Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 4:47 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 4:38 pm Κάτι πάει λάθος με αυτή την προκήρυξη δεν γίνεται να καθυστερεί τόσο πολύ και να βρίσκεται στο ΣτΕ κοντά 20 μέρες θα έπρεπε εδώ και πολλές μέρες να έχει εκδοθεί πάμε μέσα Μάϊου 

και τι αν πάει λάθος ρε φίλε αφού δεν έχουν αναφέρει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή από τους 150

Και γιατί το καθυστερούν τόσο πολύ ενώ είναι έτοιμη 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 3:55 pm
Freedom έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 2:47 pm Καλησπέρα περιμένετε την προκήρυξη όλοι σας και αυτό είναι το λογικό και αυτά π γνωρίζω ως τώρα είναι ότι ως τον Ιουλίου λέγανε ότι θα είχε γίνει και η τοποθέτηση στους νέους ΠΕΘ δεν το νομίζω αυτό να γίνει δεν θα προλάβουν. Η προκήρυξη θα βγει σίγουρα γιατί είναι στον προϋπολογισμό του 2026 οπότε απολαύστε την ζωή σας και να είστε έτοιμοι να μπείτε στο σώμα 

Το σενάριο για τοποθέτηση Ιούλη στις υπηρεσίες ήταν από το πρώην υπουργό , φυσικά έχουν βγει εκτός προγράμματος ούτε κατά διάνοια δεν βγαίνουν Ιούλη , πλέον θα μιλάμε για θαύμα εάν έχουν μπει Ιούλη στη σχολή για εκπαίδευση ,όπως και να χει ήταν αναμενόμενο λόγο της αλλαγής υπουργού να υπάρξουν καθυστερήσεις, η προκήρυξη θα βγει όπως καλά λες διότι είναι προσλήψεις του 2026 προγραμματισμένες κανονικά, από την άλλη δεν τους παίρνει να αργήσουν κ άλλο πολλοί έχουν οφειλούμενα ρεπό άδειες κλπ και πάνε για συνταξιοδότηση δεν θα μείνει άνθρωπος στις υπηρεσίες, ειδικά αν γράψουν ώρες και φέτος με φωτιές και επιφυλακες θα φύγουν όλοι νωρίτερα . 

παιδιά κακά τα ψέματα άμα μέχρι το φθινόπωρο δεν πάει Κόσμος στης υπηρεσίες ή θα καταντήσει χειρότεροι από κάτι δημόσιες υπηρεσίες που πας 10 ώρα το πρωί και δεν υπάρχει κανείς 

Επισκέπτης

Πω πω πω ολοι οι ειδικοί μαζεύτηκαν εδω μεσα. Θα κλείσει η Πυροσβεστικη ο ένας, δεν θα εχει κοσμο για συντάξεις ο άλλος, ειναι ίδια γιατί καθυστερεί ο παραλος. Πειναλέοι σοβαρευτειτε σα κάτι ληγουρια που ψάχνουν για γυναίκα απεγνωσμένα κανετε. Εχετε καταντήσει η Ματίνα Μανταρινακη του φόρουμ. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 7:51 pm Πω πω πω ολοι οι ειδικοί μαζεύτηκαν εδω μεσα. Θα κλείσει η Πυροσβεστικη ο ένας, δεν θα εχει κοσμο για συντάξεις ο άλλος, ειναι ίδια γιατί καθυστερεί ο παραλος. Πειναλέοι σοβαρευτειτε σα κάτι ληγουρια που ψάχνουν για γυναίκα απεγνωσμένα κανετε. Εχετε καταντήσει η Ματίνα Μανταρινακη του φόρουμ. 

Εσύ είσαι ο ειδικός ρε μεγάλε που τα ξέρεις όλα ! Για πες μας υπηρετείς κάπου είσαι εποχικός ή εθελοντής ; Γιατί στη δικη  μου υπηρεσία βαράνε καμπανάκια δεν έχει μείνει άνθρωπος , φεύγουν στη σύνταξη αρκετοί άλλοι παραιτούνται , ο μέσος όρος ηλικίας είναι πάνω από 50 και συ μας λες για τη Μανταρινακη , άστο καλύτερα μην κάνεις αίτηση γιατί θα παραιτηθείς από το πρώτο μήνα τοποθέτησης. Ξερόλες τα μάθατε όλα για το σώμα και εμείς που ήμαστε μέσα κολλάμε μπρίκια.
Επισκέπτης

Καλημέρα παίδες, έχουμε κανένα νεότερο;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 9:29 am Καλημέρα παίδες, έχουμε κανένα νεότερο;

Καλημέρα φίλε μπαα κανένα φως τπτ δεν υπάρχει 
Επισκέπτης

Τι θα γίνει με αυτο το ΦΕΚ 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 8:11 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 7:51 pm Πω πω πω ολοι οι ειδικοί μαζεύτηκαν εδω μεσα. Θα κλείσει η Πυροσβεστικη ο ένας, δεν θα εχει κοσμο για συντάξεις ο άλλος, ειναι ίδια γιατί καθυστερεί ο παραλος. Πειναλέοι σοβαρευτειτε σα κάτι ληγουρια που ψάχνουν για γυναίκα απεγνωσμένα κανετε. Εχετε καταντήσει η Ματίνα Μανταρινακη του φόρουμ. 

Εσύ είσαι ο ειδικός ρε μεγάλε που τα ξέρεις όλα ! Για πες μας υπηρετείς κάπου είσαι εποχικός ή εθελοντής ; Γιατί στη δικη  μου υπηρεσία βαράνε καμπανάκια δεν έχει μείνει άνθρωπος , φεύγουν στη σύνταξη αρκετοί άλλοι παραιτούνται , ο μέσος όρος ηλικίας είναι πάνω από 50 και συ μας λες για τη Μανταρινακη , άστο καλύτερα μην κάνεις αίτηση γιατί θα παραιτηθείς από το πρώτο μήνα τοποθέτησης. Ξερόλες τα μάθατε όλα για το σώμα και εμείς που ήμαστε μέσα κολλάμε μπρίκια.

Οχι τα ξέρεις εσύ ρε μεγάλε καλύτερα παραιτούνται ναι γιατί να πηγαίνεις όλο το χειμώνα 8 φορές για δουλειά και 45 μέρες το χρόνο άδεια πάει πολύ .. είσαι μέσα στα πράγματα όπως λες και ούτε για να κολλήσεις μπρίκια δεν κάνεις λες και αν μπουνε 600 με όριο ηλικίας όλοι τους 25 χρονών θα πέσει ο Μ.ο. Ασχετε . Σε σύνταξη όντως φεύγουν συχνά μεγάλες σειρές αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός και ούτε βελτιώνεται η κατάσταση με 150 και 600 άτομα αν κοιτάξεις παλιότερες προκυρηξεις που οι σειρές ήταν 2.500 και 4000 άτομα . Αν είσαι άσχετος μην εκφέρεις άποψη ενημερώσου πρώτα .οκ καταλαβαίνουμε την αγωνία σου αλλά υπάρχουν και κάποια όρια . Καλά λέει ο φίλος πιο πάνω μην κάνετε σαν την μανταρινακη ορισμένοι .

Επισκέπτης

ρε παιδιά τώρα αλήθεια τι γίνεται υπάρχει ενημέρωση από κάποιον αν θα βγει σήμερα η αύριο το φεκ 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 12:44 pm ρε παιδιά τώρα αλήθεια τι γίνεται υπάρχει ενημέρωση από κάποιον αν θα βγει σήμερα η αύριο το φεκ 

Φίλε δεν βγαίνει τπτ από τον Απρίλιο τάζουν ότι είναι έτοιμη και είναι στο ΣτΕ και από μέρα σε μέρα θα έχει βγει φτάσαμε να έχουμε 14 μαϊου μισά του μήνα και τπτ πραγματικά απορώ που κολάν και δεν βγαίνει 
Επισκέπτης

Ανακοινώθηκαν και τα ονόματα προσληφθέντων στους εποχικούς , δεν ξέρω αν έχει απομείνει κάτι άλλο να κάνουν και να ασχοληθούν αν δεν βγει τις επόμενες μέρες εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ξανά κανέναν , ας λένε ότι θέλουν αν δεν βγει fireservice να το δούμε με τα μάτια μας τελείωσε .
ASTA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: - -
Επάγγελμα: - -

Δημοσίευση από ASTA »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 3:04 pm Ανακοινώθηκαν και τα ονόματα προσληφθέντων στους εποχικούς , δεν ξέρω αν έχει απομείνει κάτι άλλο να κάνουν και να ασχοληθούν αν δεν βγει τις επόμενες μέρες εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ξανά κανέναν , ας λένε ότι θέλουν αν δεν βγει fireservice να το δούμε με τα μάτια μας τελείωσε .

Εχει ακόμα τη διαγραφή αυτων που δε πήγαν και να καλέσει τους επόμενους, περιπου 124 κενα ακόμα στην Ελλάδα, αν δε κανω λάθος. Ας ελπίσουμε ότι δε θα περιμενουν πρώτα να ολοκληρωθεί ΚΑΙ αυτό.
Επισκέπτης

ASTA έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 3:11 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 3:04 pm Ανακοινώθηκαν και τα ονόματα προσληφθέντων στους εποχικούς , δεν ξέρω αν έχει απομείνει κάτι άλλο να κάνουν και να ασχοληθούν αν δεν βγει τις επόμενες μέρες εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ξανά κανέναν , ας λένε ότι θέλουν αν δεν βγει fireservice να το δούμε με τα μάτια μας τελείωσε .

Εχει ακόμα τη διαγραφή αυτων που δε πήγαν και να καλέσει τους επόμενους, περιπου 124 κενα ακόμα στην Ελλάδα, αν δε κανω λάθος. Ας ελπίσουμε ότι δε θα περιμενουν πρώτα να ολοκληρωθεί ΚΑΙ αυτό.

Τι να πω είναι απίστευτη οι άνθρωποι αυτοί εντάξει 
Επισκέπτης

Αχού το μωρέ, μη μας το κάνεις αυτό καλή μου.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 3:35 pm

Αχού το μωρέ, μη μας το κάνεις αυτό καλή μου.

Εσένα κομμένε θα σε δω στα αθλήματα που θα κλαις με μαύρο δάκρυ … και γω να ξέρεις θα γελάω ! 

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες