Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kkalo

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Kkalo »

Καλησπέρα έχουμε τίποτα νεότερο; 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ΟΧΙ ακόμα τίποτα 
Tgk

Δημοσίευση από Tgk »

Είμαι 90 μέχρι 95 σειρά στην β κατηγορία τι πιθανότητες έχω; 

Επισκέπτης

Tgk έγραψε: Παρ Αύγ 21, 2026 9:37 pm Είμαι 90 μέχρι 95 σειρά στην β κατηγορία τι πιθανότητες έχω; 

Που να ξέρουμε τι φίλε τι πιθανότητες έχεις, εάν δεν παρουσιαστούν οι από πάνω σου ή κοπούν θα έχεις άλλα μόνο εκείνη την στιγμή μπορείς να το ξέρεις 
Επισκέπτης

Υπάρχει κάποιος που να έχει δώσει στην προηγούμενη προκήρυξη και να κόπηκε στα αθλήματα της Θεσσαλονίκης? Θέλω να ρωτήσω κάτι...

Kkalo

Δημοσίευση από Kkalo »

Καλημέρα παιδιά πήρα τηλ στο υπουργείο και ρώτησα σε τι φάση βρισκόμαστε και μου είπε ότι τρίτη τέταρτη θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα 
Επισκέπτης

Kkalo έγραψε: Δευ Αύγ 24, 2026 10:16 am Καλημέρα παιδιά πήρα τηλ στο υπουργείο και ρώτησα σε τι φάση βρισκόμαστε και μου είπε ότι τρίτη τέταρτη θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα 

Και μετά πόσες μέρες θέλει για να ξεκινήσει η διαδικασία ; 

Επισκέπτης

Kkalo έγραψε: Δευ Αύγ 24, 2026 10:16 am Καλημέρα παιδιά πήρα τηλ στο υπουργείο και ρώτησα σε τι φάση βρισκόμαστε και μου είπε ότι τρίτη τέταρτη θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα 

Μακάρι φίλε μου, γιατί μας έχει φάει η αγωνία. Η διαδικασία τώρα πως πάει? Πρώτα ανακοινώνονται οι τελικοί πίνακες και μετά μας καλούν από το τμήμα για να μας δώσουν καρτέλες κ οδηγιες (τους πρώτους 600 που θα δώσουν ΠΚΕ)?
Επισκέπτης

Κάλεσα κι εγώ και μου είπαν για τέταρτη τα οριστικά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 24, 2026 1:48 am Υπάρχει κάποιος που να έχει δώσει στην προηγούμενη προκήρυξη και να κόπηκε στα αθλήματα της Θεσσαλονίκης? Θέλω να ρωτήσω κάτι...

Σε ακούω 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 24, 2026 12:55 pm

Μακάρι φίλε μου, γιατί μας έχει φάει η αγωνία. Η διαδικασία τώρα πως πάει? Πρώτα ανακοινώνονται οι τελικοί πίνακες και μετά μας καλούν από το τμήμα για να μας δώσουν καρτέλες κ οδηγιες (τους πρώτους 600 που θα δώσουν ΠΚΕ)?

ΠΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ , ανακοινώνονται οι πίνακες και μέσα σε 2-5 μέρες μας καλούν για καρτέλα , έπειτα 10-15 μέρες κενό για τους γιατρούς , οπότε ΠΚΕ 15-20 Σεπτέμβρη 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 24, 2026 4:27 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 24, 2026 12:55 pm

ΠΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ , ανακοινώνονται οι πίνακες και μέσα σε 2-5 μέρες μας καλούν για καρτέλα , έπειτα 10-15 μέρες κενό για τους γιατρούς , οπότε ΠΚΕ 15-20 Σεπτέμβρη

Ευχαριστώ 

Επισκέπτης

Για τους γιατρούς θέλει υπογραφή μόνο από τις δημόσιες υπηρεσίες έτσι; Μπορείτε να προτείνετε κάποια που έχετε ξαναπάει για ανάλογη περίπτωση για να υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 24, 2026 8:16 pm Για τους γιατρούς θέλει υπογραφή μόνο από τις δημόσιες υπηρεσίες έτσι; Μπορείτε να προτείνετε κάποια που έχετε ξαναπάει για ανάλογη περίπτωση για να υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση; 

Μπορείς και σε ιδιώτες απλά σε δημόσιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας θέλει και σφραγίδα από γραμματεία και καλά ότι πιστοποιεί ότι έκανες τις εξετάσεις από γιατρούς του νοσοκομείο 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 24, 2026 4:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 24, 2026 1:48 am Υπάρχει κάποιος που να έχει δώσει στην προηγούμενη προκήρυξη και να κόπηκε στα αθλήματα της Θεσσαλονίκης? Θέλω να ρωτήσω κάτι...

Σε ακούω 

Κόπηκα για λίγα δευτερόλεπτα στο χιλιάρι. Θα είναι τόσο αυστηροί όσο ήταν στην Θεσσαλονίκη εδώ στην Αθήνα? Γιατί έχω ακούσει ότι στην Αθήνα τους δηλώνουν όλους που κόβονται ως τραυματίες και τους περνάνε μετά.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες