Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πληροφορία απο ξαδέρφη μου στο αρχηγείο μπαίνουμε 4 Ιανουαρίου 
Επισκέπτης

Ο ξάδερφος μου που είναι Αθήνα μου λέει ότι θα παίρνουμε 1500-1600 τα πρώτα δύο χρόνια με πτυχίο και αγγλικα
Επισκέπτης

Ο τελευταίος επιτυχών με ποσα μόρια μπήκε ; 
Θεωρείται δύσκολο να καλέσει εξτρα για ΠΚΕ μελλοντικά ; Πόσους περίπου επιλαχόντες έχει ;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 17, 2026 2:10 pm Ο τελευταίος επιτυχών με ποσα μόρια μπήκε ; 
Θεωρείται δύσκολο να καλέσει εξτρα για ΠΚΕ μελλοντικά ; Πόσους περίπου επιλαχόντες έχει ;

Υπομονή πρώτα να βγουν οι πίνακες με τα τελικά αποτελέσματα και μετά βλέπουμε .
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 11:32 pm Πληροφορία απο ξαδέρφη μου στο αρχηγείο μπαίνουμε 4 Ιανουαρίου 

Η ξαδερφη σου φιλε μαλλον βρισκεται σε αρχηγειο αλλου σωματοσ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 17, 2026 5:37 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 11:32 pm Πληροφορία απο ξαδέρφη μου στο αρχηγείο μπαίνουμε 4 Ιανουαρίου 

Η ξαδερφη σου φιλε μαλλον βρισκεται σε αρχηγειο αλλου σωματοσ

🤣🤣🤣🤣
Επισκέπτης

Εν το μεταξύ για να δείτε πόσο ανεγκέφαλοι είστε όλοι, πετάει ο ένας ότι μέσω μια ξαδερφης ξέρει ότι θα μπουνε ιανουαριο, οι άλλοι από κάτω κοροϊδεύουν (και καλά κάνουν) αλλά ρε μλκς αφού εσείς ξέρετε γτ λογικά ξέρετε για να γελάτε γτ δνε λέτε και σε εμάς πότε είναι ; Όλοι ψαχνόμαστε πότε θα μπούμε 
Επισκέπτης

Υπάρχουν 2 εκδοχές είτε μέσα Νοεμβρίου είτε από ένα χρόνια , τι δεν καταλαβαίνεις;; Αν θες σίγουρα να μάθεις πάρε τηλ την τράπεζα και ρώτα 
SKG

Δημοσίευση από SKG »

Καλημέρα, ένας από εσάς και εγώ, παίρνω μέρα παρά μέρα τηλ και όλο μου λένε «θα βγει πρόγραμμα και θα δείτε», άρα ή κάτι έχουν μαζί μου και δεν μου λένε ημερομηνίες ή απλά λέτε ότι σας κατέβει περί ημερομηνιών.
Επισκέπτης

ponti έγραψε: Πέμ Σεπ 10, 2026 4:03 pm Καλησπέρα σε όλους,

Γράφω επώνυμα για να καταλάβετε οτι σοβαρολογώ. Νούμερο 31 για Αθήνα, με αρχικά όπως το όνομα μέλους.

Μόλις μίλησα με την κα. Γκόλια που τρέχει την προκήρυξη και μου είπε και είδα και σχετικό έγγραφο ότι η εκπαίδευσή μας ορίστηκε από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης για το διάστημα 09/11 - 11/12.......
Θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία, όπως στην προηγούμενη προκήρυξη, με ξενοδοχεία για όσους πέρασαν επαρχεία, κάτι τέτοιο.

Η απόφαση πρόσληψης από το Υπουργείο με τους τελικούς πίνακες είναι υπο επεξεργασία και κατά 95% θα βγει τέλος της άλλης βδομάδας, αρχές της μεθεπόμενης αν τυχόν λείπει κάποιος υπογράφων.

Μόλις δημοσιευθεί θα σταλεί στην Τράπεζα, αλλά προσωπικά αμφιβάλω αν θα μας προσλάβουν πριν τις αρχές Νοέμβρη... δεν έχουν λόγο να μας προσλάβουν νωρίτερα.

Για ό,τι νεότερο θα επανέλθω
Καλή δύναμη σε όλους

Πιο αναλυτικά δεν γινόταν να τα γράψει το παλικάρι και πάλι ρωτάτε .. 

SKG

Δημοσίευση από SKG »

Δεν αμφιβάλω σε αυτό που είπε το παλικάρι, αλλά σε εμένα τουλάχιστον που καλώ συνεχώς και είμαι ένας από εσάς γτ δεν λένε; Δλδ είπαν σε ένα και σε εμένα δεν λένε; Τι να πω βύσμα και για αυτό ; Για να μάθουμε το πότε ;
Επισκέπτης

Καλημέρα σας, από εν ενεργεία (σειρά 2022). Όλες οι τελευταίες σειρές έχουν μπει Ιανουάριο. Εμείς υπογράψαμε 7 Ιανουαρίου 2022 ημέρα Παρασκευή. Έπειτα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου πήγαμε στην Αμυγδαλέζα για εκπαίδευση , 14 Φεβρουαρίου παρουσιαστηκαμε στη Τράπεζα. Κάντε υπομονή, ΑΞΊΖΕΙ. Οι "έγκυρες" πηγές όπως κάτι αντίστοιχες εδώ μέσα, μας έλεγαν ότι Απρίλιο του 2026 θα ήσασταν ήδη μέσα. Έχουν κλείσει σχολή κλπ. Έχετε το νου σας στα email σας, έχετε επαφές μεταξύ σας όσοι ήσασταν στα αθλήματα σε περίπτωση που κάποιος έχει γράψει κάποια λάθος πληροφορία και δεν λάβει τις οδηγίες (έτυχε σε εμένα ). Τσάμπα κόπος να παίρνετε κάθε μέρα τηλέφωνο δεν πρόκειται να σας απαντήσει κανείς. Με το καλό να έρθετε!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες