Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τι ***** λέτε μερικοί .... Αφού εάν δεν έκανες ηλεκτρονική υπογραφή δεν μπορούσες να κάνεις οριστικοποίηση..... Αν είναι δυνατόν δηλαδή τρομοκρατούν τα παιδιά χωρίς λόγο.... Μικροαλλαγές θα έχει 10 20 θέσεων βαριά βαριά. Και αν .. Αφήστε τις προπαγάνδες για να τρομάξετε κόσμο..... Κ αν είναι έτσι πάρτε ένα τηλέφωνο μέσα και ρωτήστε...
Rime456

Δημοσίευση από Rime456 »

Και έτσι όπως τα λέτε αν είναι τα πράγματα δηλαδή λόγω μη υπογραφής της αίτησης απορρίφθηκε , αμφιβάλλω αν μετά σου δίνεται η δυνατότητα να πειράξεις την αίτηση την οποία με δική του ευθύνη ο υποψήφιος συμπλήρωσε … Για αυτό έλεγε κάπου μέσα στην προκυρηξη ότι , ότι δηλώσεις στην αίτηση πρέπει να συνοδεύεται με δικαιολογητικά και το αντίστοιχο .. Παρόλα αυτά όπως και να έχει κάντε την προσπάθεια σας ασχέτως τι λέμε εδώ μέσα 

Ntin

Δημοσίευση από Ntin »

15ος στη σειρα μπορω να παω οπου θελω;;;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 9:58 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 9:52 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 9:45 am Εσείς που λέτε για τα αθλήματα και πόσοι θα κοπούν.. σας λέω εγώ στην προηγούμενη πήγαν 400 άτομα και έμειναν 160  αυτοί που τα περάσαν.....

Αυτό δε σημαίνει ότι η συγκεκριμένη αναλογία θα ακολουθεί σε κάθε διαγωνισμό.

Τώρα μπορεί με τους πρώτους 750 να συμπληρωθεί το νούμερο των 600.

Μπορεί να τα βγάζουν σχεδόν όλοι.

Εγώ λέω πως 850 το πολύ να πάει.

σε προκήρυξη εμοδε μπορεί άμα ήταν 600 θέσεις να πήγαινε 850 σε πεθ με επαγγελματίες οδηγούς όπου δεν έχουν μεγάλη σχέση με την γυμναστική μην σου πω και το 1000 είναι λίγο 

Γιατί,οι οδηγοί δεν έχουν δικαίωμα στη γυμναστική ή είναι αγυμναστοι κ οι εμοδιτες γυμνασμενοι?!

Ρε μην τρελαίνεστε, δεν είναι διαγωνισμός για navy seals η πυροσβεστική.....
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 1:30 pm

σε προκήρυξη εμοδε μπορεί άμα ήταν 600 θέσεις να πήγαινε 850 σε πεθ με επαγγελματίες οδηγούς όπου δεν έχουν μεγάλη σχέση με την γυμναστική μην σου πω και το 1000 είναι λίγο 

Γιατί,οι οδηγοί δεν έχουν δικαίωμα στη γυμναστική ή είναι αγυμναστοι κ οι εμοδιτες γυμνασμενοι?!

Άστους να λένε ότι θέλουν αδερφέ. Όταν θα κλαίγεται πάλι επειδή έμεινε απ'έξω θα τα ρίχνει στην π0υτάνα τη ζωή που του χρεώσανε, κλασσικός Ελληναράς. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 1:30 pm

φιλαράκι navy seal δεν ξέρω αν είναι πάντως ποίο εύκολα περνάς τα αθλήματα για ΕΠΟΠ ειδικών δυνάμεων παρά για την πυροσβεστική και άμα δεν πιστεύω μπες να δεις όχι μόνο την προηγούμενη προκήρυξη των 150 πεθ κοίτα όλες της προκήρυξης από την πρώτη της εμοδε και μετά να καταλάβεις λίγο τι λέμε 
Επισκέπτης

άρα που καταλήγουμε υπάρχει περίπτωση από τους 700 να εγκριθούν καμία 100 αίτησης η θα είναι πολύ παραπάνω η λιγότερες γιατί ο καθένας λέει και άλλα 
Ntin

Δημοσίευση από Ntin »

:roll:
 15ος στη σειρα επιλεγω οπου θελω οταν ερθει η σειρα μ;;;

Harris97

Δημοσίευση από Harris97 »

Από εντός ακούστηκε κάτι ότι ίσως παίρναν παραπάνω από 600  άτομα . Έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο ή είναι Ράδιο αρβύλα;
Επισκέπτης

Harris97 έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 3:35 pm Από εντός ακούστηκε κάτι ότι ίσως παίρναν παραπάνω από 600  άτομα . Έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο ή είναι Ράδιο αρβύλα;

αυτό που είχε ακουστεί ήταν πως όντως Θέλανε να αυξήσουν της θέσης τώρα που βγήκε η προκήρυξη δεν ξέρω αν γίνεται αυτό το μόνο που γίνεται και έχει ξανά γίνει είναι να προσλάβει τους επιλαχόντες αυτό είναι εφικτό να γίνει και ξανά έγινε αν έχει ακούσει κάποιος και τι τέτοιο που λέει ο φίλος ποίο πάνω σε μας πει πάντως με αυτά που έγιναν δεν θα το θεωρούσα και πολύ απίθανο να γίνει 

Επισκέπτης

Εχω παρατηρήσει αρκετούς με 4 αντιπυρικες αλλά με μόρια από εμπειρία οδηγού 24 μονο .πως βγαίνει αυτό? Προφανώς και με 4 αντιπυρικες θα ήταν. Μάχιμοι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 4:49 pm Εχω παρατηρήσει αρκετούς με 4 αντιπυρικες αλλά με μόρια από εμπειρία οδηγού 24 μονο .πως βγαίνει αυτό? Προφανώς και με 4 αντιπυρικες θα ήταν. Μάχιμοι 

Απλά νόμιζα οτι με 4 αντιπυρικες δεν πίστευα οτι θα βρεθεί και σε τετοια ηλικία δλδ κάτω τον 30. Αν όντως υπάρχουν τετοιοι θα ειναι απο εποχικούς του 2019 2020 που δεν πήγαν εμοδε! Πάλι όμως μου φαίνεται περίεργο ( γιατι να ειναι απο τον καινούργιο διαγωνισμός εποχικων αποκλείεται)
Επισκέπτης

Το 4 ειναι 1 αντιπυρική 

Επισκέπτης

έμαθε κανείς τίποτα για της ένστασης πως πάνε;
Επισκέπτης

καλησπέρα παιδιά στους προσωρινούς πίνακες είμαι περίπου 980 με της ένστασης να υπολογίζω ότι μπορεί να ανεβείτε θέση μου γύρος στο 1050 η πολύ περισσότερο 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες