Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

άρα μέχρι στιγμής ποσά κενά έχουν προκύψει από κοψίματα και αποχή;
Rime23

Δημοσίευση από Rime23 »

Στις έλξεις κοιτάνε τα χέρια να είναι τεντωμένα και να περνάει το πιγούνι , ή κοιτάνε και τα πόδια τα θέλουν αυστηρά να είναι ευθεία ; 
καλή επιτυχία σε όλους παιδιά 
Επισκέπτης

Επίσης στις έλξεις ο καθένας μπαίνει μόνος του εμείς οι υπόλοιποι δεν βλέπαμε μέσα τι κάνει αυτός που εξετάζετα, τώρα πως επιτρέπεται κάτι τέτοιο τι να σας πω 
Επισκέπτης

από της προηγούμενης προκηρύξεις πιστεύεται ήταν ποίο προετοιμασμένοι η υποψήφιοι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 8:17 pm από της προηγούμενης προκηρύξεις πιστεύεται ήταν ποίο προετοιμασμένοι η υποψήφιοι 

Ναι σίγουρα σε αυτήν είναι πιο προετοιμασμένοι σε άλλες κοβόταν 80 με 85 άτομα όχι 40 και 50 άποψη μου οποίος είναι έως 900 σειρά πιστεύω κάτι γίνεται..
Harris97

Δημοσίευση από Harris97 »

Επειδή γράφτηκαν αρκετά νούμερα χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα , μπορεί κάποιος που έμεινε μέχρι το τέλος να πει πόσοι περίπου κόπηκαν από τους 150 ; 
Επισκέπτης

Harris97 έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 8:28 pm Επειδή γράφτηκαν αρκετά νούμερα χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα , μπορεί κάποιος που έμεινε μέχρι το τέλος να πει πόσοι περίπου κόπηκαν από τους 150 ; 

Είπανε 40 άτομα στα αθλήματα και μερικοί πήραν αναβολή και δεν παρουσιάστηκαν 
Επισκέπτης

Πώς ήταν το όργανο έλξεων απλό μονόζυγο;
kostasp

Δημοσίευση από kostasp »

Παιδιά εγώ ήμουν σήμερα όλο το θέμα απο ότι κατάλαβα είναι στις έλξεις εκεί κόπηκα και εγώ είναι πολύ ψηλό το μονόζυγο για να πιαστείς και να επαναφέρεις σε τεντωμένα χέρια για να ξεκινήσεις την πρώτη έλξη είναι σαν να έχεις κάνει ήδη μία.....είναι πολύ τυπικοί και ξεκάθαροι απο πριν πας να κάνεις θέλουν να ξεκινήσεις με τεντωμένα χέρια και να τεντωνεις στο κατέβασμα τελείως για να μέτρηση η έλξη αλλιώς κάνεις και 4η και 5η μέχρι να γίνουν 3 σωστές δεν υπήρξαν εντάσεις οσο ήμουν εκει αλλα υπήρχαν αρκετά κοψίματα όπου  κάποιοι είπαν ότι τις έβγαλαν και τους έκοψαν άδικα....τελείως φιλικά θα σας το πω οποίος είναι απο μακριά και δεν τις βγάζει τις έλξεις απόλυτα, θεωρώ τσάμπα τα έξοδα όπως εγω και οι υπόλοιποι που ήμασταν απο μακριά !!

Επισκέπτης

kostasp έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 9:53 pm Παιδιά εγώ ήμουν σήμερα όλο το θέμα απο ότι κατάλαβα είναι στις έλξεις εκεί κόπηκα και εγώ είναι πολύ ψηλό το μονόζυγο για να πιαστείς και να επαναφέρεις σε τεντωμένα χέρια για να ξεκινήσεις την πρώτη έλξη είναι σαν να έχεις κάνει ήδη μία.....είναι πολύ τυπικοί και ξεκάθαροι απο πριν πας να κάνεις θέλουν να ξεκινήσεις με τεντωμένα χέρια και να τεντωνεις στο κατέβασμα τελείως για να μέτρηση η έλξη αλλιώς κάνεις και 4η και 5η μέχρι να γίνουν 3 σωστές δεν υπήρξαν εντάσεις οσο ήμουν εκει αλλα υπήρχαν αρκετά κοψίματα όπου  κάποιοι είπαν ότι τις έβγαλαν και τους έκοψαν άδικα....τελείως φιλικά θα σας το πω οποίος είναι απο μακριά και δεν τις βγάζει τις έλξεις απόλυτα, θεωρώ τσάμπα τα έξοδα όπως εγω και οι υπόλοιποι που ήμασταν απο μακριά !!

Πόσα άτομα κόπηκαν γνωρίζεις γιατί και εγώ είμαι κοντά στα 1000 να έχω μια εικόνα 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 16 επισκέπτες