Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Να ρωτήσω κάτι εγώ πριν 4 μήνες είχα τελειώσει την θητεία είμαι 19 ετών και ενδιαφέρομαι για εποπ για αυτούς που έχουν κάνει την θητεία θα είναι υποδεκανεα μέχρι συμπληρώσει 7 χρόνια η κανονικά στρατιώτης και μετά με το που γίνεις μόνιμος δεκανέας β τάξεως ?
Gkf

Δημοσίευση από Gkf »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 03, 2026 2:09 am Να ρωτήσω κάτι εγώ πριν 4 μήνες είχα τελειώσει την θητεία είμαι 19 ετών και ενδιαφέρομαι για εποπ για αυτούς που έχουν κάνει την θητεία θα είναι υποδεκανεα μέχρι συμπληρώσει 7 χρόνια η κανονικά στρατιώτης και μετά με το που γίνεις μόνιμος δεκανέας β τάξεως ?

Εποπ στρατιώτης για 7 χρόνια 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα ακούγεται ότι θα βγει αυτούς τους μήνες προκήρυξη ΕΠΟΠ. Με την Δ εσσο μπαίνω στρατό να εκπληρώσω την θητεία μου. Εάν βγει πιο νωρίς από Νοέμβρη ή όταν θα έχω μπει στρατό θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή; Επίσης εάν βγει πριν μπω στρατό για να κάνω την θητεία μου και με πάρουν. Πρώτα θα κάνω την θητεία μου και μετά τα καταταγώ έως ΕΠΟΠ; 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες