Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
Να ρωτήσω κάτι εγώ πριν 4 μήνες είχα τελειώσει την θητεία είμαι 19 ετών και ενδιαφέρομαι για εποπ για αυτούς που έχουν κάνει την θητεία θα είναι υποδεκανεα μέχρι συμπληρώσει 7 χρόνια η κανονικά στρατιώτης και μετά με το που γίνεις μόνιμος δεκανέας β τάξεως ?
-
Gkf
Εποπ στρατιώτης για 7 χρόνιαΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 03, 2026 2:09 am Να ρωτήσω κάτι εγώ πριν 4 μήνες είχα τελειώσει την θητεία είμαι 19 ετών και ενδιαφέρομαι για εποπ για αυτούς που έχουν κάνει την θητεία θα είναι υποδεκανεα μέχρι συμπληρώσει 7 χρόνια η κανονικά στρατιώτης και μετά με το που γίνεις μόνιμος δεκανέας β τάξεως ?
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα ακούγεται ότι θα βγει αυτούς τους μήνες προκήρυξη ΕΠΟΠ. Με την Δ εσσο μπαίνω στρατό να εκπληρώσω την θητεία μου. Εάν βγει πιο νωρίς από Νοέμβρη ή όταν θα έχω μπει στρατό θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή; Επίσης εάν βγει πριν μπω στρατό για να κάνω την θητεία μου και με πάρουν. Πρώτα θα κάνω την θητεία μου και μετά τα καταταγώ έως ΕΠΟΠ;
-
Επισκέπτης
Άμα βγει νωρίς η αίτησης πριν την παρουσίαση τις θητεία σου θα μπεις σε εκπαίδευση ως εποπ αν ποιο μετά ως κληρωτός οπλίτης και με το που κανει τις διαδικασίες που θα χρειαστεί και περάσεις θα μπεις στην εκπαίδευση των ΕΠΟΠ.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 07, 2026 12:26 am Καλησπέρα ακούγεται ότι θα βγει αυτούς τους μήνες προκήρυξη ΕΠΟΠ. Με την Δ εσσο μπαίνω στρατό να εκπληρώσω την θητεία μου. Εάν βγει πιο νωρίς από Νοέμβρη ή όταν θα έχω μπει στρατό θα μπορώ να δηλώσω συμμετοχή; Επίσης εάν βγει πριν μπω στρατό για να κάνω την θητεία μου και με πάρουν. Πρώτα θα κάνω την θητεία μου και μετά τα καταταγώ έως ΕΠΟΠ;
-
Επισκέπτης
https://www.kranosgr.com/1000-proslipse ... -dynameis/
Κοντά είμαστε και για την έκδοση της προκήρυξης . Προσωπικά πιστεύω μέσα στον μήνα
Κοντά είμαστε και για την έκδοση της προκήρυξης . Προσωπικά πιστεύω μέσα στον μήνα
-
Επισκέπτης
αυτο με το οριο που το αλλαξαν μεγαλη βλακεια. πολλοι που ηθελαν να μπουν μενουν εξω
-
Επισκέπτης
5 χρόνια βγάζει προκηρύξεις ΕΠΟΠ . Τώρα το θυμήθηκαν οι μεγαλύτεροι ??
-
Επισκέπτης
μολις βγει η προκηρυξη κλασικα οπως καθε χρονο.θα εχουμε τα τρολ,τις αντιπαραθεσεις, το εγω ακουσα αυτο που μου το ειπε ο ταδε και φυσικα τον καθενα που θα λεει το μακρυ του και το κοντο του. καλη αρχη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες