Αν αληθεύει αυτό είναι ελάχιστες
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
President
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Πως γίνεται να μην έχουν πει ούτε τον αριθμό των αιτήσεων μόνο ; Μου κάνει απορία
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Μην θεωρείται δεδομένο ότι οι αιτήσεις θα είναι λίγες γιατί θα απογοητευτηται πάρα πολύ σας το λέω φιλικά. Ο κόσμος ξέρει πλέον ότι ισχύει ο πίνακας 2 χρόνια και έπεσαν σαν τρελοί να εξασφαλίσουν μία θέση στο δημόσιο. Μην ξεχνάμε ότι είναι αστυνομία όχι ΕΠΟΠ που έχει μεταθέσεις. Για κάποιον ο οποίος είναι από Αθήνα είναι ο απόλυτος παράδεισος άλλον που την κράζουν πολλοί πονηριδηδες για να αυξήσουν τις πιθανότητες να μπουν αυτοί στο σώμα και όχι οι άλλοι.
-
President
Το λέω γιατί τα προηγούμενα χρόνια ο σεφεαα έβγαζε ανακοίνωση που έλεγε απλά έγιναν τόσες αιτήσεις δηλαδή υπήρχε μια διαρροή σε εισαγωγικά
-
Gerasimoskop
-
Επισκέπτης
Παιδιά όλοι έχουμε σκάσει με την κατάσταση. Κοιτάξτε να περάσετε ωραία το καλοκαίρι σας. Έτσι και αλλιώς μας είπε ένα παιδί από την τελευταία σειρά ότι είπαν οι εκπαιδευτές θα μπει η επόμενη σειρά τον Σεπτέμβρη. Μέσα τέλος τώρα είναι αυτό δεν μπορούμε να ξέρουμε. Υπομονή !
-
Gerasimoskop
Ναι εάν γίνουν τα αθλήματα τέλος Αυγούστου πιθανό να το ακούω για τέλος Σεπτέμβρη. Κ πάλι..μακρινό μου φαίνεται.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 22, 2026 1:27 pm Παιδιά όλοι έχουμε σκάσει με την κατάσταση. Κοιτάξτε να περάσετε ωραία το καλοκαίρι σας. Έτσι και αλλιώς μας είπε ένα παιδί από την τελευταία σειρά ότι είπαν οι εκπαιδευτές θα μπει η επόμενη σειρά τον Σεπτέμβρη. Μέσα τέλος τώρα είναι αυτό δεν μπορούμε να ξέρουμε. Υπομονή !
-
Επισκέπτης
Τρομερή ξεφτίλα, τόσο δεν πήρε ούτε το 19 με 18.000 αιτησεις
-
Kkal
Παίδες εγώ πήρα τηλ στο υπουργείο και μ είπαν ότι ακόμα εξετάζονται απ τις αρμόδιες επιτροπές και ότι από στιγμή σε στιγμή μπορεί να βγουν είμαστε κοντά υπομονή
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Πάλι καλά έχει μουντιάλ βλέπουμε τον καλύτερο παίκτη του πλανήτη και περνάει η μερα
-
Επισκέπτης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες