Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Χαχαχαχα είστε απίστευτοι ορισμένοι.Ο άλλος λέει να κάνει μετάταξη στην Τράπεζα Πειραιώς ενώ έχει πετύχει σε άλλη προκήρυξη.Οι συστημικές τράπεζες δεν έχουν καμμία σχέση με την Τράπεζα Ελλάδος ξυπνήστε.Μη θέτετε συνεχώς ερωτήματα για γέλια .Καλή αρχή σε όλους και κόψτε την «πρωινή»!!!
-
Επισκέπτης
Πάλι εμείς οι αστυνομικοί θα κάνουμε κουμάντο, ιμιτασιόν μπάτσοι του λιμανιού, πυροσβέστες, στρατεοι και πολίτες ετοιμαστείτε για πολα χωσεεεεεεεε σας παίρνει για πολλά ακομαααα
-
Επισκέπτης
Με αυτά τα μυαλά οι αναφορες θα πέφτουν βροχή. Θα γελάσουμε.
-
Επισκέπτης
Μάγκες πουλάω την θέση μου σε επαρχία για αμοιβαία μετάθεση για Αθήνα, θα την δημοπρατήσω σε σάιτ όποιος θέλει ας γράψει να συνεννοηθούμε, θα ξεκινήσω από 50Κ.
-
Επισκέπτης
Ο άλλος λέει δημοπρατεί τη θέση του. Ετσι απλά είναι τα πράγματα; Η διοίκηση θα πει ναι παιδί μου πας όπου θες. Ρε εσύ ξέρεις που μπαίνεις; Κάνε απλά το σταυρό σου και μη λες τίποτα άλλο.
-
Επισκέπτης
Ναι τρολ είμαι λογικά, ξέρω ήδη άτομα που καίγονται για την πόλη που πέρασα, όταν τα τσεπώσω θα σου επιτρέπω να με λες και τρολ
-
Επισκέπτης
Γιατί θες να φύγεις από επαρχία και να πάς Αθήνα;;
-
Επισκέπτης
Θέλω να φύγω για να πάρω λεφτά και να αγοράσω σπιτι
-
Επισκέπτης
Με το καλό να έρθετε! Ειδικά με το καλό να έρθουν εκείνοι που φαντάζονται οτι θα πιάσουν τον παπά απ τα .........! Έχουν να φύγουν αναφορές....που δεν θα μείνουν μόνο ως αναφορές...
Κρίμα να βλέπεις νέους ανθρώπους με μυαλά δεκαετίας '80.
Κρίμα να βλέπεις νέους ανθρώπους με μυαλά δεκαετίας '80.
-
Επισκέπτης
Γενικά κάτι άκυρο, έχεις κάποιος κανένα νέο πως προχωράμε οι επιτυχόντες από εδώ και πέρα; Κάτι πιο ινσαιντ περιμένουμε τράπεζα πχ ;
-
Επισκέπτης
Θεωρώ πως μας φοβίζετε και μας δουλεύετε κάποιοι, πως γίνεται να σε διώξουν από το δημόσιο γτ για δημόσιο μιλάμε από την στιγμή που την προκήρυξη την έβγαλε η αστυνομία και γενικά η διαδικασία προσλήψεων ακολουθείτε όπως στο υπόλοιπο δημόσιο. Δεν έχω δει από ιδιωτική εταιρεία ποτέ και για κανένα πόστο να εμπλέκεται το κράτος (στην περίπτωση μας αστυνομία) για την επιλογή προσωπικού
-
Επισκέπτης
Ότι να ναι λες …. Ξέρεις καμία τράπεζα να είναι δημόσια ;;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 12:17 am Θεωρώ πως μας φοβίζετε και μας δουλεύετε κάποιοι, πως γίνεται να σε διώξουν από το δημόσιο γτ για δημόσιο μιλάμε από την στιγμή που την προκήρυξη την έβγαλε η αστυνομία και γενικά η διαδικασία προσλήψεων ακολουθείτε όπως στο υπόλοιπο δημόσιο. Δεν έχω δει από ιδιωτική εταιρεία ποτέ και για κανένα πόστο να εμπλέκεται το κράτος (στην περίπτωση μας αστυνομία) για την επιλογή προσωπικού
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 6 επισκέπτες