Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 4:39 pm παιδιά με αυτά που είδατε σήμερα το πιστεύετε μέχρι που θα φτάσει η σειρά του τελευταίου θα κατέβει αρκετά η οχι

Φίλε μου αν το θες πραγματικά πήγαινε και ότι γίνει, ποτέ δν ξέρεις, μ αυτά που είδαμε σήμερα όλα μπορούν να συμβούν, κάτι δεν μου αρέσει σε όλο αυτό που έγινε σήμερα αλλά ας μην γίνω ακόμη πολύ καχύποπτος 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 5:01 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 4:39 pm παιδιά με αυτά που είδατε σήμερα το πιστεύετε μέχρι που θα φτάσει η σειρά του τελευταίου θα κατέβει αρκετά η οχι

Φίλε μου αν το θες πραγματικά πήγαινε και ότι γίνει, ποτέ δν ξέρεις, μ αυτά που είδαμε σήμερα όλα μπορούν να συμβούν, κάτι δεν μου αρέσει σε όλο αυτό που έγινε σήμερα αλλά ας μην γίνω ακόμη πολύ καχύποπτος 

Με ποια έννοια το λες σαν τι έγινε; Με τις αναβολές;
Επισκέπτης

Παιδιά υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που τα πέρασε όλα να μας πει εντυπώσεις από το καθένα;
Επισκέπτης

Τι να σας πούμε παιδιά;;;; τι;;; έγινε χαμός έπεσε βρισίδια... Αντί να δίνουν αυτοπεποίθηση σε μείωναν στις έλξεις, αηδίασα!  Αλήθεια αηδίασα!! Πείτε οποίος ήταν σήμερα κ ξέρει καλύτερα αν έγινε κάτι μετά γτ άκουσα πολλά καντήλια έπεσαν 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 29, 2026 5:31 pm Τι να σας πούμε παιδιά;;;; τι;;; έγινε χαμός έπεσε βρισίδια... Αντί να δίνουν αυτοπεποίθηση σε μείωναν στις έλξεις, αηδίασα!  Αλήθεια αηδίασα!! Πείτε οποίος ήταν σήμερα κ ξέρει καλύτερα αν έγινε κάτι μετά γτ άκουσα πολλά καντήλια έπεσαν 

καθίστε ρε παιδιά μια ο ένας λέει ότι έγινε χαμός την άλλη ο άλλος λέει πως πήγαν μια χαρά και ότι δεν κόπηκαν πολλοί τώρα εσύ λες για φωνές και βρισιδια έχει αρχίσει ο κόσμος και τρομοκρατείται δεν ξέρει τι γίνεται 
Επισκέπτης

Τι δεν σου άρεσε φίλε μου;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες