Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Πιστεύω θα καλέσει στη β καμία 300 Άρια άτομα για πκε σίγουρα ...τα 150 είναι λίγα
-
Επισκέπτης
Επειδή μπορεί να παρακολουθούν παιδιά που είναι στις θέσεις 150-300 στην Β κατηγορία, που το βασίζετε αυτό;Vit13 έγραψε: Τετ Ιούλ 01, 2026 9:14 pm Πιστεύω θα καλέσει στη β καμία 300 Άρια άτομα για πκε σίγουρα ...τα 150 είναι λίγα
Κ αν κληθούν 300 στην Β για ΠΚΕ, ποτε θα εισαχθούν στην σχολή, εφόσον επιλέγονται σε προσλήψιμη θέση 76; Ευχαριστώ!
Εγώ αυτό που είπα είναι ότι το να καλέσει μόνο 150 θεωρώ λίγα . Εφόσον σκεφτείτε ότι αρκετοί δεν θα προσέλθουν και κάποιοι θα κοπούν .. γνώμη μου
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα σας είμαι από επαρχία και δεν βγαίνω δυστυχώς καθόλου οικονομικά. Έχω μπει ειδικός φρουρός με την τελευταία σειρά και μου φαίνεται ότι θα αναγκαστώ να παραιτηθώ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πόσα χρήματα είναι το πρόστιμο πού θα πρέπει να πληρώσω πριν την υποχρεωτική θητεία που υπάρχει στην αστυνομία.
-
President
Και αυτό φίλε γιατί μας λες τώρα ; Τόσο καιρό γιατί δεν μας το έλεγες ; Μήπως για επηρεάσεις κόσμο λέω εγώ τώρα ;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:35 am Καλησπέρα σας είμαι από επαρχία και δεν βγαίνω δυστυχώς καθόλου οικονομικά. Έχω μπει ειδικός φρουρός με την τελευταία σειρά και μου φαίνεται ότι θα αναγκαστώ να παραιτηθώ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πόσα χρήματα είναι το πρόστιμο πού θα πρέπει να πληρώσω πριν την υποχρεωτική θητεία που υπάρχει στην αστυνομία.
-
President
Και αφού είσαι μέσα στο σώμα ήδη γιατί δεν ρωτάς εκεί που ξέρουν στα σίγουρα και ρωτάς εδώ κόσμο που δεν έχει μπει ακόμα στο σώμα ;President έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:38 amΚαι αυτό φίλε γιατί μας λες τώρα ; Τόσο καιρό γιατί δεν μας το έλεγες ; Μήπως για επηρεάσεις κόσμο λέω εγώ τώρα ;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:35 am Καλησπέρα σας είμαι από επαρχία και δεν βγαίνω δυστυχώς καθόλου οικονομικά. Έχω μπει ειδικός φρουρός με την τελευταία σειρά και μου φαίνεται ότι θα αναγκαστώ να παραιτηθώ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πόσα χρήματα είναι το πρόστιμο πού θα πρέπει να πληρώσω πριν την υποχρεωτική θητεία που υπάρχει στην αστυνομία.
-
Επισκέπτης
Παπατζες λεει όχι ότι δεν ειναι δύσκολα... αλλα αυτός απλα θέλει για κάποιο λόγο να επηρεάσει κοσμο
-
Επισκέπτης
Ναι γιατί είναι πολύ δύσκολο να μπει κάποιος σε μία προκήρυξη που δεν είχε καν συμμετοχή και θα είναι ανοιχτός ο πίνακας της για 2 χρόνια... Εγώ προσωπικά ξέρω για 3 3μιση χιλιάρικα αλλά όντως καλό θα ήταν να το ρωτήσεις στην υπηρεσία σου.
-
Επισκέπτης
Ηρεμηστε ρε μλκς ρώτησε ο άνθρωπος τι ΠΑΠΑΤΖΕΣ λέει ο άλλος να είναι δυνατόν. Γιατί θα σε επηρεάσει εσένα να κοπείς επειδή δεν έχει ο άλλος λεφτά? Αν δεν έχεις λεφτά και εσύ είσαι από επαρχία θα το κάνεις μόνος σου τι να σε επηρεάσει και βλακείες λέτε? Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω επίσης απλά μπορεί να σου πει κάποιος πού είναι ήδη χρόνια στο σώμα ή κάποιος πού έχει παραιτηθεί πριν την τριετία
-
Επισκέπτης
Γιατι δεν εχουν αναρτηθει τα αποτελεσματα ακομα στο astynomia .gr
-
Επισκέπτης
Ίσως γιατί τώρα πιάσανε δουλειά αυτοί. Τώρα τοποθετήθηκαν πριν μια βδομάδαPresident έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:38 amΚαι αυτό φίλε γιατί μας λες τώρα ; Τόσο καιρό γιατί δεν μας το έλεγες ; Μήπως για επηρεάσεις κόσμο λέω εγώ τώρα ;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:35 am Καλησπέρα σας είμαι από επαρχία και δεν βγαίνω δυστυχώς καθόλου οικονομικά. Έχω μπει ειδικός φρουρός με την τελευταία σειρά και μου φαίνεται ότι θα αναγκαστώ να παραιτηθώ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πόσα χρήματα είναι το πρόστιμο πού θα πρέπει να πληρώσω πριν την υποχρεωτική θητεία που υπάρχει στην αστυνομία.
-
Επισκέπτης
Ένας φίλος μου που ήθελε να παραιτηθεί όταν είχε μπει στην οππι μου φαίνεται είχε πει ότι ήταν 3000 ευρώ κάπου θα τον ρωτήσω και θα σού πω.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:35 am Καλησπέρα σας είμαι από επαρχία και δεν βγαίνω δυστυχώς καθόλου οικονομικά. Έχω μπει ειδικός φρουρός με την τελευταία σειρά και μου φαίνεται ότι θα αναγκαστώ να παραιτηθώ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πόσα χρήματα είναι το πρόστιμο πού θα πρέπει να πληρώσω πριν την υποχρεωτική θητεία που υπάρχει στην αστυνομία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες