Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 1:38 pm
Επισκέπτης  έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 1:02 am

Αλήθεια λέει είμαι το μεταπτυχιακό και το σπίτι στο όνομα του

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ «ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ,ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ» ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ 10???ΕΣΥ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ???ΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΕΡΓΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΝΕΙΣ…ΠΟΣΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΩΝΩΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 2:06 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 1:38 pm
Επισκέπτης  έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 1:02 am

Αλήθεια λέει είμαι το μεταπτυχιακό και το σπίτι στο όνομα του

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ «ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ,ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ» ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ 10???ΕΣΥ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ???ΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΕΡΓΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΝΕΙΣ…ΠΟΣΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΩΝΩΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ 

Πες τα!!Ελεος πια τόσο εντύπωση σας κάνει που υπάρχουν παιδιά με πτυχία και μεταπτυχιακά και δικά τους σπίτια ; Που ζείτε ; 
Προκοψτε και εσείς στην ζωής σας μπας και τα αποκτήσετε 

Επισκέπτης

Εγώ πάντως προτίθεμαι ξαναλέω σε όποιον έχει αντίρρηση , να αφήσει το ινσταγκραμ του να του στείλω το συμβόλαιο του σπιτιού φωτογραφία μαζί με το πτυχίο μου. Το μεταπτυχιακό τώρα το κάνω δεν το έχω λάβει ακόμη. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να αποδείξω τα λεγόμενα μου. Και ευχαριστώ όσους/ες με υποστήριξαν 
Makisdimakis

Δημοσίευση από Makisdimakis »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 1:02 pm Αρα τι μου λες ; Να κάτσω να ανεχτώ έναν που με βρίζει λέγοντας Με κακομοίρη κι εγώ να μην απαντήσω,γιατί δήθεν υποβαθμίζω τον εαυτό μου . Σκέφτηκες πολύ αυτή την βλακεία ; δεν σου τα είπανε καλά 🤣πολύ ωραίος ο συλλογισμός σου,, δεν μίλησα ποτέ για απευθείας και τα γνωρίζω όλα αυτά που μου λες . Καλά κάνω και υπερηφανεύομαι, τα πτυχία και οι κόποι μας είναι άξια υπερηφάνειας, αν οι υπόλοιποι νιώθουν μειονεκτικά και τους ενοχλεί η αυτοπεποίθηση είναι πρόβλημα τους,όχι δικό μου. Οταν αναφέρεστε επι προσωπικού χωρίς να γνωρίζετε τον άλλον, θα παίρνετε και την απάντηση που σας αναλογεί. Κουμάντο στις ζωές σας

Εννοείται ότι ο κάθε ένας κοιτάει τη ζωή του. Απλα προς ενημέρωση σου, αυτά που λες, δεν περνάνε στην αστυνομία αγαπητέ. Ούτε τι πτυχίο έχεις ούτε τίποτα. Το πτυχίο απλά σε ανεβάζει στα μόρια. Σου εξασφαλίζει απλά την είσοδο. Μετά ξεχνάς τη δικηγορία. Ούτε θα μασήσουν να ξέρεις επειδή εσύ είσαι δικηγόρος. Είσαι ο τελευταίος κρίκος μέσα στην αστυνομία. Που είναι και λογικό. Οπότε καλό θα ήταν να αφήσεις αυτά που ξέρεις, γιατί την γραβάτα σου και το κουστούμι σου εκεί τα ξεχνάς. Και δε το λέω με προσβολή. Τώρα εάν εσύ έχεις κανέναν να σε σπρώξει σε αυτό που θες αυτό είναι άλλο θέμα. Που και πάλι άξιος δε θα είσαι. Θα είσαστε όλοι ίδιοι. Είτε έχει τελειώσει νομική είτε αρχιτεκτονική είτε ιατρική. Οπότε η υπερηφάνεια σου μέσα σε αυτό το φόρουμ θα μείνει. Σου εύχομαι κάθε καλό. 

Επισκέπτης

Το ότι ένα πτυχίο δεν αρκεί για να σε κάνει καλό αστυνομικό είναι αυτονόητο. Το να προσπαθείς όμως να πείσεις ότι δεν έχει καμία αξία, μάλλον δείχνει ότι σε ενοχλεί η ύπαρξή του. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι ανώτερος. Εσύ ήσουν αυτός που ένιωσε την ανάγκη να μειώσει τις σπουδές κάποιου άλλου.Ευτυχώς που λες ότι δεν το λες με προσβολή, γιατί αν το έλεγες με προσβολή θα έγραφες και δεύτερη σελίδα. Μονο εγώ ορίζω τον εαυτό μου και εκεί που θέλω να φτάσω,θα φτάσω
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 5:44 pm Το ότι ένα πτυχίο δεν αρκεί για να σε κάνει καλό αστυνομικό είναι αυτονόητο. Το να προσπαθείς όμως να πείσεις ότι δεν έχει καμία αξία, μάλλον δείχνει ότι σε ενοχλεί η ύπαρξή του. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι ανώτερος. Εσύ ήσουν αυτός που ένιωσε την ανάγκη να μειώσει τις σπουδές κάποιου άλλου.Ευτυχώς που λες ότι δεν το λες με προσβολή, γιατί αν το έλεγες με προσβολή θα έγραφες και δεύτερη σελίδα. Μονο εγώ ορίζω τον εαυτό μου και εκεί που θέλω να φτάσω,θα φτάσω

Μην τους ακούς ! Και εγώ στην ίδια φάση με εσένα είμαι, μπορεί να ξεκινάμε όλοι στα ίδια αλλά μετά η πορεία και η εξέλιξη του καθενός είναι στο χέρι του. Και προφανώς η ύπαρξη ενός πτυχίου παίζει ρόλο και θα το δουν στην πορεία.

Επισκέπτης

Εννοείται ότι στην πορεία έχεις πρόσβαση σε πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες ανάλογα με τα προσοντα σου, απλά επειδή εκείνοι δεν το γνωρίζουν προσπαθούν να μειώσουν εμάς. Εννοείται πάντα πως το κάνουν «καλοπροαίρετα» και «συμβουλευτικά»
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 1:40 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 1:02 pm Αρα τι μου λες ; Να κάτσω να ανεχτώ έναν που με βρίζει λέγοντας Με κακομοίρη κι εγώ να μην απαντήσω,γιατί δήθεν υποβαθμίζω τον εαυτό μου . Σκέφτηκες πολύ αυτή την βλακεία ; δεν σου τα είπανε καλά 🤣πολύ ωραίος ο συλλογισμός σου,, δεν μίλησα ποτέ για απευθείας και τα γνωρίζω όλα αυτά που μου λες . Καλά κάνω και υπερηφανεύομαι, τα πτυχία και οι κόποι μας είναι άξια υπερηφάνειας, αν οι υπόλοιποι νιώθουν μειονεκτικά και τους ενοχλεί η αυτοπεποίθηση είναι πρόβλημα τους,όχι δικό μου. Οταν αναφέρεστε επι προσωπικού χωρίς να γνωρίζετε τον άλλον, θα παίρνετε και την απάντηση που σας αναλογεί. Κουμάντο στις ζωές σας

Ποια πτυχία βρε καρμίρη πού θες να μπεις στα σκατα των ειδικών φρουρών σοβαρέψου. Και το λύκειο με το ζόρι το έβγαλες παρακαλα μπας και σε πάρουν και σωθείς πού δεν έχεις στον ήλιο μοίρα. Πού μας λες τάχα μου για νομικές και μεταπτυχιακά.

Ας μπω και εγώ στην συζήτηση λοιπόν. Σε περίπτωση που δεν έχεις δει τους πίνακες τουλάχιστον οι 500 πρώτοι έχουν πτυχίο πανεπιστημίου οπότε δεν στέκει αυτό που λες. Προφανώς είσαι λίγο πίσω και βγάζεις κακία. Σου εύχομαι να μπεις με την επόμενη σειρά και να ηρεμήσεις λίγο 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 8:49 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 1:40 pm

Ποια πτυχία βρε καρμίρη πού θες να μπεις στα σκατα των ειδικών φρουρών σοβαρέψου. Και το λύκειο με το ζόρι το έβγαλες παρακαλα μπας και σε πάρουν και σωθείς πού δεν έχεις στον ήλιο μοίρα. Πού μας λες τάχα μου για νομικές και μεταπτυχιακά.

Ας μπω και εγώ στην συζήτηση λοιπόν. Σε περίπτωση που δεν έχεις δει τους πίνακες τουλάχιστον οι 500 πρώτοι έχουν πτυχίο πανεπιστημίου οπότε δεν στέκει αυτό που λες. Προφανώς είσαι λίγο πίσω και βγάζεις κακία. Σου εύχομαι να μπεις με την επόμενη σειρά και να ηρεμήσεις λίγο 

Πτυχία είχαν περισσότερα άτομα και στην προηγούμενη σειρά. Και αν δεις τώρα από τα 1500 σχεδόν άτομα που πήρε τα 200 είναι μόνο με πτυχία.

Επισκέπτης

Παιδιά τα πτυχία που έχουν οι περισσότεροι είναι χαμηλού επιπέδου δεν είναι σοβαρά πτυχία που σου εξασφαλίζουν επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα. Όσο και να σκουζεται αυτή είναι η αλήθεια.
Επισκέπτης

Γιατί που το ξέρεις εσύ τι έχουν οι άλλοι και τι δεν έχουν; Απλώς το υποθέτεις. Πέρα από αυτό και το χειρότερο πτυχίο να έχει κάποιος, θα έρθει η στιγμή που θα του φανεί χρήσιμο.

επίσης είναι *σκουζετε 
Επισκέπτης

Φίλε ο άλλος έκατσε 4,5,6 ακόμα και 7 χρόνια στα θρανία. Έδωσε 40 μαθήματα για πτυχίο ανάλογα την σχολή άλλες έχουν και 50 για να έρθεις εσύ να του πεις ότι αυτό που σπούδασε δεν έχει επαγγελματική αποκατάσταση; Και φιλόλογος να είναι μπορεί να χωθεί σε ένα ιδιωτικό σχολείο, να κάνει ιδιαίτερα, να δουλεύει σε βιβλιοθήκες κι άλλα πολλά. Δεν είναι μόνο το δημόσιο ή η αστυνομία. Πάρε μπρος , ο πτυχιούχος πάντα έχει προβάδισμα σε σχέση με έναν που δεν έχει. Κλασσικα  εικονογραφημένα τις προάλλες τσακωνόσουν με επαρχιώτες και Αθηναίους, τώρα τσακώνεσαι με πτυχιούχους vs μη πτυχιούχους . Και όσον αφορά τη δήλωση ενος προηγούμενως που έγραψε ότι είτε είσαι αρχιτεκτονας είτε δικηγορος δεν εχεις αξία στην αστυνομία και είσαι το ίδιο κάνεις πολύ μεγάλο λάθος . Να σου υπενθυμίσω η προηγούμενη εκπροσωπος Τύπου της αστυνομίας , είχε πτυχίο στην κοινωνιολογία και μεταπτυχιακό στα ΜΜΕ. Για αυτό μην γράφεις ασυναρτησίες Σε έχει πιάσει λύσσα. Το φυσάς και δεν κρυώνει 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 9:10 pm Παιδιά τα πτυχία που έχουν οι περισσότεροι είναι χαμηλού επιπέδου δεν είναι σοβαρά πτυχία που σου εξασφαλίζουν επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα. Όσο και να σκουζεται αυτή είναι η αλήθεια.

Απο ποτε υπάρχουν πτυχία χαμηλού επιπέδου; Σταματήστε να υποβαθμίζετε τα πάντα. Το ότι υπάρχουν σχολές με 10 χιλιάδες μόρια δεν σημαίνει ότι είναι χαμηλού επιπέδου αλλά επηρεάζεται από την πόλη που βρίσκετε και από τι ζήτηση που έχει η σχολή. Το να τελειώσεις ένα πανεπιστήμιο δεν είναι απλό πράγμα γιαυτο και πολλά παιδιά παρατάνε τις σχολές τους. Υπάρχουν υποχρεωτικές παρουσίες, εργαστήρια, πρακτική, πτυχιακή + την δυσκολία πολλών μαθημάτων που δεν έχεις διδαχτεί ποτέ. Το ότι δεν καταφέρατε μερικοί από εσας να μπείτε σε κάποια σχολή ή να την τελειώσατε, δεν σας δίνει το δικαίωμα να υποτιμάτε τον κόπο κάποιου άλλου. 

Makisdimakis

Δημοσίευση από Makisdimakis »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 9:50 pm Φίλε ο άλλος έκατσε 4,5,6 ακόμα και 7 χρόνια στα θρανία. Έδωσε 40 μαθήματα για πτυχίο ανάλογα την σχολή άλλες έχουν και 50 για να έρθεις εσύ να του πεις ότι αυτό που σπούδασε δεν έχει επαγγελματική αποκατάσταση; Και φιλόλογος να είναι μπορεί να χωθεί σε ένα ιδιωτικό σχολείο, να κάνει ιδιαίτερα, να δουλεύει σε βιβλιοθήκες κι άλλα πολλά. Δεν είναι μόνο το δημόσιο ή η αστυνομία. Πάρε μπρος , ο πτυχιούχος πάντα έχει προβάδισμα σε σχέση με έναν που δεν έχει. Κλασσικα  εικονογραφημένα τις προάλλες τσακωνόσουν με επαρχιώτες και Αθηναίους, τώρα τσακώνεσαι με πτυχιούχους vs μη πτυχιούχους . Και όσον αφορά τη δήλωση ενος προηγούμενως που έγραψε ότι είτε είσαι αρχιτεκτονας είτε δικηγορος δεν εχεις αξία στην αστυνομία και είσαι το ίδιο κάνεις πολύ μεγάλο λάθος . Να σου υπενθυμίσω η προηγούμενη εκπροσωπος Τύπου της αστυνομίας , είχε πτυχίο στην κοινωνιολογία και μεταπτυχιακό στα ΜΜΕ. Για αυτό μην γράφεις ασυναρτησίες Σε έχει πιάσει λύσσα. Το φυσάς και δεν κρυώνει 

Ναι ρε λογικά από ειδικούς φρουρούς είναι η δημογλιδου. 
ψάξε λίγο και μετά μίλα. Αυτή και άλλη πολλοί, τελείωσαν πρώτα τη σχολη, που η συγκεκριμένη είναι αξιωματικός, μετέπειτα έκαναν υποθέτω και άλλες σπουδές για να φτάσουν εκεί που είναι. Σίγουρα δε μπήκε από ειδικους φρουρους. Άτοπο το παράδειγμα σου. 
Δεν έχω κάτι να χωρίσω με κανέναν υποψήφιο. Βλέπω απλά τα πράγματα όπως είναι. Εντάξει; 
Επισκέπτης

Δεν μίλησα για την δημογλιδου. Είπα Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ εκπρόσωπος τύπου, μάθε να διαβάζεις καλύτερα. Το παράδειγμα δεν δόθηκε για το αν μπήκε από αξιωματικών ή φρουρούς η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ εκπρόσωπος τύπου, αλλά για το ότι απορροφήθηκε σε μια υπηρεσία σχετική με το πτυχίο της 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες