Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Τι ***** λέτε μερικοί .... Αφού εάν δεν έκανες ηλεκτρονική υπογραφή δεν μπορούσες να κάνεις οριστικοποίηση..... Αν είναι δυνατόν δηλαδή τρομοκρατούν τα παιδιά χωρίς λόγο.... Μικροαλλαγές θα έχει 10 20 θέσεων βαριά βαριά. Και αν .. Αφήστε τις προπαγάνδες για να τρομάξετε κόσμο..... Κ αν είναι έτσι πάρτε ένα τηλέφωνο μέσα και ρωτήστε...
-
Rime456
Και έτσι όπως τα λέτε αν είναι τα πράγματα δηλαδή λόγω μη υπογραφής της αίτησης απορρίφθηκε , αμφιβάλλω αν μετά σου δίνεται η δυνατότητα να πειράξεις την αίτηση την οποία με δική του ευθύνη ο υποψήφιος συμπλήρωσε … Για αυτό έλεγε κάπου μέσα στην προκυρηξη ότι , ότι δηλώσεις στην αίτηση πρέπει να συνοδεύεται με δικαιολογητικά και το αντίστοιχο .. Παρόλα αυτά όπως και να έχει κάντε την προσπάθεια σας ασχέτως τι λέμε εδώ μέσα
-
Ntin
15ος στη σειρα μπορω να παω οπου θελω;;;
-
Επισκέπτης
Γιατί,οι οδηγοί δεν έχουν δικαίωμα στη γυμναστική ή είναι αγυμναστοι κ οι εμοδιτες γυμνασμενοι?!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 9:58 amσε προκήρυξη εμοδε μπορεί άμα ήταν 600 θέσεις να πήγαινε 850 σε πεθ με επαγγελματίες οδηγούς όπου δεν έχουν μεγάλη σχέση με την γυμναστική μην σου πω και το 1000 είναι λίγο
Ρε μην τρελαίνεστε, δεν είναι διαγωνισμός για navy seals η πυροσβεστική.....
-
Επισκέπτης
Άστους να λένε ότι θέλουν αδερφέ. Όταν θα κλαίγεται πάλι επειδή έμεινε απ'έξω θα τα ρίχνει στην π0υτάνα τη ζωή που του χρεώσανε, κλασσικός Ελληναράς.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 1:30 pmΓιατί,οι οδηγοί δεν έχουν δικαίωμα στη γυμναστική ή είναι αγυμναστοι κ οι εμοδιτες γυμνασμενοι?!
-
Επισκέπτης
φιλαράκι navy seal δεν ξέρω αν είναι πάντως ποίο εύκολα περνάς τα αθλήματα για ΕΠΟΠ ειδικών δυνάμεων παρά για την πυροσβεστική και άμα δεν πιστεύω μπες να δεις όχι μόνο την προηγούμενη προκήρυξη των 150 πεθ κοίτα όλες της προκήρυξης από την πρώτη της εμοδε και μετά να καταλάβεις λίγο τι λέμεΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 05, 2026 1:30 pmΓιατί,οι οδηγοί δεν έχουν δικαίωμα στη γυμναστική ή είναι αγυμναστοι κ οι εμοδιτες γυμνασμενοι?!
-
Επισκέπτης
άρα που καταλήγουμε υπάρχει περίπτωση από τους 700 να εγκριθούν καμία 100 αίτησης η θα είναι πολύ παραπάνω η λιγότερες γιατί ο καθένας λέει και άλλα
-
Ntin
15ος στη σειρα επιλεγω οπου θελω οταν ερθει η σειρα μ;;;
-
Harris97
Από εντός ακούστηκε κάτι ότι ίσως παίρναν παραπάνω από 600 άτομα . Έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο ή είναι Ράδιο αρβύλα;
-
Επισκέπτης
αυτό που είχε ακουστεί ήταν πως όντως Θέλανε να αυξήσουν της θέσης τώρα που βγήκε η προκήρυξη δεν ξέρω αν γίνεται αυτό το μόνο που γίνεται και έχει ξανά γίνει είναι να προσλάβει τους επιλαχόντες αυτό είναι εφικτό να γίνει και ξανά έγινε αν έχει ακούσει κάποιος και τι τέτοιο που λέει ο φίλος ποίο πάνω σε μας πει πάντως με αυτά που έγιναν δεν θα το θεωρούσα και πολύ απίθανο να γίνει
-
Επισκέπτης
Εχω παρατηρήσει αρκετούς με 4 αντιπυρικες αλλά με μόρια από εμπειρία οδηγού 24 μονο .πως βγαίνει αυτό? Προφανώς και με 4 αντιπυρικες θα ήταν. Μάχιμοι
-
Επισκέπτης
Απλά νόμιζα οτι με 4 αντιπυρικες δεν πίστευα οτι θα βρεθεί και σε τετοια ηλικία δλδ κάτω τον 30. Αν όντως υπάρχουν τετοιοι θα ειναι απο εποχικούς του 2019 2020 που δεν πήγαν εμοδε! Πάλι όμως μου φαίνεται περίεργο ( γιατι να ειναι απο τον καινούργιο διαγωνισμός εποχικων αποκλείεται)
-
Επισκέπτης
έμαθε κανείς τίποτα για της ένστασης πως πάνε;
-
Επισκέπτης
καλησπέρα παιδιά στους προσωρινούς πίνακες είμαι περίπου 980 με της ένστασης να υπολογίζω ότι μπορεί να ανεβείτε θέση μου γύρος στο 1050 η πολύ περισσότερο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες