Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Tgk
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Είμαι 90 μέχρι 95 σειρά στην β κατηγορία τι πιθανότητες έχω;
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Υπάρχει κάποιος που να έχει δώσει στην προηγούμενη προκήρυξη και να κόπηκε στα αθλήματα της Θεσσαλονίκης? Θέλω να ρωτήσω κάτι...
-
Kkalo
Καλημέρα παιδιά πήρα τηλ στο υπουργείο και ρώτησα σε τι φάση βρισκόμαστε και μου είπε ότι τρίτη τέταρτη θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Μακάρι φίλε μου, γιατί μας έχει φάει η αγωνία. Η διαδικασία τώρα πως πάει? Πρώτα ανακοινώνονται οι τελικοί πίνακες και μετά μας καλούν από το τμήμα για να μας δώσουν καρτέλες κ οδηγιες (τους πρώτους 600 που θα δώσουν ΠΚΕ)?
-
Επισκέπτης
Κάλεσα κι εγώ και μου είπαν για τέταρτη τα οριστικά
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
ΠΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ , ανακοινώνονται οι πίνακες και μέσα σε 2-5 μέρες μας καλούν για καρτέλα , έπειτα 10-15 μέρες κενό για τους γιατρούς , οπότε ΠΚΕ 15-20 Σεπτέμβρη
-
Επισκέπτης
ΕυχαριστώΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 24, 2026 4:27 pmΠΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ , ανακοινώνονται οι πίνακες και μέσα σε 2-5 μέρες μας καλούν για καρτέλα , έπειτα 10-15 μέρες κενό για τους γιατρούς , οπότε ΠΚΕ 15-20 Σεπτέμβρη
-
Επισκέπτης
Για τους γιατρούς θέλει υπογραφή μόνο από τις δημόσιες υπηρεσίες έτσι; Μπορείτε να προτείνετε κάποια που έχετε ξαναπάει για ανάλογη περίπτωση για να υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση;
-
Επισκέπτης
Μπορείς και σε ιδιώτες απλά σε δημόσιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας θέλει και σφραγίδα από γραμματεία και καλά ότι πιστοποιεί ότι έκανες τις εξετάσεις από γιατρούς του νοσοκομείο
-
Επισκέπτης
Κόπηκα για λίγα δευτερόλεπτα στο χιλιάρι. Θα είναι τόσο αυστηροί όσο ήταν στην Θεσσαλονίκη εδώ στην Αθήνα? Γιατί έχω ακούσει ότι στην Αθήνα τους δηλώνουν όλους που κόβονται ως τραυματίες και τους περνάνε μετά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες