Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αφού τα τελικα αποτελέσματα δεν έχουν βγει ακόμα …
tsakas1

Δημοσίευση από tsakas1 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 18, 2026 2:33 pm Αφού τα τελικα αποτελέσματα δεν έχουν βγει ακόμα …

Ενταξει δηλαδη τι πρεπει να κανουμε , δηλαδη δεν σεβεστε ορισμενα πραγματα, αυτες τις μερες υπηρχε μια κηδεια υπαρχει ενα πενθος, σεβαστείτε ορισμενα πραγματα σας παρακαλω πολυ. Ειπαμε την  τετάρτη εαν ολα πανε καλα τελειωνουμε και σε 2 -3 μερες μετα θα δειτε και τα αποτελεσματα.
Επισκέπτης

Τα παιδιά προσπαθούν να βοηθήσουν με τις πληροφορίες που τους λένε . Οτι τηλεφωνώ έπαιρνα και το σήκωναν οι άλλες κοπέλες δεν απάντηςαν ποτέ σε κάτι ουσιαστικό . 
όπως και να έχει φαίνεται δρομολογημένο μέχρι την άλλη εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις από διαφορετικές πηγές εντός φόρουμ αν όχι σήμερα . 

Επισκέπτης

Ρε tsaka τι πετάγεσαι εσύ ρε αδερφέ ο ponti δίνει εσύ πληροφορίες εσύ πετάγεσαι για να κράξεις ή για να πεις καμία αρδια 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 18, 2026 12:01 pm Καλημέρα σας, από εν ενεργεία (σειρά 2022). Όλες οι τελευταίες σειρές έχουν μπει Ιανουάριο. Εμείς υπογράψαμε 7 Ιανουαρίου 2022 ημέρα Παρασκευή. Έπειτα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου πήγαμε στην Αμυγδαλέζα για εκπαίδευση , 14 Φεβρουαρίου παρουσιαστηκαμε στη Τράπεζα. Κάντε υπομονή, ΑΞΊΖΕΙ. Οι "έγκυρες" πηγές όπως κάτι αντίστοιχες εδώ μέσα, μας έλεγαν ότι Απρίλιο του 2026 θα ήσασταν ήδη μέσα. Έχουν κλείσει σχολή κλπ. Έχετε το νου σας στα email σας, έχετε επαφές μεταξύ σας όσοι ήσασταν στα αθλήματα σε περίπτωση που κάποιος έχει γράψει κάποια λάθος πληροφορία και δεν λάβει τις οδηγίες (έτυχε σε εμένα ). Τσάμπα κόπος να παίρνετε κάθε μέρα τηλέφωνο δεν πρόκειται να σας απαντήσει κανείς. Με το καλό να έρθετε!

Εν ενεργεία 2022, να σε ενημερώσω πως η δική σας προκήρυξη καθώς και της σειράς του 2006 αλλά και του 1999, βγήκαν άνοιξη, όχι Δεκέμβρη. Αν είχε η αστυνομία ημερομηνίες για εκπαίδευση, θα έμπαιναν λίγο νωρίτερα. Απρίλιπ δεν είπε κανένας από τους παλιούς. Μεταξύ σας καπνερε τπυς ξερόλες!!!
Ωστόσο ο Νοέμβριος είναι ο επικρατέστερος τελικά καθώς ΜΑΛΛΟΝ, ποηγείται η δική σας μετεκπαίδευση της αρχικής εκπαίδευσης της νέας σειράς ενώ αρχικά ήταν να γίνει το αντίθετο!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 4:08 am Στις θυρίδες έχει βάρδιες ;;

Όχι. Μόνο πρωί, Δευτέρα-Παρασκευή. 07:45-15:15

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 11:47 pm Ο ξάδερφος μου που είναι Αθήνα μου λέει ότι θα παίρνουμε 1500-1600 τα πρώτα δύο χρόνια με πτυχίο και αγγλικα

Μάλιστα, θα ρωτήσουμε ποιου ξάδερφος μπήκε, πχ του Βασίλη (τυχαίο😵?💫😵?💫😵?💫) και θα εξετάσουμε την ακρίβεια των όσων σου είπε. Πάντως μεταξύ μας μέσα έπεσε!
Επισκέπτης

SKG έγραψε: Παρ Σεπ 18, 2026 9:45 am Καλημέρα, ένας από εσάς και εγώ, παίρνω μέρα παρά μέρα τηλ και όλο μου λένε «θα βγει πρόγραμμα και θα δείτε», άρα ή κάτι έχουν μαζί μου και δεν μου λένε ημερομηνίες ή απλά λέτε ότι σας κατέβει περί ημερομηνιών.

Η τράπεζα δεν γνώριζε ακριβώς διότι δεν είχε βγει η διαταγή από το ΠροΠο. Τώρα θα σας καλέσουν από την τράπεζα έτσι και αλλιώς!

Επισκέπτης

SKG έγραψε: Παρ Σεπ 18, 2026 9:45 am Καλημέρα, ένας από εσάς και εγώ, παίρνω μέρα παρά μέρα τηλ και όλο μου λένε «θα βγει πρόγραμμα και θα δείτε», άρα ή κάτι έχουν μαζί μου και δεν μου λένε ημερομηνίες ή απλά λέτε ότι σας κατέβει περί ημερομηνιών.

Αν πήρες στην τράπεζα, όντως δεν θα ήξεραν. Αν πήρες στο αρχηγείο, πλέον είναι όλα δημοσιευμένα. Μπες να σεις πίνακες!
Επισκέπτης

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και καλή σταδιοδρομία!
Είμαι επιλαχόντας . Μήπως γνωρίζετε αν θα βγουν εκ νέου πίνακες και για εμάς ; Ευχαριστώ πολύ 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 18, 2026 4:53 pm Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και καλή σταδιοδρομία!
Είμαι επιλαχόντας . Μήπως γνωρίζετε αν θα βγουν εκ νέου πίνακες και για εμάς ; Ευχαριστώ πολύ 

Δεν εχει 2 ωρες που βγηκαν τα αποτελεσματα ειναι αρκετα χαζο να απαντησουμε σε κατι τετοιο.
Επισκέπτης

Ισχύει ότι θα παίρνουμε 5000-6000 ευρώ τον μήνα με πληρωμένο όχημα έως 1800cc και οδηγό; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 18, 2026 5:56 pm Ισχύει ότι θα παίρνουμε [url=tel:5000-6000]5000-6000[/url] ευρώ τον μήνα με πληρωμένο όχημα έως 1800cc και οδηγό; 

Καλη σταδιοδρομια σε ολους και συγχαρητηρια στους επιτυχοντες!! Στο σαιτ αυτο απο το ξεκινημα του στο ακουσμα καλων νεων πολλοι πονεμενοι μπαινουν και πετανε την παπαρ!α τους.Μην δωσετε σημασια
Επισκέπτης

Πρώτη δεκάδα είμαι ρε τεελαντωνη, τι πονεμένος; Επειδή θα παίρνω 5-6Κ και θα έχω αμάξι με οδηγό ; Ελα τα φιλιά μου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες