Εσύ έχεις δει βρε μπούφο η άλφα πχ να παίρνει φυλακές μέσω αστυνομίας; Επίσης ναι ανά τον κόσμο υπάρχουν δημόσιες τράπεζες όπως ήταν και η εθνική κάποτε και τώρα έχει μειοψηφικό πακέτο το κράτος, έλα γειαΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 2:21 amΌτι να ναι λες …. Ξέρεις καμία τράπεζα να είναι δημόσια ;;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 12:17 am Θεωρώ πως μας φοβίζετε και μας δουλεύετε κάποιοι, πως γίνεται να σε διώξουν από το δημόσιο γτ για δημόσιο μιλάμε από την στιγμή που την προκήρυξη την έβγαλε η αστυνομία και γενικά η διαδικασία προσλήψεων ακολουθείτε όπως στο υπόλοιπο δημόσιο. Δεν έχω δει από ιδιωτική εταιρεία ποτέ και για κανένα πόστο να εμπλέκεται το κράτος (στην περίπτωση μας αστυνομία) για την επιλογή προσωπικού
Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Αν θεωρούνταν δημόσιο δεν θα παίρναμε και δώρα. Πραγματικά ελπίζω απλά να τρολαρετε και να μην εννοείται τα όσα γράφετε μερικοί μερικοί αλλά το τρολ κάπου έχει και τέλος. Το φόρουμ έχει φτιαχτεί για να ανταλλάξουμε πέντε πληροφορίες μεταξύ μας. Εδώ με αυτά που γράφονται αν τα διαβάζει έστω και ένας από την τράπεζα θα μας περάσουν για ΑΜΕΑ. Δεν ξέρω αν τα γράφουν επιτυχόντες ή επιλαχόντες αλλά κάπου φτάνει. Για όσους περάσανε ας κάνουμε λίγο υπομονή γιατί όντως αξίζει (και εγώ από την Ιούλιο δεν έχω δουλειά αλλά δεν νομίζω να μην μπορεί να βρει κάποιος κάτι δεύτερο για ένα μικρό διάστημα) και για όσους δεν περάσανε δεν χρειάζεται να βγάζουν χολή. Συνεχίστε κανονικά τι ζωή σας γιατί μόνο σε εσάς κάνετε κακό και με λίγο τύχη θα τραβήξει και εσάς αργότερα. Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια και με το καλό να ξεκινήσουμε!!!
-
Επισκέπτης
Για το κεντρικο καταστημα στην Αθηνα εχουν καλεσει κανεναν για να εμφανιστει προκειμενου να υπογραψει την συμβαση?
-
Επισκέπτης
Δεν θα το συνεχίσω γτ καταλαβαίνω ποια είναι η λειτουργία του φόρου, απλά θα ενημερώσω τον «συνάδελφο» ότι υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες ή εταιρείες που ανήκουν στο δημόσιο και παίρνουν δώρα
-
Επισκέπτης
Ελπίζοντας ότι κατανοείς την ελληνική γλώσσα διάβασε το παρακάτω
ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ 1/2006 (ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ - ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ)
("έχει ιδιότυπο διφυή χαρακτήρα, νομικού μεν προσώπου ιδιωτικού δικαίου, ως προς την άσκηση εκ μέρους της των Τραπεζικών εργασιών και τις σχέσεις της με το προσωπικό της και τους πελάτες της, δημοσίου δε δικαίου, ως προς την διαχείριση του εξωτερικού συναλλάγματος ή την άσκηση του εκδοτικού προνομίου της, ως προς τις οποίες ασκεί δημόσια εξουσία."
Απόσπασμα από την παραπάνω απόφαση)
-
Επισκέπτης
Η μόνη πόλη στην οποία θέλουν ήδη να πάνε 7-8 άτομα είναι η Λάρισα. Επομένως θα καταλάβουμε ποιον θα καθίσουμε στα γονατά μας!!!
-
Επισκέπτης
Αν είσαι άρρωστος δεν υπάρχει πλαφόν. Ωστόσο αν ξεπεράσεις κάποιες μέρες τον χρόνο, σου αφαιρείται valeur. Αν δεν ξέρεις, θα μάθεις το είναι μόλις μπεις. Αν κάνεις μαϊμουδιές και έρθει έλεγχος σπίτι και λείπεις ή σε βρει να γλεντάς, ένα πρόβλημα θα το έχεις!!!
-
Επισκέπτης
Εσύ μπορεί να θεωρείς γιατί δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Θα μάθεις στην πορεία πως:Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 12:17 am Θεωρώ πως μας φοβίζετε και μας δουλεύετε κάποιοι, πως γίνεται να σε διώξουν από το δημόσιο γτ για δημόσιο μιλάμε από την στιγμή που την προκήρυξη την έβγαλε η αστυνομία και γενικά η διαδικασία προσλήψεων ακολουθείτε όπως στο υπόλοιπο δημόσιο. Δεν έχω δει από ιδιωτική εταιρεία ποτέ και για κανένα πόστο να εμπλέκεται το κράτος (στην περίπτωση μας αστυνομία) για την επιλογή προσωπικού
Η ΤτΕ ΔΕΝ είναι δημόσιο
Ήδη έχουν φύγει δύο από την σειρά του 2022 και ένας από του 2006, ενώ γενικά η τράπεζα ΔΙΩΧΝΕΙ… όχι για χαβαλέ ούτε προσχηματικά. Αλλά αν κάνεις λαλακία διώχνει αβέρτα!
Η προκήρυξη γίνεται μέσω Υ. ΠΡΟ.ΠΟ γιατί βασίζεται στον νόμο 1339, βάσει του οποίου μπαίνουν και οι ειδικοί φρουροί.
Αφορά την πάλαι ποτέ, «καφέ αστυνομία», ένοπλο προσωπικό που προσλαμβανόταν για να «απαλλάξει» τους αστυνομικούς που τότε απασχολούνταν. Πριν τον νόμο αυτό η ΤτΕ τους προσλάμβανε μόνη της!
-
Επισκέπτης
Κάνεις χαρακτηρισμούς και εκτίθεσαι. Η ΤτΕ ΔΕΝ είναι δημόσιο.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 10:05 amΕσύ έχεις δει βρε μπούφο η άλφα πχ να παίρνει φυλακές μέσω αστυνομίας; Επίσης ναι ανά τον κόσμο υπάρχουν δημόσιες τράπεζες όπως ήταν και η εθνική κάποτε και τώρα έχει μειοψηφικό πακέτο το κράτος, έλα γειαΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 2:21 amΌτι να ναι λες …. Ξέρεις καμία τράπεζα να είναι δημόσια ;;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 12:17 am Θεωρώ πως μας φοβίζετε και μας δουλεύετε κάποιοι, πως γίνεται να σε διώξουν από το δημόσιο γτ για δημόσιο μιλάμε από την στιγμή που την προκήρυξη την έβγαλε η αστυνομία και γενικά η διαδικασία προσλήψεων ακολουθείτε όπως στο υπόλοιπο δημόσιο. Δεν έχω δει από ιδιωτική εταιρεία ποτέ και για κανένα πόστο να εμπλέκεται το κράτος (στην περίπτωση μας αστυνομία) για την επιλογή προσωπικού
Σου γράφει και κάποιος άλλος για τον Άρειο Πάγο αλλά το βασικό είναι το καταστατικό, άρθρο 5 νομίζω (βρες το στο site) που στην ουσία λέει το ίδιο!!!
Συνάδελφος ήθελε να πάει στη Βουλή απόσπαση. Την ΑΠΕΡΡΙΨΕ το Υπ Εσωτερικών επειδή ακριβώς δεν είναι δημόσιο.
Το ΤΤ έδινε δάνεια χαμηλότοκα στους ΔΥ παλιά (δεν υπάρχει άλλωστε τώρα) και ΔΕΝ μπορούσαν να πάρουν οι τραπεζοελλαδίτες γιατί ΔΕΝ είναι ΔΥ
-
Επισκέπτης
Απόλυτα σωστός και προσθέτωΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 12:21 pmΕλπίζοντας ότι κατανοείς την ελληνική γλώσσα διάβασε το παρακάτω
ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ 1/2006 (ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ - ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ)
("έχει ιδιότυπο διφυή χαρακτήρα, νομικού μεν προσώπου ιδιωτικού δικαίου, ως προς την άσκηση εκ μέρους της των Τραπεζικών εργασιών και τις σχέσεις της με το προσωπικό της και τους πελάτες της, δημοσίου δε δικαίου, ως προς την διαχείριση του εξωτερικού συναλλάγματος ή την άσκηση του εκδοτικού προνομίου της, ως προς τις οποίες ασκεί δημόσια εξουσία."
Απόσπασμα από την παραπάνω απόφαση)
Άρθρο 5Α
Κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους η ΤτΕ και τα μέλη των οργάνων της δεν ζητούν ούτε δέχονται οδηγίες από την Κυβέρνηση ή οργανισμούς. Η κυβέρνηση και οι λοιποί φορείς πολιτικής εξουσίας δεν επιδιώκουν να επηρεάζουν τα όργανα της Τράπεζας.
-
Επισκέπτης
Μάγκες δεν με νοιάζουν τι λένε τα άρθρα, δημόσια επιχείρηση είναι ιδιωτικού δικαίου, δεν ξέρω εγώ που δουλεύουν δικοί μου μέσα και μπήκα και εγώ και ξέρετε εσείς που μέχρι προχθές βαράγατε σκοπιές, μου γίνατε και ειδήμονες
-
Επισκέπτης
Είσαι και ξεροκέφαλος και κουτός.
Η ίδρυση της ΤτΕ εξ’ αρχής, είχε όρο να μην είναι δημόσιο. Η ΤτΕ δημιουργήθηκε κατ’ απαίτηση ξένων δανειστών για να διαχειριστεί τα δάνεια, καθώς δεν είχαν εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Δημόσιο.
Είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου διφυούς χαρακτήρα. Δηλαδή με λίγα λόγια, λειτουργεί ως ιδιωτικός τομέας αλλά εξυπηρετεί δημόσο συμφέρον
Είναι εισηγμένη ΑΕ και ο μόνος τρόπος να ήταν δημόσια, θα ήταν να είχε την πλειοψηφία των μετοχών το δημόσιο και να ασκεί διοίκηση. Το πρώτο απαγορεύεται ρητά στο καταστατικό, το δεύτερο, ειδικά από την είσοδο στην Ευρωζώνη, ως μέλος τη ΕΚΤ προστατεύεται η θητεία της διοίκησης. ΔΕΝ μπορεί κανένας να αλλάξει διοικητή
Οι δικοί σου ή δεν ξέρουν που δουλεύουν ή σoυ εξηγούν και δεν καταλαβαίνεις. Και δεν βαράμε σκοπιές. Κοντεύω στην σύνταξη την οποία ΔΕΝ θα πάρω από τον ΕΦΚΑ όπως όλοι οι ΔΥ.
Όταν έρθεις θα καταλάβεις!
-
Επισκέπτης
ΤΡΟΛ Ή ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ
ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
william shakespeare
-
Επισκέπτης
Με εμάς τους επιλαχόντες τι θα γίνει μας είχαν πει ότι θα μας πάρουν Χριστούγεννα… δεν πρπ να βγάλουν πίνακες σιγά σιγά ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 7 επισκέπτες