Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Kkalo
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Ξέρουμε πότε περίπου θα πάμε για δελτία; Τι πιστεύετε; Μας έχει φάει η αγωνία παίδες
-
Makisdimakis
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Τι εννοείς έκλεισε η Τρίπολη ; Αρα Κομοτηνή θα πάμε ; Όπως οι συνοριοφύλακες ; Αθήνα που εννοείς στους Θρακομακεδόνες;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 26, 2026 8:35 pmΑν όχι Αθήνα επειδή είμαστε λίγοι σχετικά Κομοτηνή λογικά. Η Τρίπολη έκλεισε μην επαναλαμβάνουμε πράγματα
-
Επισκέπτης
Η Τρίπολη δεν νομίζω να έχει κλείσει σαν Σχολή Αστυνομίας/ κέντρο ειδικών φρουρών αν κάνω λάθος διορθώστε με ευχαριστώ!
-
Επισκέπτης
Αμυγδαλέζα θα πάτε παιδιά μας το είπαν οι εκπαιδευτές μας από την Κομοτηνή. Είμαι σφ από Κομοτηνή σε μια βδομάδα τελειώνουμε.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου. Ναι φυσικά μας το είπαν εκπαιδευτές που θα είναι και στην επόμενη σειρά ότι έχει αποφασιστεί να πάτε Αμυγδαλέζα μιας και θα είστε λίγα άτομα που θα τα χωράει άνετα η σχολή και φυσικά γιατί το στρατόπεδο στην Τρίπολη θα ξαναγίνει κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων του στρατού.
-
Επισκέπτης
Μήπως σου είπαν φίλε μου οι εκπαιδευτές , πότε περίπου μπορεί να ήμαστε μέσα στην σχολή;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
Gat
Παιδιά καλησπέρα και από εμένα ,
θέλω απάντηση μόνο απ όσους γνωρίζουν και όχι ο καθένας τι νομίζει..γνωρίζετε αν μπούμε ως εφ τώρα με την προκυρήξη αν μπορούμε να παραιτηθούμε και αν ναι πόσα πληρώνουμε ως πρόστιμο.
Ρωτάω γιατί οικονομικά μπορεί να μη τη βγάλω. Άκουσα περιπτώσεις στη φετινή σειρά που τους έστειλαν τοποθέτηση στην άλλη άκρη από εκεί που έμεναν.
θέλω απάντηση μόνο απ όσους γνωρίζουν και όχι ο καθένας τι νομίζει..γνωρίζετε αν μπούμε ως εφ τώρα με την προκυρήξη αν μπορούμε να παραιτηθούμε και αν ναι πόσα πληρώνουμε ως πρόστιμο.
Ρωτάω γιατί οικονομικά μπορεί να μη τη βγάλω. Άκουσα περιπτώσεις στη φετινή σειρά που τους έστειλαν τοποθέτηση στην άλλη άκρη από εκεί που έμεναν.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Πες τα γιατί όταν τα λέμε εμείς είμαστε κακοί και αποθαρρύνουμε τον κόσμο και ηλιθιοτητες. Παιδιά αν είσαι από επαρχία και δεν μένεις με τους δικούς σου και είσαι από Αθήνα βγαίνει πολύ δύσκολα δουλεύεις για να πληρώνεις λογαριασμούς δυστυχώς και δεν μπορείς να τους πληρώσεις. Να απαντήσω στο ερώτημα τώρα. Ναι φυσικά μπορείς να παραιτηθείς δεν σε εμποδίζει κανείς το καλύτερο είναι παραιτηθείς κατά τη διάρκεια της πρακτικής απλά γιατί είναι 50 ευρώ μόνο για να φύγεις. Αν γίνει η η τοποθέτηση σου είναι 2000 ευρώ το πρόστιμο για να φύγεις δηλαδή τα έξοδα της σχολής.Gat έγραψε: Δευ Ιούλ 27, 2026 10:43 pm Παιδιά καλησπέρα και από εμένα ,
-
Επισκέπτης
Αφού το αποθαρρύνεις ρε φίλε. Εάν δεν το ζήσει δεν πρόκειται να το ξέρει . Και τώρα υποθέσεις κάνει που λέει μπορεί να μην την βγάζω. Επίσης δεν είναι λίγα τα παιδιά που συγκατοικούν.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 7:24 amΠες τα γιατί όταν τα λέμε εμείς είμαστε κακοί και αποθαρρύνουμε τον κόσμο και ηλιθιοτητες. Παιδιά αν είσαι από επαρχία και δεν μένεις με τους δικούς σου και είσαι από Αθήνα βγαίνει πολύ δύσκολα δουλεύεις για να πληρώνεις λογαριασμούς δυστυχώς και δεν μπορείς να τους πληρώσεις. Να απαντήσω στο ερώτημα τώρα. Ναι φυσικά μπορείς να παραιτηθείς δεν σε εμποδίζει κανείς το καλύτερο είναι παραιτηθείς κατά τη διάρκεια της πρακτικής απλά γιατί είναι 50 ευρώ μόνο για να φύγεις. Αν γίνει η η τοποθέτηση σου είναι 2000 ευρώ το πρόστιμο για να φύγεις δηλαδή τα έξοδα της σχολής.Gat έγραψε: Δευ Ιούλ 27, 2026 10:43 pm Παιδιά καλησπέρα και από εμένα ,
-
Επισκέπτης
Αφού το αποθαρρύνεις ρε φίλε. Εάν δεν το ζήσει δεν πρόκειται να το ξέρει . Και τώρα υποθέσεις κάνει που λέει μπορεί να μην την βγάζω. Επίσης δεν είναι λίγα τα παιδιά που συγκατοικούν.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 7:24 amΠες τα γιατί όταν τα λέμε εμείς είμαστε κακοί και αποθαρρύνουμε τον κόσμο και ηλιθιοτητες. Παιδιά αν είσαι από επαρχία και δεν μένεις με τους δικούς σου και είσαι από Αθήνα βγαίνει πολύ δύσκολα δουλεύεις για να πληρώνεις λογαριασμούς δυστυχώς και δεν μπορείς να τους πληρώσεις. Να απαντήσω στο ερώτημα τώρα. Ναι φυσικά μπορείς να παραιτηθείς δεν σε εμποδίζει κανείς το καλύτερο είναι παραιτηθείς κατά τη διάρκεια της πρακτικής απλά γιατί είναι 50 ευρώ μόνο για να φύγεις. Αν γίνει η η τοποθέτηση σου είναι 2000 ευρώ το πρόστιμο για να φύγεις δηλαδή τα έξοδα της σχολής.Gat έγραψε: Δευ Ιούλ 27, 2026 10:43 pm Παιδιά καλησπέρα και από εμένα ,
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες