Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Grant

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Grant »

Gerasimoskop έγραψε: Κυρ Ιουν 21, 2026 4:42 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 21, 2026 4:28 pm Παιδιά εγώ έμαθα ότι η δυτική αττική είχε 380 αιτήσεις 

Λίγες είναι ή πολλές;

Αν αληθεύει αυτό είναι ελάχιστες 
President

Δημοσίευση από President »

Πως γίνεται να μην έχουν πει ούτε τον αριθμό των αιτήσεων μόνο ; Μου κάνει απορία 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

President έγραψε: Κυρ Ιουν 21, 2026 8:14 pm Πως γίνεται να μην έχουν πει ούτε τον αριθμό των αιτήσεων μόνο ; Μου κάνει απορία 

Ποιος θα το πει ρε φίλε ; Στα αποτελέσματα τον βλέπεις γιατί και κάποιες αιτήσεις μπορεί να είναι άκυρες 
Επισκέπτης

Μην θεωρείται δεδομένο ότι οι αιτήσεις θα είναι λίγες γιατί θα απογοητευτηται πάρα πολύ σας το λέω φιλικά. Ο κόσμος ξέρει πλέον ότι ισχύει ο πίνακας 2 χρόνια και έπεσαν σαν τρελοί να εξασφαλίσουν μία θέση στο δημόσιο. Μην ξεχνάμε ότι είναι αστυνομία όχι ΕΠΟΠ που έχει μεταθέσεις. Για κάποιον ο οποίος είναι από Αθήνα είναι ο απόλυτος παράδεισος άλλον που την κράζουν πολλοί πονηριδηδες για να αυξήσουν τις πιθανότητες να μπουν αυτοί στο σώμα και όχι οι άλλοι.
President

Δημοσίευση από President »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 21, 2026 10:10 pm
President έγραψε: Κυρ Ιουν 21, 2026 8:14 pm Πως γίνεται να μην έχουν πει ούτε τον αριθμό των αιτήσεων μόνο ; Μου κάνει απορία 

Ποιος θα το πει ρε φίλε ; Στα αποτελέσματα τον βλέπεις γιατί και κάποιες αιτήσεις μπορεί να είναι άκυρες 

Το λέω γιατί τα προηγούμενα χρόνια ο σεφεαα έβγαζε ανακοίνωση που έλεγε απλά έγιναν τόσες αιτήσεις δηλαδή υπήρχε μια διαρροή σε εισαγωγικά 

Gerasimoskop

Δημοσίευση από Gerasimoskop »

President έγραψε: Δευ Ιουν 22, 2026 11:34 am
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 21, 2026 10:10 pm

Το λέω γιατί τα προηγούμενα χρόνια ο σεφεαα έβγαζε ανακοίνωση που έλεγε απλά έγιναν τόσες αιτήσεις δηλαδή υπήρχε μια διαρροή σε εισαγωγικά 

Το ξεφτίλισαν. Πάει τέλος του μήνα και ακόμα τίποτα. 
Επισκέπτης

Παιδιά όλοι έχουμε σκάσει με την κατάσταση. Κοιτάξτε να περάσετε ωραία το καλοκαίρι σας. Έτσι και αλλιώς μας είπε ένα παιδί από την τελευταία σειρά ότι είπαν οι εκπαιδευτές θα μπει η επόμενη σειρά τον Σεπτέμβρη. Μέσα τέλος τώρα είναι αυτό δεν μπορούμε να ξέρουμε. Υπομονή !
Gerasimoskop

Δημοσίευση από Gerasimoskop »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 22, 2026 1:27 pm Παιδιά όλοι έχουμε σκάσει με την κατάσταση. Κοιτάξτε να περάσετε ωραία το καλοκαίρι σας. Έτσι και αλλιώς μας είπε ένα παιδί από την τελευταία σειρά ότι είπαν οι εκπαιδευτές θα μπει η επόμενη σειρά τον Σεπτέμβρη. Μέσα τέλος τώρα είναι αυτό δεν μπορούμε να ξέρουμε. Υπομονή !

Ναι εάν γίνουν τα αθλήματα τέλος Αυγούστου πιθανό να το ακούω για τέλος Σεπτέμβρη. Κ πάλι..μακρινό μου φαίνεται.  
Επισκέπτης

Τρομερή ξεφτίλα,  τόσο δεν πήρε ούτε το 19 με 18.000 αιτησεις 
Grant

Δημοσίευση από Grant »

Ούτε σήμερα. Απίστευτα πραγματα 
Kkal

Δημοσίευση από Kkal »

Παίδες εγώ πήρα τηλ στο υπουργείο και μ είπαν ότι ακόμα εξετάζονται απ τις αρμόδιες επιτροπές και ότι από στιγμή σε στιγμή μπορεί να βγουν είμαστε κοντά υπομονή 
Επισκέπτης

Kkal έγραψε: Τρί Ιουν 23, 2026 10:20 am Παίδες εγώ πήρα τηλ στο υπουργείο και μ είπαν ότι ακόμα εξετάζονται απ τις αρμόδιες επιτροπές και ότι από στιγμή σε στιγμή μπορεί να βγουν είμαστε κοντά υπομονή 

Μακάρι 
Επισκέπτης

:D
 Ακόμα ρε παιδιά..

Επισκέπτης

Πάλι καλά έχει μουντιάλ βλέπουμε τον καλύτερο παίκτη του πλανήτη και περνάει η μερα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 23, 2026 7:24 pm Πάλι καλά έχει μουντιάλ βλέπουμε τον καλύτερο παίκτη του πλανήτη και περνάει η μερα

Λογικά και η επιτροπή αυτό βλέπει και δεν έχει βγάλει αποτελέσματα ακόμα 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες