Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 4:39 pm παιδιά με αυτά που είδατε σήμερα το πιστεύετε μέχρι που θα φτάσει η σειρά του τελευταίου θα κατέβει αρκετά η οχι

Φίλε μου αν το θες πραγματικά πήγαινε και ότι γίνει, ποτέ δν ξέρεις, μ αυτά που είδαμε σήμερα όλα μπορούν να συμβούν, κάτι δεν μου αρέσει σε όλο αυτό που έγινε σήμερα αλλά ας μην γίνω ακόμη πολύ καχύποπτος 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 5:01 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 4:39 pm παιδιά με αυτά που είδατε σήμερα το πιστεύετε μέχρι που θα φτάσει η σειρά του τελευταίου θα κατέβει αρκετά η οχι

Φίλε μου αν το θες πραγματικά πήγαινε και ότι γίνει, ποτέ δν ξέρεις, μ αυτά που είδαμε σήμερα όλα μπορούν να συμβούν, κάτι δεν μου αρέσει σε όλο αυτό που έγινε σήμερα αλλά ας μην γίνω ακόμη πολύ καχύποπτος 

Με ποια έννοια το λες σαν τι έγινε; Με τις αναβολές;
Επισκέπτης

Παιδιά υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που τα πέρασε όλα να μας πει εντυπώσεις από το καθένα;
Επισκέπτης

Τι να σας πούμε παιδιά;;;; τι;;; έγινε χαμός έπεσε βρισίδια... Αντί να δίνουν αυτοπεποίθηση σε μείωναν στις έλξεις, αηδίασα!  Αλήθεια αηδίασα!! Πείτε οποίος ήταν σήμερα κ ξέρει καλύτερα αν έγινε κάτι μετά γτ άκουσα πολλά καντήλια έπεσαν 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 5:31 pm Τι να σας πούμε παιδιά;;;; τι;;; έγινε χαμός έπεσε βρισίδια... Αντί να δίνουν αυτοπεποίθηση σε μείωναν στις έλξεις, αηδίασα!  Αλήθεια αηδίασα!! Πείτε οποίος ήταν σήμερα κ ξέρει καλύτερα αν έγινε κάτι μετά γτ άκουσα πολλά καντήλια έπεσαν 

καθίστε ρε παιδιά μια ο ένας λέει ότι έγινε χαμός την άλλη ο άλλος λέει πως πήγαν μια χαρά και ότι δεν κόπηκαν πολλοί τώρα εσύ λες για φωνές και βρισιδια έχει αρχίσει ο κόσμος και τρομοκρατείται δεν ξέρει τι γίνεται 
Επισκέπτης

Τι δεν σου άρεσε φίλε μου;

Επισκέπτης

Ρε εξηγήστε είπαμε..τι καντήλια και αυτοπεποίθηση λέτε..
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 5:31 pm Τι να σας πούμε παιδιά;;;; τι;;; έγινε χαμός έπεσε βρισίδια... Αντί να δίνουν αυτοπεποίθηση σε μείωναν στις έλξεις, αηδίασα!  Αλήθεια αηδίασα!! Πείτε οποίος ήταν σήμερα κ ξέρει καλύτερα αν έγινε κάτι μετά γτ άκουσα πολλά καντήλια έπεσαν 

Αδερφέ σορυ κιόλας τρολαρεις η σοβαρά τα λες αυτά?
Επισκέπτης

Είπαμε όχι κ αυτοπεποίθηση να μας χαϊδεύουν αλλά όχι να αποθαρρύνουν κ να σ λένε έλα έλα δεν το κάνεις καλά, θέλατε γνώμη από κάποιους σας την είπαμε... Εγώ σας λέω από μεριάς μου ότι το κλίμα ήταν τεταμένο με κάποιους που κοπηκαν ενώ έβγαλαν τις έλξεις, από εκεί κ πέρα δεν ξέρω για βρισιές, οποίος ήταν εκεί παρών να μας πει 
Επισκέπτης

Ωραία υπάρχεις κάποιος που τα έβγαλε όλα εδώ μέσα να μας πει τη γνωμη του;
Επισκέπτης

Είναι κάποιος που πέρασε σήμερα τ άθληματα; να μας πει το οτιδήποτε να μας βοηθήσει; δεκτές όλες οι απόψεις κ απ αυτούς που κοπηκαν κ απ αυτούς που θεωρούν ότι αδικηθηκαν, αλλά να χουμε μια εικόνα απ όλα θέλουμε κ εμείς 
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους. 
Καταρχάς να ευχηθώ καλή επιτυχία στους επόμενους, αλλά και σε όσους κόπηκαν να ευχηθώ υγεία και να μην το βάλουν κάτω. 
Όταν κλείνει μία πόρτα, ανοίγει μία άλλη. 
Εγώ έδωσα σήμερα και πέρασα τα αθλήματα. 
Η δική μου εμπειρία είναι διαφορετική από αυτό που αναφέρουν οι φίλοι παραπάνω με όλο τον σεβασμό. 
Εγώ αντιμετώπισα μια επιτροπή ενθαρρυντική που βοηθούσε τους υποψηφίους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, χωρίς ωστόσο να κάνουν εκπτώσεις στα όρια ή να κλείνουν τα μάτια σε όσους δεν ήταν μέσα στα όρια. 
Στις δε έλξεις, έκανα καθαρά τις 3 που ζητάει η προκήρυξη (τεντωμένα χέρια - πόδια και το πηγούνι καθαρά πάνω από το σίδερο) και τις πέρασα. 
Πριν ξεκινήσω μου είπαν οι εξεταστές ότι τις θέλουμε πεντακάθαρες για να "μετρήσουν". 
Με λίγα λόγια, δώστε τα όλα και δεν θα βρεθεί κανένας να σας κόψει. Θέλουν μόνο ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ. 
Είδα πολλούς απροετοίμαστους που γκρίνιαζαν και πραγματικά απορούσα. 
Τι ακριβώς περίμεναν; 
Επισκέπτης

Ήμουν εκει. Απο το δικό μου γκρουπ 30 ατόμων πέρασαν οι 29. Κόπηκε η μοναδική γυναίκα ενώ έβγαλε της έλξεις και τελικα Κόπηκε στο 1000 μέτρα. Έκανε 4.28. Αυτά.  Τα αλλα γκρουπ αν δεν είσαι μέσα σε αυτά δεν μπορείς να ξέρεις.  Ούτε φωνές ούτε τπτ.

Επισκέπτης

Αγορίνα στο μήκος υπάρχει γραμμή που πατάς πάνω της για το άλμα ή πριν από αυτή;
Επισκέπτης

Μάλλον τα παιδιά που λένε αρνητικά ήταν από άλλο γκρουπ ίσως μόνο από εκεί μάθουμε κάτι όχι ότι παίζει ρόλο.. Πάμε να τα δώσουμε όλα κ ότι γινει 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες