Η πολύ απλά τους άρεσε ανέκαθεν η αστυνομία αλλά δεν κατάφεραν να περάσουν από τις πανελλήνιες όταν έδιναν ;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 09, 2026 4:34 pmΗ πολύ απλά ότι είναι όλοι τους απόφοιτοι φιλολογίας θεολογίας διοίκησης επιχειρήσεων γεωπονικής και ιχθυοκαλλιέργειων? Λέω εγώ τώρα? Πού σημαίνει ότι απλά πέρασαν σε μία άχρηστη σχολή με 8-12 χιλιάδες μόρια που απλά τους πίεσαν οι γονείς να την τελειώνουν για να λένε ότι έχουν τελειώσει Πανεπιστήμιο μπας και τρυπώσουν σε καμία προκήρυξη του ΑΣΕΠ αλλιώς θα δουλεύουν ντελιβερι εστίαση ή λιανεμποριο???
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Μα γιατί το λες αυτό?? Όλοι εδώ μέσα είμαστε απελπισμένοι/ες και δουλεύουμε ντελίβερι και λιανεμπόριο.
Λες κι αν εργαζόμασταν εκεί θα ήταν κάποιου είδους ντροπή. Δεν χρειάζεται να απολογούμαστε σε κομπλεξικόυς. Αστούς να κάνουν «μαντεψιές» μόνοι τους,, δεν αξίζουν τον κόπο
-
Επισκέπτης
Αχχχ ναι καλέΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 09, 2026 5:06 pm Μα γιατί το λες αυτό?? Όλοι εδώ μέσα είμαστε απελπισμένοι/ες και δουλεύουμε ντελίβερι και λιανεμπόριο.Λες κι αν εργαζόμασταν εκεί θα ήταν κάποιου είδους ντροπή. Δεν χρειάζεται να απολογούμαστε σε κομπλεξικόυς. Αστούς να κάνουν «μαντεψιές» μόνοι τους,, δεν αξίζουν τον κόπο
-
Επισκέπτης
Να ρωτήσω κάτι έκανε κανένας ένσταση; Θα αλλάξει η κατανομή στον πίνακα πιστεύετε; Αν είναι κάποιος εντός των 300 προς το τέλος , δεν κινδυνεύει να μείνει εκτός έτσι ;
-
Επισκέπτης
Δεν μένεις εκτός μην αγχώνεσαι. Μάξιμουμ 2 θεσεις να κατέβεις και αν, και πάλι μέσα είσαι
-
Επισκέπτης
Αλήθεια λέει είμαι η νομικήΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 09, 2026 4:54 pm Πωπωπω αυτό που τα ξέρετε όλα εδώ μέσα με ξεπερνά.Χαραμιζεστε έπρεπε να γίνετε μέντιουμ
.Καποιοι το κάνουν κι επειδή το γουστάρουν ξέρετε κι έχουν βλέψεις στο σώμα, το κακό που είναι δηλαδή?
Επίσης ο ντελίβερι βγάζει περισσότερα. Ντελίβερι δεν είμαι, την νομική έχω τελειώσει. Αφιερωμένο
-
Επισκέπτης
Ελπίζω να είσαι από Αθήνα κακομοίρη μου γιατί θα πεινάσεις.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 09, 2026 5:06 pm Μα γιατί το λες αυτό?? Όλοι εδώ μέσα είμαστε απελπισμένοι/ες και δουλεύουμε ντελίβερι και λιανεμπόριο.Λες κι αν εργαζόμασταν εκεί θα ήταν κάποιου είδους ντροπή. Δεν χρειάζεται να απολογούμαστε σε κομπλεξικόυς. Αστούς να κάνουν «μαντεψιές» μόνοι τους,, δεν αξίζουν τον κόπο
-
Επισκέπτης
Ρε πόσο κόμπλεξ έχετε μερικοί ; Και αφού δεν σας αρέσει αυτή η δουλειά γιατί μπαίνετε στην διαδικασία να μπείτε στο συγκεκριμένο φόρουμ και να σχολιάσετε; Όλοι εμείς που είμαστε εδώ ξέρουμε πολύ καλά και τα υπέρ και τα κατά . Το τι θα αποφασίσει μετά ο καθένας είναι στο χέρι του . Ελεος πια. Και στην τελική ας πεινάσουμε . Πρόβλημα μας.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 12:04 amΕλπίζω να είσαι από Αθήνα κακομοίρη μου γιατί θα πεινάσεις.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 09, 2026 5:06 pm Μα γιατί το λες αυτό?? Όλοι εδώ μέσα είμαστε απελπισμένοι/ες και δουλεύουμε ντελίβερι και λιανεμπόριο.Λες κι αν εργαζόμασταν εκεί θα ήταν κάποιου είδους ντροπή. Δεν χρειάζεται να απολογούμαστε σε κομπλεξικόυς. Αστούς να κάνουν «μαντεψιές» μόνοι τους,, δεν αξίζουν τον κόπο
-
Επισκέπτης
Άκου κομπλέξαρα, αυτή τη στιγμή είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής πάλι στην νομική. Θέλω μια συγκεκριμένη υπηρεσία στο σώμα που σχετίζεται με το πτυχίο μου . Όσον αφορά το σπίτι στην Αθήνα μην αγχώνεσαι , από Αθήνα είμαι με σπίτι στο όνομα μου , ο μόνος κακομοίρης είσαι εσύ αργόσχολε που δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και μπαίνεις να κράξεις , γελάω κομπλέξαραΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 12:03 amΑλήθεια λέει είμαι η νομικήΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 09, 2026 4:54 pm Πωπωπω αυτό που τα ξέρετε όλα εδώ μέσα με ξεπερνά.Χαραμιζεστε έπρεπε να γίνετε μέντιουμ
.Καποιοι το κάνουν κι επειδή το γουστάρουν ξέρετε κι έχουν βλέψεις στο σώμα, το κακό που είναι δηλαδή?
Επίσης ο ντελίβερι βγάζει περισσότερα. Ντελίβερι δεν είμαι, την νομική έχω τελειώσει. Αφιερωμένο
-
Makisdimakis
Το λόγο που μπαίνεις τον ξέρεις μόνο εσύ. Μη κάθεσαι και σχολιάζεις λοιπόν και να εξηγείς. Γιατί με τον τρόπο σου, όχι μόνο υπερηφανεύεσαι για αυτά που έχεις, αλλά μειώνεις και τους άλλους και αναιρείς και το όποιο μορφωτικό επίπεδο έχεις. Ωστόσο, ήθελα να σε ενημερώσω, πως το να γίνεις ειδικός φρουρός, δε θα σου δώσει το δικαίωμα να κάνεις απευθείας αυτό που θέλεις. Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν τελειώσει και νομική και ακόμα δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν και που θέλουν. Αξιωματικοί και αστυφύλακες από τις παραγωγικές σχολές.. Ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές και ταπεινοί ωστόσο. Εάν μετά από τόσα χρόνια, έχεις την υπομονή, το ξανασυζητάμε. Προς το παρόν κοιτάξτε να μπείτε πρώτα γιατί όπως έχω ξαναπεί όλα δεδομένα τα έχουμε.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 1:02 amΆκου κομπλέξαρα, αυτή τη στιγμή είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής πάλι στην νομική. Θέλω μια συγκεκριμένη υπηρεσία στο σώμα που σχετίζεται με το πτυχίο μου . Όσον αφορά το σπίτι στην Αθήνα μην αγχώνεσαι , από Αθήνα είμαι με σπίτι στο όνομα μου , ο μόνος κακομοίρης είσαι εσύ αργόσχολε που δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και μπαίνεις να κράξεις , γελάω κομπλέξαραΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 12:03 amΑλήθεια λέει είμαι η νομικήΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 09, 2026 4:54 pm Πωπωπω αυτό που τα ξέρετε όλα εδώ μέσα με ξεπερνά.Χαραμιζεστε έπρεπε να γίνετε μέντιουμ
-
Επισκέπτης
Αρα τι μου λες ; Να κάτσω να ανεχτώ έναν που με βρίζει λέγοντας Με κακομοίρη κι εγώ να μην απαντήσω,γιατί δήθεν υποβαθμίζω τον εαυτό μου . Σκέφτηκες πολύ αυτή την βλακεία ; δεν σου τα είπανε καλά
πολύ ωραίος ο συλλογισμός σου,, δεν μίλησα ποτέ για απευθείας και τα γνωρίζω όλα αυτά που μου λες . Καλά κάνω και υπερηφανεύομαι, τα πτυχία και οι κόποι μας είναι άξια υπερηφάνειας, αν οι υπόλοιποι νιώθουν μειονεκτικά και τους ενοχλεί η αυτοπεποίθηση είναι πρόβλημα τους,όχι δικό μου. Οταν αναφέρεστε επι προσωπικού χωρίς να γνωρίζετε τον άλλον, θα παίρνετε και την απάντηση που σας αναλογεί. Κουμάντο στις ζωές σας
-
Επισκέπτης
Αλήθεια λέει είμαι το μεταπτυχιακό και το σπίτι στο όνομα τουΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 1:02 amΆκου κομπλέξαρα, αυτή τη στιγμή είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής πάλι στην νομική. Θέλω μια συγκεκριμένη υπηρεσία στο σώμα που σχετίζεται με το πτυχίο μου . Όσον αφορά το σπίτι στην Αθήνα μην αγχώνεσαι , από Αθήνα είμαι με σπίτι στο όνομα μου , ο μόνος κακομοίρης είσαι εσύ αργόσχολε που δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και μπαίνεις να κράξεις , γελάω κομπλέξαραΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 12:03 amΑλήθεια λέει είμαι η νομικήΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 09, 2026 4:54 pm Πωπωπω αυτό που τα ξέρετε όλα εδώ μέσα με ξεπερνά.Χαραμιζεστε έπρεπε να γίνετε μέντιουμ
-
Επισκέπτης
Ποια πτυχία βρε καρμίρη πού θες να μπεις στα σκατα των ειδικών φρουρών σοβαρέψου. Και το λύκειο με το ζόρι το έβγαλες παρακαλα μπας και σε πάρουν και σωθείς πού δεν έχεις στον ήλιο μοίρα. Πού μας λες τάχα μου για νομικές και μεταπτυχιακά.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 1:02 pm Αρα τι μου λες ; Να κάτσω να ανεχτώ έναν που με βρίζει λέγοντας Με κακομοίρη κι εγώ να μην απαντήσω,γιατί δήθεν υποβαθμίζω τον εαυτό μου . Σκέφτηκες πολύ αυτή την βλακεία ; δεν σου τα είπανε καλάπολύ ωραίος ο συλλογισμός σου,, δεν μίλησα ποτέ για απευθείας και τα γνωρίζω όλα αυτά που μου λες . Καλά κάνω και υπερηφανεύομαι, τα πτυχία και οι κόποι μας είναι άξια υπερηφάνειας, αν οι υπόλοιποι νιώθουν μειονεκτικά και τους ενοχλεί η αυτοπεποίθηση είναι πρόβλημα τους,όχι δικό μου. Οταν αναφέρεστε επι προσωπικού χωρίς να γνωρίζετε τον άλλον, θα παίρνετε και την απάντηση που σας αναλογεί. Κουμάντο στις ζωές σας
-
Επισκέπτης
Τόσο κόμπλεξ και κακία δεν έχω ξανά δει. Λυπάμαι για λογαριασμό σας. Ελπίζω να είστε 17-18 χρονών γιατί αλλιώς είναι αδικαιολόγητο..Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 1:40 pmΠοια πτυχία βρε καρμίρη πού θες να μπεις στα σκατα των ειδικών φρουρών σοβαρέψου. Και το λύκειο με το ζόρι το έβγαλες παρακαλα μπας και σε πάρουν και σωθείς πού δεν έχεις στον ήλιο μοίρα. Πού μας λες τάχα μου για νομικές και μεταπτυχιακά.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 1:02 pm Αρα τι μου λες ; Να κάτσω να ανεχτώ έναν που με βρίζει λέγοντας Με κακομοίρη κι εγώ να μην απαντήσω,γιατί δήθεν υποβαθμίζω τον εαυτό μου . Σκέφτηκες πολύ αυτή την βλακεία ; δεν σου τα είπανε καλάπολύ ωραίος ο συλλογισμός σου,, δεν μίλησα ποτέ για απευθείας και τα γνωρίζω όλα αυτά που μου λες . Καλά κάνω και υπερηφανεύομαι, τα πτυχία και οι κόποι μας είναι άξια υπερηφάνειας, αν οι υπόλοιποι νιώθουν μειονεκτικά και τους ενοχλεί η αυτοπεποίθηση είναι πρόβλημα τους,όχι δικό μου. Οταν αναφέρεστε επι προσωπικού χωρίς να γνωρίζετε τον άλλον, θα παίρνετε και την απάντηση που σας αναλογεί. Κουμάντο στις ζωές σας
-
Επισκέπτης
Οκέι πες μου πως σε λένε στο ινσταγκραμ να σου στείλω το συμβόλαιο του σπιτιού και τα πτυχία μουΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 1:40 pmΠοια πτυχία βρε καρμίρη πού θες να μπεις στα σκατα των ειδικών φρουρών σοβαρέψου. Και το λύκειο με το ζόρι το έβγαλες παρακαλα μπας και σε πάρουν και σωθείς πού δεν έχεις στον ήλιο μοίρα. Πού μας λες τάχα μου για νομικές και μεταπτυχιακά.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 10, 2026 1:02 pm Αρα τι μου λες ; Να κάτσω να ανεχτώ έναν που με βρίζει λέγοντας Με κακομοίρη κι εγώ να μην απαντήσω,γιατί δήθεν υποβαθμίζω τον εαυτό μου . Σκέφτηκες πολύ αυτή την βλακεία ; δεν σου τα είπανε καλάπολύ ωραίος ο συλλογισμός σου,, δεν μίλησα ποτέ για απευθείας και τα γνωρίζω όλα αυτά που μου λες . Καλά κάνω και υπερηφανεύομαι, τα πτυχία και οι κόποι μας είναι άξια υπερηφάνειας, αν οι υπόλοιποι νιώθουν μειονεκτικά και τους ενοχλεί η αυτοπεποίθηση είναι πρόβλημα τους,όχι δικό μου. Οταν αναφέρεστε επι προσωπικού χωρίς να γνωρίζετε τον άλλον, θα παίρνετε και την απάντηση που σας αναλογεί. Κουμάντο στις ζωές σας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες