Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
άρα μέχρι στιγμής ποσά κενά έχουν προκύψει από κοψίματα και αποχή;
-
Rime23
Στις έλξεις κοιτάνε τα χέρια να είναι τεντωμένα και να περνάει το πιγούνι , ή κοιτάνε και τα πόδια τα θέλουν αυστηρά να είναι ευθεία ;
καλή επιτυχία σε όλους παιδιά
καλή επιτυχία σε όλους παιδιά
-
Επισκέπτης
Επίσης στις έλξεις ο καθένας μπαίνει μόνος του εμείς οι υπόλοιποι δεν βλέπαμε μέσα τι κάνει αυτός που εξετάζετα, τώρα πως επιτρέπεται κάτι τέτοιο τι να σας πω
-
Επισκέπτης
από της προηγούμενης προκηρύξεις πιστεύεται ήταν ποίο προετοιμασμένοι η υποψήφιοι
-
Harris97
Επειδή γράφτηκαν αρκετά νούμερα χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα , μπορεί κάποιος που έμεινε μέχρι το τέλος να πει πόσοι περίπου κόπηκαν από τους 150 ;
-
Επισκέπτης
Πώς ήταν το όργανο έλξεων απλό μονόζυγο;
-
kostasp
Παιδιά εγώ ήμουν σήμερα όλο το θέμα απο ότι κατάλαβα είναι στις έλξεις εκεί κόπηκα και εγώ είναι πολύ ψηλό το μονόζυγο για να πιαστείς και να επαναφέρεις σε τεντωμένα χέρια για να ξεκινήσεις την πρώτη έλξη είναι σαν να έχεις κάνει ήδη μία.....είναι πολύ τυπικοί και ξεκάθαροι απο πριν πας να κάνεις θέλουν να ξεκινήσεις με τεντωμένα χέρια και να τεντωνεις στο κατέβασμα τελείως για να μέτρηση η έλξη αλλιώς κάνεις και 4η και 5η μέχρι να γίνουν 3 σωστές δεν υπήρξαν εντάσεις οσο ήμουν εκει αλλα υπήρχαν αρκετά κοψίματα όπου κάποιοι είπαν ότι τις έβγαλαν και τους έκοψαν άδικα....τελείως φιλικά θα σας το πω οποίος είναι απο μακριά και δεν τις βγάζει τις έλξεις απόλυτα, θεωρώ τσάμπα τα έξοδα όπως εγω και οι υπόλοιποι που ήμασταν απο μακριά !!
-
Επισκέπτης
Πόσα άτομα κόπηκαν γνωρίζεις γιατί και εγώ είμαι κοντά στα 1000 να έχω μια εικόναkostasp έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 9:53 pm Παιδιά εγώ ήμουν σήμερα όλο το θέμα απο ότι κατάλαβα είναι στις έλξεις εκεί κόπηκα και εγώ είναι πολύ ψηλό το μονόζυγο για να πιαστείς και να επαναφέρεις σε τεντωμένα χέρια για να ξεκινήσεις την πρώτη έλξη είναι σαν να έχεις κάνει ήδη μία.....είναι πολύ τυπικοί και ξεκάθαροι απο πριν πας να κάνεις θέλουν να ξεκινήσεις με τεντωμένα χέρια και να τεντωνεις στο κατέβασμα τελείως για να μέτρηση η έλξη αλλιώς κάνεις και 4η και 5η μέχρι να γίνουν 3 σωστές δεν υπήρξαν εντάσεις οσο ήμουν εκει αλλα υπήρχαν αρκετά κοψίματα όπου κάποιοι είπαν ότι τις έβγαλαν και τους έκοψαν άδικα....τελείως φιλικά θα σας το πω οποίος είναι απο μακριά και δεν τις βγάζει τις έλξεις απόλυτα, θεωρώ τσάμπα τα έξοδα όπως εγω και οι υπόλοιποι που ήμασταν απο μακριά !!
-
kwstasp
Δεν γνωρίζω ακριβώς απο οτι ακούγετε γύρω στους 40 με 50Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 9:57 pmΠόσα άτομα κόπηκαν γνωρίζεις γιατί και εγώ είμαι κοντά στα 1000 να έχω μια εικόναkostasp έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 9:53 pm Παιδιά εγώ ήμουν σήμερα όλο το θέμα απο ότι κατάλαβα είναι στις έλξεις εκεί κόπηκα και εγώ είναι πολύ ψηλό το μονόζυγο για να πιαστείς και να επαναφέρεις σε τεντωμένα χέρια για να ξεκινήσεις την πρώτη έλξη είναι σαν να έχεις κάνει ήδη μία.....είναι πολύ τυπικοί και ξεκάθαροι απο πριν πας να κάνεις θέλουν να ξεκινήσεις με τεντωμένα χέρια και να τεντωνεις στο κατέβασμα τελείως για να μέτρηση η έλξη αλλιώς κάνεις και 4η και 5η μέχρι να γίνουν 3 σωστές δεν υπήρξαν εντάσεις οσο ήμουν εκει αλλα υπήρχαν αρκετά κοψίματα όπου κάποιοι είπαν ότι τις έβγαλαν και τους έκοψαν άδικα....τελείως φιλικά θα σας το πω οποίος είναι απο μακριά και δεν τις βγάζει τις έλξεις απόλυτα, θεωρώ τσάμπα τα έξοδα όπως εγω και οι υπόλοιποι που ήμασταν απο μακριά !!
-
Επισκέπτης
Μπράβο παίζει χρονικά να είναι η μόνη προκήρυξη της πυροσβεστικής που δεν γίνεται σφαγή στα αθλήματα και περνάει το 70%100 στα αθλήματαkwstasp έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 10:10 pmΔεν γνωρίζω ακριβώς απο οτι ακούγετε γύρω στους 40 με 50Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 9:57 pmΠόσα άτομα κόπηκαν γνωρίζεις γιατί και εγώ είμαι κοντά στα 1000 να έχω μια εικόναkostasp έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 9:53 pm Παιδιά εγώ ήμουν σήμερα όλο το θέμα απο ότι κατάλαβα είναι στις έλξεις εκεί κόπηκα και εγώ είναι πολύ ψηλό το μονόζυγο για να πιαστείς και να επαναφέρεις σε τεντωμένα χέρια για να ξεκινήσεις την πρώτη έλξη είναι σαν να έχεις κάνει ήδη μία.....είναι πολύ τυπικοί και ξεκάθαροι απο πριν πας να κάνεις θέλουν να ξεκινήσεις με τεντωμένα χέρια και να τεντωνεις στο κατέβασμα τελείως για να μέτρηση η έλξη αλλιώς κάνεις και 4η και 5η μέχρι να γίνουν 3 σωστές δεν υπήρξαν εντάσεις οσο ήμουν εκει αλλα υπήρχαν αρκετά κοψίματα όπου κάποιοι είπαν ότι τις έβγαλαν και τους έκοψαν άδικα....τελείως φιλικά θα σας το πω οποίος είναι απο μακριά και δεν τις βγάζει τις έλξεις απόλυτα, θεωρώ τσάμπα τα έξοδα όπως εγω και οι υπόλοιποι που ήμασταν απο μακριά !!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες