Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Δυστυχώς ένα πρόβλημα που πλήττει πολλούς κλάδους κι ένας από αυτούς κι το δικός μας. Ειδικά όσοι θα πρέπει να επιλέξουν εκτός περιοχής τους και δεν γνωρίζουμε μέχρι την επιλογή!
-
Επισκέπτης
έτσι ακριβώς είναι είναι ένα θέμα όπου πλήττει όλους καθώς κάθε την περιοχή του να περάσει κάποιος δεν είναι σίγουρο πως θα κάτσει για πάντα πιθανότατα θα χρειαστεί να φύγει για κάποιο χρόνια εκτός της περιοχής του πλέον είναι αναπόφευκτο για όλους μας
-
Επισκέπτης
Παίδες να βοηθήσει κάποιος να μας πει τι και πώς με τα ψυχοτεχνικα..το ότι τα έχει αναλάβει εξωτερική εταιρεια ίσως κάνει τη διαδικασία αυστηρή και ίσως υπάρχουν κοψίματα
-
Επισκέπτης
Υπάρχει ένα τεστ 500+ ερωτήσεις δεν είναι γνώσεων αλλά προσωπικού προφίλ ,δεν νομίζω ότι θα κοπεί κάποιος απλά μετά περνάς συνέντευξη πάνω σε αυτά που απάντησες .Γενικα δεν υπάρχει ενημέρωση σε κάποιον ότι τον έκοψαν σε όλους έλεγαν θα ενημερωθείτε .
-
Επισκέπτης
έχουμε καμία πληροφορία ποσο άτομα έχουν περάσει σήμερα και πόσοι κόπηκαν
-
Todays
Καλησπέρα σε όλους, σημερα εδινα αθληματα.
Απο την ομάδα μου πέρασαν 21 απο τους 30.
Αποχή περιπου 10 ατομα.
Παρόμοια εικόνα στα κοψίματα είχαν και οι 5 ομαδες.
Να ξέρετε ωστοσο πως τα παιδια που δεν εβγαζαν καποιο αθλημα και επικαλουνταν τραυματισμό/τραβηγμα ή οτιδηποτε έπαιρναν αναβολη.
Απο την ομάδα μου πέρασαν 21 απο τους 30.
Αποχή περιπου 10 ατομα.
Παρόμοια εικόνα στα κοψίματα είχαν και οι 5 ομαδες.
Να ξέρετε ωστοσο πως τα παιδια που δεν εβγαζαν καποιο αθλημα και επικαλουνταν τραυματισμό/τραβηγμα ή οτιδηποτε έπαιρναν αναβολη.
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα παιδιά. Έδωσα αθλήματα και εγώ σήμερα. Τα πέρασα αλλά γενικά κόβαν εννοείται κόσμο. Στο γκρουπ μου τελειώσαμε από 30. 12 άτομα. Βοηθανε πάρα πολύ σου λέγαν ότι μπορείς να επικαλεστείς τραυματισμο για να δώσεις ξανά. Κυρίως στις έλξεις κόβουν και εκεί δεν έχει να επικαλεστείς κάτι.
-
Επισκέπτης
πόσοι πέρασαν σήμερα γνωρίζειςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 05, 2026 12:14 pm Καλησπέρα παιδιά. Έδωσα αθλήματα και εγώ σήμερα. Τα πέρασα αλλά γενικά κόβαν εννοείται κόσμο. Στο γκρουπ μου τελειώσαμε από 30. 12 άτομα. Βοηθανε πάρα πολύ σου λέγαν ότι μπορείς να επικαλεστείς τραυματισμο για να δώσεις ξανά. Κυρίως στις έλξεις κόβουν και εκεί δεν έχει να επικαλεστείς κάτι.
-
Επισκέπτης
Επειδή μετρούσα και έβλεπα τι παίζει. Από τα 150 άτομα σίγουρα είχε αποχή 10 άτομα. Και κατευθείαν 5 άτομα αναβολή για πιο μετά. Οπότε μέτρα τα 140. Μετά χωριστήκαμε σε γκρουπ. Το δικό μου είχε αυτή την απώλεια. Οπότε θα σου πω εγώ ότι με μια τελευταία ματιά που έριξα και αφού ρωτούσα. Από τα 140 να πέρασαν οι μισοί. Γενικά είχε κοψίματα. Είναι πιο χαλαροί πάντως. Εχουν σίγουρα κοπεί 300 άτομα συνολικά.
-
Επισκέπτης
Ξέρουμε συνολικά ποσά άτομα έχουν περάσει σε όλες τις μέρες μέχρι και σήμερα; Έχει συμπληρωθεί 500 άτομα;
-
Επισκέπτης
Δεν θέλω να δίνω ψεύτικες ελπίδες. Αλλα επειδή θα βγάλει και του χρόνου. Η σειρά άνετα θα φθάσει στα 1000. Απλά δεδομένου ότι θα βγάλει και άλλη προκυρηξη αρκετά άτομα επίσης δεν θα πάνε κτλ. Αρα υπάρχει ενδεχόμενο να τραβήξει κι άλλους.
-
Επισκέπτης
Να τραβήξει και άλλους τι εννοείς; Κάτω από 1000 θέση;
-
Επισκέπτης
παιδία μου είπε ένας ότι έχουν περάσει περίπου 450 αλήθεια γνωρίζει κανείς
-
Anonymous6472
Από το πρώτο γκρουπ σήμερα περίπου 7-10 άτομα κόψιμο και αποχή .
-
Alexakoss
Παιδιά όσοι είστε να δώσετε πηγαίνετε να δώσετε διότι έχουν κοπεί άτομα αρκετά θεωρώ θα κοπούνε κι εσύ μετάθεσης και έχετε όλοι ελπίδες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες