Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Τι γίνεται ρε παιδιά αλήθεια θα βγει ποτέ αυτή η προκήρυξη ο μπαρδακης το λέει έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί του
-
Επισκέπτης
για της επιλαχόντες στην εμοδε το είχε πει ο μπαρδακης και έγινε για την προκήρυξη τι λέτε θα βγει σύντομα που λένε
-
Επισκέπτης
Που θα με δεις ρε χαζούλα κλαψιάρα αφού δεν ξερεις ποιος είμαιΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 5:06 pmΕσένα κομμένε θα σε δω στα αθλήματα που θα κλαις με μαύρο δάκρυ … και γω να ξέρεις θα γελάω !Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 3:35 pmΑχού το μωρέ, μη μας το κάνεις αυτό καλή μου.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 3:04 pm Ανακοινώθηκαν και τα ονόματα προσληφθέντων στους εποχικούς , δεν ξέρω αν έχει απομείνει κάτι άλλο να κάνουν και να ασχοληθούν αν δεν βγει τις επόμενες μέρες εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ξανά κανέναν , ας λένε ότι θέλουν αν δεν βγει fireservice να το δούμε με τα μάτια μας τελείωσε .
-
Επισκέπτης
καλά ρε εδώ μπαίνουμε να μάθουμε κανένα νέο για το πότε θα βγει η προκήρυξη και γενικά να συζητήσουμε για τους πεθ και εσείς τσακωνεστε μετάξι σας
-
Επισκέπτης
Σαν παιδάκια κάνετε μερικοί ρε έλεος ξεκολλάτε ας ελπίσουμε αύριο Παρασκευή μπας και βγει
-
Sos
Αν δεν βγει και κάτι αύριο καλό Οκτωβρη μετά
-
Gkinisa
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Purosbestikh
- Επάγγελμα: Anergos
- Επικοινωνία:
Για να πεις οκ έχω καλές πιθανότητες να μπω από πόσα μόρια και πάνω πρέπει να έχεις ;
-
Επισκέπτης
λέτε να βγει σήμερα η προκήρυξη;
-
Επισκέπτης
γνωρίζει κανείς τι θα γίνει αν πρόκειται να βγει το ΦΕΚ
-
Επισκέπτης
Ρε μάγκες κάπου έχει κολλήσει η προκήρυξη κάνει μπαμ αν δεν βγει ούτε σήμερα κατι, εγώ πιστεύω ότι κάποιο πρόβλημα προκύπτει, δεν γίνεται να κάθεται ΣτΕ τόσο καιρό , δηλαδή ο Κεφαλογιαννης που θα έτρεχε το διαγωνισμό και εντός Απριλίου και θα τους έβγαζε τον Ιούλη στις υπηρεσίες τι θα έκανε μαγικά ; Μας δουλεύουν όλοι ψηλό γαζί και μείς τσιμπάμε ! ΣτΕ ΦΕΚ παπαριες του καθενός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες