Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Kkalo

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Kkalo »

Ξέρουμε πότε περίπου θα πάμε για δελτία; Τι πιστεύετε; Μας έχει φάει η αγωνία παίδες 
Makisdimakis

Δημοσίευση από Makisdimakis »

Kkalo έγραψε: Σάβ Ιούλ 25, 2026 10:36 pm Ξέρουμε πότε περίπου θα πάμε για δελτία; Τι πιστεύετε; Μας έχει φάει η αγωνία παίδες 

Το έχουμε ξαναπεί. Λογικά από Σεπτέμβρη θα καλέσουν. 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Kkalo έγραψε: Σάβ Ιούλ 25, 2026 10:36 pm Ξέρουμε πότε περίπου θα πάμε για δελτία; Τι πιστεύετε; Μας έχει φάει η αγωνία παίδες 

Σεπτέμβρη τώρα ξέχασε. Έχουν διακοπές σε λίγο καιρό. Διασκεδάστε όσο μπορείτε γιατί μετά θα σας φάει η ΒΡΩΜΟ Τρίπολη και την διάθεση και τα χρήματα.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 26, 2026 1:33 am

Σεπτέμβρη τώρα ξέχασε. Έχουν διακοπές σε λίγο καιρό. Διασκεδάστε όσο μπορείτε γιατί μετά θα σας φάει η ΒΡΩΜΟ Τρίπολη και την διάθεση και τα χρήματα.

Αν όχι Αθήνα επειδή είμαστε λίγοι σχετικά Κομοτηνή λογικά. Η Τρίπολη έκλεισε μην επαναλαμβάνουμε πράγματα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 26, 2026 8:35 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 26, 2026 1:33 am

Αν όχι Αθήνα επειδή είμαστε λίγοι σχετικά Κομοτηνή λογικά. Η Τρίπολη έκλεισε μην επαναλαμβάνουμε πράγματα 

Τι εννοείς έκλεισε η Τρίπολη ; Αρα Κομοτηνή θα πάμε ; Όπως οι συνοριοφύλακες ; Αθήνα που εννοείς στους Θρακομακεδόνες; 
Επισκέπτης

Η Τρίπολη δεν νομίζω να έχει κλείσει σαν Σχολή Αστυνομίας/ κέντρο ειδικών φρουρών αν κάνω λάθος διορθώστε με ευχαριστώ!
Επισκέπτης

Αμυγδαλέζα θα πάτε παιδιά μας το είπαν οι εκπαιδευτές μας από την Κομοτηνή. Είμαι σφ από Κομοτηνή σε μια βδομάδα τελειώνουμε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 27, 2026 12:06 am Αμυγδαλέζα θα πάτε παιδιά μας το είπαν οι εκπαιδευτές μας από την Κομοτηνή. Είμαι σφ από Κομοτηνή σε μια βδομάδα τελειώνουμε.

Είναι σίγουρο αυτό ;; Με το καλό να τελειώσετε παιδιά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 27, 2026 4:36 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 27, 2026 12:06 am Αμυγδαλέζα θα πάτε παιδιά μας το είπαν οι εκπαιδευτές μας από την Κομοτηνή. Είμαι σφ από Κομοτηνή σε μια βδομάδα τελειώνουμε.

Είναι σίγουρο αυτό ;; Με το καλό να τελειώσετε παιδιά 

Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου. Ναι φυσικά μας το είπαν εκπαιδευτές που θα είναι και στην επόμενη σειρά ότι έχει αποφασιστεί να πάτε Αμυγδαλέζα μιας και θα είστε λίγα άτομα που θα τα χωράει άνετα η σχολή και φυσικά γιατί το στρατόπεδο στην Τρίπολη θα ξαναγίνει κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων του στρατού.

Επισκέπτης

Μήπως σου είπαν φίλε μου οι εκπαιδευτές , πότε περίπου μπορεί να ήμαστε μέσα στην σχολή;
Ευχαριστώ 
Gat

Δημοσίευση από Gat »

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα ,

θέλω απάντηση μόνο απ όσους γνωρίζουν και όχι ο καθένας τι νομίζει..γνωρίζετε αν μπούμε ως εφ τώρα με την προκυρήξη αν μπορούμε να παραιτηθούμε και αν ναι πόσα πληρώνουμε ως πρόστιμο. 
Ρωτάω γιατί οικονομικά μπορεί να μη τη βγάλω. Άκουσα περιπτώσεις στη φετινή σειρά που τους έστειλαν τοποθέτηση στην άλλη άκρη από εκεί που έμεναν. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 27, 2026 5:16 pm Μήπως σου είπαν φίλε μου οι εκπαιδευτές , πότε περίπου μπορεί να ήμαστε μέσα στην σχολή;
Ευχαριστώ 

Αρχές Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι προκαταρκτικές εξετάσεις αρχές Οκτωβρίου θα μπείτε σχολή. Τουλάχιστον αυτό μας είπαν οι εκπαιδευτές παιδιά.

Επισκέπτης

Gat έγραψε: Δευ Ιούλ 27, 2026 10:43 pm Παιδιά καλησπέρα και από εμένα ,

θέλω απάντηση μόνο απ όσους γνωρίζουν και όχι ο καθένας τι νομίζει..γνωρίζετε αν μπούμε ως εφ τώρα με την προκυρήξη αν μπορούμε να παραιτηθούμε και αν ναι πόσα πληρώνουμε ως πρόστιμο. 
Ρωτάω γιατί οικονομικά μπορεί να μη τη βγάλω. Άκουσα περιπτώσεις στη φετινή σειρά που τους έστειλαν τοποθέτηση στην άλλη άκρη από εκεί που έμεναν. 

Πες τα γιατί όταν τα λέμε εμείς είμαστε κακοί και αποθαρρύνουμε τον κόσμο και ηλιθιοτητες. Παιδιά αν είσαι από επαρχία και δεν μένεις με τους δικούς σου και είσαι από Αθήνα βγαίνει πολύ δύσκολα δουλεύεις για να πληρώνεις λογαριασμούς δυστυχώς και δεν μπορείς να τους πληρώσεις. Να απαντήσω στο ερώτημα τώρα. Ναι φυσικά μπορείς να παραιτηθείς δεν σε εμποδίζει κανείς το καλύτερο είναι παραιτηθείς κατά τη διάρκεια της πρακτικής απλά γιατί είναι 50 ευρώ μόνο για να φύγεις. Αν γίνει η η τοποθέτηση σου είναι 2000 ευρώ το πρόστιμο για να φύγεις δηλαδή τα έξοδα της σχολής.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 7:24 am

Πες τα γιατί όταν τα λέμε εμείς είμαστε κακοί και αποθαρρύνουμε τον κόσμο και ηλιθιοτητες. Παιδιά αν είσαι από επαρχία και δεν μένεις με τους δικούς σου και είσαι από Αθήνα βγαίνει πολύ δύσκολα δουλεύεις για να πληρώνεις λογαριασμούς δυστυχώς και δεν μπορείς να τους πληρώσεις. Να απαντήσω στο ερώτημα τώρα. Ναι φυσικά μπορείς να παραιτηθείς δεν σε εμποδίζει κανείς το καλύτερο είναι παραιτηθείς κατά τη διάρκεια της πρακτικής απλά γιατί είναι 50 ευρώ μόνο για να φύγεις. Αν γίνει η η τοποθέτηση σου είναι 2000 ευρώ το πρόστιμο για να φύγεις δηλαδή τα έξοδα της σχολής.

Αφού το αποθαρρύνεις ρε φίλε. Εάν δεν το ζήσει δεν πρόκειται να το ξέρει . Και τώρα υποθέσεις κάνει που λέει μπορεί να μην την βγάζω. Επίσης δεν είναι λίγα τα παιδιά που συγκατοικούν.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 7:24 am

Αφού το αποθαρρύνεις ρε φίλε. Εάν δεν το ζήσει δεν πρόκειται να το ξέρει . Και τώρα υποθέσεις κάνει που λέει μπορεί να μην την βγάζω. Επίσης δεν είναι λίγα τα παιδιά που συγκατοικούν.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες