Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μέχρι ποία θέση λέτε να καλέσει για ΠΚΕ?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 01, 2026 8:55 pm Μέχρι ποία θέση λέτε να καλέσει για ΠΚΕ?

Λέει μέσα η προκήρυξη για Α κατηγορία 600 και Β 150= Σύνολο 750
Vit13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vit13 »

Πιστεύω θα καλέσει στη β καμία 300 Άρια άτομα για πκε σίγουρα ...τα 150 είναι λίγα 
Επισκέπτης

Vit13 έγραψε: Τετ Ιούλ 01, 2026 9:14 pm Πιστεύω θα καλέσει στη β καμία 300 Άρια άτομα για πκε σίγουρα ...τα 150 είναι λίγα 

Επειδή μπορεί να παρακολουθούν παιδιά που είναι στις θέσεις 150-300 στην Β κατηγορία, που το βασίζετε αυτό; 
Κ αν κληθούν 300 στην Β για ΠΚΕ, ποτε θα εισαχθούν στην σχολή, εφόσον επιλέγονται σε προσλήψιμη θέση 76; Ευχαριστώ!

Vit13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Vit13 »

Εγώ αυτό που είπα είναι ότι το να καλέσει μόνο 150 θεωρώ λίγα . Εφόσον σκεφτείτε ότι αρκετοί δεν θα προσέλθουν και κάποιοι θα κοπούν .. γνώμη μου
Επισκέπτης

Τώρα θα πάρει 900 άτομα ή 380 ?
Επισκέπτης

Καλησπέρα σας είμαι από επαρχία και δεν βγαίνω δυστυχώς καθόλου οικονομικά. Έχω μπει ειδικός φρουρός με την τελευταία σειρά και μου φαίνεται ότι θα αναγκαστώ να παραιτηθώ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πόσα χρήματα είναι το πρόστιμο πού θα πρέπει να πληρώσω πριν την υποχρεωτική θητεία που υπάρχει στην αστυνομία.
President

Δημοσίευση από President »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:35 am Καλησπέρα σας είμαι από επαρχία και δεν βγαίνω δυστυχώς καθόλου οικονομικά. Έχω μπει ειδικός φρουρός με την τελευταία σειρά και μου φαίνεται ότι θα αναγκαστώ να παραιτηθώ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πόσα χρήματα είναι το πρόστιμο πού θα πρέπει να πληρώσω πριν την υποχρεωτική θητεία που υπάρχει στην αστυνομία.

Και αυτό φίλε γιατί μας λες τώρα ; Τόσο καιρό γιατί δεν μας το έλεγες ; Μήπως για επηρεάσεις κόσμο λέω εγώ τώρα ;
President

Δημοσίευση από President »

President έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:38 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:35 am Καλησπέρα σας είμαι από επαρχία και δεν βγαίνω δυστυχώς καθόλου οικονομικά. Έχω μπει ειδικός φρουρός με την τελευταία σειρά και μου φαίνεται ότι θα αναγκαστώ να παραιτηθώ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πόσα χρήματα είναι το πρόστιμο πού θα πρέπει να πληρώσω πριν την υποχρεωτική θητεία που υπάρχει στην αστυνομία.

Και αυτό φίλε γιατί μας λες τώρα ; Τόσο καιρό γιατί δεν μας το έλεγες ; Μήπως για επηρεάσεις κόσμο λέω εγώ τώρα ;

Και αφού είσαι μέσα στο σώμα ήδη γιατί δεν ρωτάς εκεί που ξέρουν στα σίγουρα  και ρωτάς εδώ κόσμο που δεν έχει μπει ακόμα στο σώμα ;

Επισκέπτης

Παπατζες λεει όχι ότι δεν ειναι δύσκολα... αλλα αυτός απλα θέλει για κάποιο λόγο να επηρεάσει κοσμο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:32 am Παπατζες λεει όχι ότι δεν ειναι δύσκολα... αλλα αυτός απλα θέλει για κάποιο λόγο να επηρεάσει κοσμο

Ναι γιατί είναι πολύ δύσκολο να μπει κάποιος σε μία προκήρυξη που δεν είχε καν συμμετοχή και θα είναι ανοιχτός ο πίνακας της για 2 χρόνια... Εγώ προσωπικά ξέρω για 3 3μιση χιλιάρικα αλλά όντως καλό θα ήταν να το ρωτήσεις στην υπηρεσία σου.

Επισκέπτης

Ηρεμηστε ρε μλκς ρώτησε ο άνθρωπος τι ΠΑΠΑΤΖΕΣ λέει ο άλλος να είναι δυνατόν. Γιατί θα σε επηρεάσει εσένα να κοπείς επειδή δεν έχει ο άλλος λεφτά? Αν δεν έχεις λεφτά και εσύ είσαι από επαρχία θα το κάνεις μόνος σου τι να σε επηρεάσει και βλακείες λέτε? Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω επίσης απλά μπορεί να σου πει κάποιος πού είναι ήδη χρόνια στο σώμα ή κάποιος πού έχει παραιτηθεί πριν την τριετία
Επισκέπτης

Γιατι δεν εχουν αναρτηθει τα αποτελεσματα ακομα στο astynomia .gr
Επισκέπτης

President έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:38 am

Ίσως γιατί τώρα πιάσανε δουλειά αυτοί. Τώρα τοποθετήθηκαν πριν μια βδομάδα 

Επισκέπτης

Ένας φίλος μου που ήθελε να παραιτηθεί όταν είχε μπει στην οππι μου φαίνεται είχε πει ότι ήταν 3000 ευρώ κάπου θα τον ρωτήσω και θα σού πω.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες