Ε ναι ρε φίλε γιατί να μην τρέξω πρώτος, αφού τα έχω όλα τα προσόντα και πτυχίο έχω και δίπλωμα γ και προυπηρεσία και ειδικές δυνάμεις και 10 έλξεις για πλάκα βγάζω. Δε τα βρίσκεις 1100€ εύκολα στην επαρχία. Για μένα είναι απαράδεκτο αυτό που κάνουν την στιγμή που το σώμα έχει ανάγκη από προσωπικό και ενδέχεται δύσκολη αντιπυρική περίοδος. Από την στιγμή που τάζεις στο πόπολο προκύρηξη βγάλτην,παντού υπάρχουν ανάγκες, ένα από τα πιο γερασμένα σώματα είναι.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 12, 2026 5:42 pmΑν βγει προκήρυξη όμως, πρώτος θα τρέξεις να υποβάλλεις δικαιολογητικάΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 12, 2026 5:10 pm Καθεστε και πιστευεται τον μπαρδακη και τον καθε μπαρδακη, ο μπαρδακης δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα φερεφωνο της εκαστοτε κυβερνησης. Αυτη η κυβερνηση εχει αποδειξει που την εχει γραμμενη την πυροσβεστικη, το μονο μελημα της ειναι να παρει ειδικους φρουρους.
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Τραβα ρε γ@μησου βλακα. Ο Μπαρδάκης ειναι ο μονος που ενημερώνει και βοηθάει και αν ήξερες την ιστορία του θα γνωριζες πως μονο φερεφωνο της κυβέρνησης δεν ειναι. Ψαξε για τους αγώνες, τις συγκεντρώσεις , το ξύλο με τα ΜΑΤ, τις συλλήψεις στη ΓΑΔΑ για τις συγκεντρώσεις και μετα έλα να μιλήσεις βλακα. Αν δεν ήταν αυτος ακόμα εποχικοι θα ήμασταν έφτιαξε την ΠΕΘ και θα μπούμε τωρα να είναι καλά ο άνθρωπος. ΒλακαΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 12, 2026 5:10 pm Καθεστε και πιστευεται τον μπαρδακη και τον καθε μπαρδακη, ο μπαρδακης δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα φερεφωνο της εκαστοτε κυβερνησης. Αυτη η κυβερνηση εχει αποδειξει που την εχει γραμμενη την πυροσβεστικη, το μονο μελημα της ειναι να παρει ειδικους φρουρους.
-
Gkinisa
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Purosbestikh
- Επάγγελμα: Anergos
- Επικοινωνία:
Εντωμεταξύ δεν συμπληρώνεις καν τα όρια για να μπεις στην προκήρυξηΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 12, 2026 9:36 pmΕ ναι ρε φίλε γιατί να μην τρέξω πρώτος, αφού τα έχω όλα τα προσόντα και πτυχίο έχω και δίπλωμα γ και προυπηρεσία και ειδικές δυνάμεις και 10 έλξεις για πλάκα βγάζω. Δε τα βρίσκεις 1100€ εύκολα στην επαρχία. Για μένα είναι απαράδεκτο αυτό που κάνουν την στιγμή που το σώμα έχει ανάγκη από προσωπικό και ενδέχεται δύσκολη αντιπυρική περίοδος. Από την στιγμή που τάζεις στο πόπολο προκύρηξη βγάλτην,παντού υπάρχουν ανάγκες, ένα από τα πιο γερασμένα σώματα είναι.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 12, 2026 5:42 pmΑν βγει προκήρυξη όμως, πρώτος θα τρέξεις να υποβάλλεις δικαιολογητικάΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 12, 2026 5:10 pm Καθεστε και πιστευεται τον μπαρδακη και τον καθε μπαρδακη, ο μπαρδακης δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα φερεφωνο της εκαστοτε κυβερνησης. Αυτη η κυβερνηση εχει αποδειξει που την εχει γραμμενη την πυροσβεστικη, το μονο μελημα της ειναι να παρει ειδικους φρουρους.
Φίλε μου το γ κατηγορίας δίνει μόρια και η προϋπηρεσία δίνει μόρια τα περισσότερα άμα έχει πολλές μέρεςGkinisa έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 12:45 amΕντωμεταξύ δεν συμπληρώνεις καν τα όρια για να μπεις στην προκήρυξηΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 12, 2026 9:36 pmΕ ναι ρε φίλε γιατί να μην τρέξω πρώτος, αφού τα έχω όλα τα προσόντα και πτυχίο έχω και δίπλωμα γ και προυπηρεσία και ειδικές δυνάμεις και 10 έλξεις για πλάκα βγάζω. Δε τα βρίσκεις 1100€ εύκολα στην επαρχία. Για μένα είναι απαράδεκτο αυτό που κάνουν την στιγμή που το σώμα έχει ανάγκη από προσωπικό και ενδέχεται δύσκολη αντιπυρική περίοδος. Από την στιγμή που τάζεις στο πόπολο προκύρηξη βγάλτην,παντού υπάρχουν ανάγκες, ένα από τα πιο γερασμένα σώματα είναι.
, Το Γ κατηγορίας αν ξέρεις δεν δίνει μόρια επίσης το πτυχίο δεν δίνει επίσης μόρια, μόνο τις ειδικές σήμανσης και μια προϋπηρεσία που δεν ξέρω κ αυτή πόσο θα σου δώσει , γιαυτο ψαχτείτε λίγο καλύτερα και μην νομίζετε ότι θα μπείτε έτσι απλά ! Ούτε 8 δεν έχεις
-
Toli
Εποχικός οδηγός εδώ 26 ετών με 3 χρόνια εποχικός
-
Gkinisa
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Purosbestikh
- Επάγγελμα: Anergos
- Επικοινωνία:
Φίλε μου μάλλον δεν το έχεις ψάξει καλά το Γ κατηγορίας είναι απλά προϋπόθεση για να συμμετέχεις στη προκήρυξη! Μόνο η προϋπηρεσία δίνει μόρια !Loco7 έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 6:59 amΦίλε μου το γ κατηγορίας δίνει μόρια και η προϋπηρεσία δίνει μόρια τα περισσότερα άμα έχει πολλές μέρεςGkinisa έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 12:45 amΕντωμεταξύ δεν συμπληρώνεις καν τα όρια για να μπεις στην προκήρυξηΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 12, 2026 9:36 pm
Ε ναι ρε φίλε γιατί να μην τρέξω πρώτος, αφού τα έχω όλα τα προσόντα και πτυχίο έχω και δίπλωμα γ και προυπηρεσία και ειδικές δυνάμεις και 10 έλξεις για πλάκα βγάζω. Δε τα βρίσκεις 1100€ εύκολα στην επαρχία. Για μένα είναι απαράδεκτο αυτό που κάνουν την στιγμή που το σώμα έχει ανάγκη από προσωπικό και ενδέχεται δύσκολη αντιπυρική περίοδος. Από την στιγμή που τάζεις στο πόπολο προκύρηξη βγάλτην,παντού υπάρχουν ανάγκες, ένα από τα πιο γερασμένα σώματα είναι.
, Το Γ κατηγορίας αν ξέρεις δεν δίνει μόρια επίσης το πτυχίο δεν δίνει επίσης μόρια, μόνο τις ειδικές σήμανσης και μια προϋπηρεσία που δεν ξέρω κ αυτή πόσο θα σου δώσει , γιαυτο ψαχτείτε λίγο καλύτερα και μην νομίζετε ότι θα μπείτε έτσι απλά ! Ούτε 8 δεν έχεις
-
Επισκέπτης
ποια θεωρείτε είναι ποιο πιθανή ημερομηνία να εκδοθεί το φεκ
-
Freedom
Καλησπέρα περιμένετε την προκήρυξη όλοι σας και αυτό είναι το λογικό και αυτά π γνωρίζω ως τώρα είναι ότι ως τον Ιουλίου λέγανε ότι θα είχε γίνει και η τοποθέτηση στους νέους ΠΕΘ δεν το νομίζω αυτό να γίνει δεν θα προλάβουν. Η προκήρυξη θα βγει σίγουρα γιατί είναι στον προϋπολογισμό του 2026 οπότε απολαύστε την ζωή σας και να είστε έτοιμοι να μπείτε στο σώμα
-
Επισκέπτης
Άιντε φτάσαμε στα μέσα του μήνα και ακόμα τίποτα ούτε ΦΕΚ ούτε τπτ από μέρα σε μέρα λέγανε από τον Απρίλιο έτσι θα φύγει και αυτός ο μήνας μου φαίνεται είναι τραγικοί
-
Επισκέπτης
Το σενάριο για τοποθέτηση Ιούλη στις υπηρεσίες ήταν από το πρώην υπουργό , φυσικά έχουν βγει εκτός προγράμματος ούτε κατά διάνοια δεν βγαίνουν Ιούλη , πλέον θα μιλάμε για θαύμα εάν έχουν μπει Ιούλη στη σχολή για εκπαίδευση ,όπως και να χει ήταν αναμενόμενο λόγο της αλλαγής υπουργού να υπάρξουν καθυστερήσεις, η προκήρυξη θα βγει όπως καλά λες διότι είναι προσλήψεις του 2026 προγραμματισμένες κανονικά, από την άλλη δεν τους παίρνει να αργήσουν κ άλλο πολλοί έχουν οφειλούμενα ρεπό άδειες κλπ και πάνε για συνταξιοδότηση δεν θα μείνει άνθρωπος στις υπηρεσίες, ειδικά αν γράψουν ώρες και φέτος με φωτιές και επιφυλακες θα φύγουν όλοι νωρίτερα .Freedom έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 2:47 pm Καλησπέρα περιμένετε την προκήρυξη όλοι σας και αυτό είναι το λογικό και αυτά π γνωρίζω ως τώρα είναι ότι ως τον Ιουλίου λέγανε ότι θα είχε γίνει και η τοποθέτηση στους νέους ΠΕΘ δεν το νομίζω αυτό να γίνει δεν θα προλάβουν. Η προκήρυξη θα βγει σίγουρα γιατί είναι στον προϋπολογισμό του 2026 οπότε απολαύστε την ζωή σας και να είστε έτοιμοι να μπείτε στο σώμα
-
Επισκέπτης
με των μπαρδακη έχει ξανά μιλήσει κανείς αυτή την βδομάδαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 3:55 pmΤο σενάριο για τοποθέτηση Ιούλη στις υπηρεσίες ήταν από το πρώην υπουργό , φυσικά έχουν βγει εκτός προγράμματος ούτε κατά διάνοια δεν βγαίνουν Ιούλη , πλέον θα μιλάμε για θαύμα εάν έχουν μπει Ιούλη στη σχολή για εκπαίδευση ,όπως και να χει ήταν αναμενόμενο λόγο της αλλαγής υπουργού να υπάρξουν καθυστερήσεις, η προκήρυξη θα βγει όπως καλά λες διότι είναι προσλήψεις του 2026 προγραμματισμένες κανονικά, από την άλλη δεν τους παίρνει να αργήσουν κ άλλο πολλοί έχουν οφειλούμενα ρεπό άδειες κλπ και πάνε για συνταξιοδότηση δεν θα μείνει άνθρωπος στις υπηρεσίες, ειδικά αν γράψουν ώρες και φέτος με φωτιές και επιφυλακες θα φύγουν όλοι νωρίτερα .Freedom έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 2:47 pm Καλησπέρα περιμένετε την προκήρυξη όλοι σας και αυτό είναι το λογικό και αυτά π γνωρίζω ως τώρα είναι ότι ως τον Ιουλίου λέγανε ότι θα είχε γίνει και η τοποθέτηση στους νέους ΠΕΘ δεν το νομίζω αυτό να γίνει δεν θα προλάβουν. Η προκήρυξη θα βγει σίγουρα γιατί είναι στον προϋπολογισμό του 2026 οπότε απολαύστε την ζωή σας και να είστε έτοιμοι να μπείτε στο σώμα
-
Επισκέπτης
Κάτι πάει λάθος με αυτή την προκήρυξη δεν γίνεται να καθυστερεί τόσο πολύ και να βρίσκεται στο ΣτΕ κοντά 20 μέρες θα έπρεπε εδώ και πολλές μέρες να έχει εκδοθεί πάμε μέσα Μάϊου
-
Επισκέπτης
και τι αν πάει λάθος ρε φίλε αφού δεν έχουν αναφέρει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή από τους 150
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες