα πάμε. Υπομονή έχουμε και τις αναβολές που είναι την άλλη εβδομάδα. 

Επισκέπτης

Ψυχομετρικά τι γίνεται ρε παιδιά ; Ξέρει κάποιος να μας πει 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες