Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 12, 2026 5:42 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 12, 2026 5:10 pm Καθεστε και πιστευεται τον μπαρδακη και τον καθε μπαρδακη, ο μπαρδακης δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα φερεφωνο της εκαστοτε κυβερνησης. Αυτη η κυβερνηση εχει αποδειξει που την εχει γραμμενη την πυροσβεστικη, το μονο μελημα της ειναι να παρει ειδικους φρουρους.

Αν βγει προκήρυξη όμως, πρώτος θα τρέξεις να υποβάλλεις δικαιολογητικά 

Ε ναι ρε φίλε γιατί να μην τρέξω πρώτος, αφού τα έχω όλα τα προσόντα και πτυχίο έχω και δίπλωμα γ και προυπηρεσία και ειδικές δυνάμεις και 10 έλξεις για πλάκα βγάζω. Δε τα βρίσκεις 1100€ εύκολα στην επαρχία. Για μένα είναι απαράδεκτο αυτό που κάνουν την στιγμή που το σώμα έχει ανάγκη από προσωπικό και ενδέχεται δύσκολη αντιπυρική περίοδος. Από την στιγμή που τάζεις στο πόπολο προκύρηξη βγάλτην,παντού υπάρχουν ανάγκες, ένα από τα πιο γερασμένα σώματα είναι.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 12, 2026 5:10 pm Καθεστε και πιστευεται τον μπαρδακη και τον καθε μπαρδακη, ο μπαρδακης δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα φερεφωνο της εκαστοτε κυβερνησης. Αυτη η κυβερνηση εχει αποδειξει που την εχει γραμμενη την πυροσβεστικη, το μονο μελημα της ειναι να παρει ειδικους φρουρους.

Τραβα ρε γ@μησου βλακα. Ο Μπαρδάκης ειναι ο μονος που ενημερώνει και βοηθάει και αν ήξερες την ιστορία του θα γνωριζες πως μονο φερεφωνο της κυβέρνησης δεν ειναι. Ψαξε για τους αγώνες, τις συγκεντρώσεις , το ξύλο με τα ΜΑΤ, τις συλλήψεις στη ΓΑΔΑ για τις συγκεντρώσεις και μετα έλα να μιλήσεις βλακα. Αν δεν ήταν αυτος ακόμα εποχικοι θα ήμασταν έφτιαξε την ΠΕΘ και θα μπούμε τωρα να είναι καλά ο άνθρωπος. Βλακα
Gkinisa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Purosbestikh
Επάγγελμα: Anergos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Gkinisa »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 12, 2026 9:36 pm

Ε ναι ρε φίλε γιατί να μην τρέξω πρώτος, αφού τα έχω όλα τα προσόντα και πτυχίο έχω και δίπλωμα γ και προυπηρεσία και ειδικές δυνάμεις και 10 έλξεις για πλάκα βγάζω. Δε τα βρίσκεις 1100€ εύκολα στην επαρχία. Για μένα είναι απαράδεκτο αυτό που κάνουν την στιγμή που το σώμα έχει ανάγκη από προσωπικό και ενδέχεται δύσκολη αντιπυρική περίοδος. Από την στιγμή που τάζεις στο πόπολο προκύρηξη βγάλτην,παντού υπάρχουν ανάγκες, ένα από τα πιο γερασμένα σώματα είναι.

Εντωμεταξύ δεν συμπληρώνεις καν τα όρια για να μπεις στην προκήρυξη 😂😂, Το Γ κατηγορίας αν ξέρεις δεν δίνει μόρια επίσης το πτυχίο δεν δίνει επίσης μόρια, μόνο τις ειδικές σήμανσης και μια προϋπηρεσία που δεν ξέρω κ αυτή πόσο θα σου δώσει , γιαυτο ψαχτείτε λίγο καλύτερα και μην νομίζετε ότι θα μπείτε έτσι απλά ! Ούτε 8 δεν έχεις 

Loco7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Loco7 »

Gkinisa έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 12:45 am

Εντωμεταξύ δεν συμπληρώνεις καν τα όρια για να μπεις στην προκήρυξη 😂😂, Το Γ κατηγορίας αν ξέρεις δεν δίνει μόρια επίσης το πτυχίο δεν δίνει επίσης μόρια, μόνο τις ειδικές σήμανσης και μια προϋπηρεσία που δεν ξέρω κ αυτή πόσο θα σου δώσει , γιαυτο ψαχτείτε λίγο καλύτερα και μην νομίζετε ότι θα μπείτε έτσι απλά ! Ούτε 8 δεν έχεις 

Φίλε μου το γ κατηγορίας δίνει μόρια και η προϋπηρεσία δίνει μόρια τα περισσότερα άμα έχει πολλές μέρες 

Toli

Δημοσίευση από Toli »

Εποχικός οδηγός εδώ 26 ετών με 3 χρόνια εποχικός 

Gkinisa
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Purosbestikh
Επάγγελμα: Anergos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Gkinisa »

Loco7 έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 6:59 am
Gkinisa έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 12:45 am

Φίλε μου το γ κατηγορίας δίνει μόρια και η προϋπηρεσία δίνει μόρια τα περισσότερα άμα έχει πολλές μέρες 

Φίλε μου μάλλον δεν το έχεις ψάξει καλά το Γ κατηγορίας είναι απλά προϋπόθεση για να συμμετέχεις στη προκήρυξη! Μόνο η προϋπηρεσία δίνει μόρια ! 
Επισκέπτης

Toli έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 9:03 am Εποχικός οδηγός εδώ 26 ετών με 3 χρόνια εποχικός 

Γιατί δεν μπήκες στους 150. Είσαι φούλ από μόρια. 

Επισκέπτης

Toli έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 9:03 am Εποχικός οδηγός εδώ 26 ετών με 3 χρόνια εποχικός 

3 χρόνια και δεν μπήκες ούτε ΕΜΟΔΕ, ούτε ΠΕΘ; Λίγο περίεργα μας τα λες. Αν ωστόσο για τους δικούς σου λόγους δεν μπήκες πριν και λες αλήθεια, προφανώς και έχεις πολλές πιθανότητες εδώ. 
Επισκέπτης

ποια θεωρείτε είναι ποιο πιθανή ημερομηνία να εκδοθεί το φεκ 
Freedom

Δημοσίευση από Freedom »

Καλησπέρα περιμένετε την προκήρυξη όλοι σας και αυτό είναι το λογικό και αυτά π γνωρίζω ως τώρα είναι ότι ως τον Ιουλίου λέγανε ότι θα είχε γίνει και η τοποθέτηση στους νέους ΠΕΘ δεν το νομίζω αυτό να γίνει δεν θα προλάβουν. Η προκήρυξη θα βγει σίγουρα γιατί είναι στον προϋπολογισμό του 2026 οπότε απολαύστε την ζωή σας και να είστε έτοιμοι να μπείτε στο σώμα 
Επισκέπτης

Άιντε φτάσαμε στα μέσα του μήνα και ακόμα τίποτα ούτε ΦΕΚ ούτε τπτ από μέρα σε μέρα λέγανε από τον Απρίλιο έτσι θα φύγει και αυτός ο μήνας μου φαίνεται είναι τραγικοί 
Επισκέπτης

Freedom έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 2:47 pm Καλησπέρα περιμένετε την προκήρυξη όλοι σας και αυτό είναι το λογικό και αυτά π γνωρίζω ως τώρα είναι ότι ως τον Ιουλίου λέγανε ότι θα είχε γίνει και η τοποθέτηση στους νέους ΠΕΘ δεν το νομίζω αυτό να γίνει δεν θα προλάβουν. Η προκήρυξη θα βγει σίγουρα γιατί είναι στον προϋπολογισμό του 2026 οπότε απολαύστε την ζωή σας και να είστε έτοιμοι να μπείτε στο σώμα 

Το σενάριο για τοποθέτηση Ιούλη στις υπηρεσίες ήταν από το πρώην υπουργό , φυσικά έχουν βγει εκτός προγράμματος ούτε κατά διάνοια δεν βγαίνουν Ιούλη , πλέον θα μιλάμε για θαύμα εάν έχουν μπει Ιούλη στη σχολή για εκπαίδευση ,όπως και να χει ήταν αναμενόμενο λόγο της αλλαγής υπουργού να υπάρξουν καθυστερήσεις, η προκήρυξη θα βγει όπως καλά λες διότι είναι προσλήψεις του 2026 προγραμματισμένες κανονικά, από την άλλη δεν τους παίρνει να αργήσουν κ άλλο πολλοί έχουν οφειλούμενα ρεπό άδειες κλπ και πάνε για συνταξιοδότηση δεν θα μείνει άνθρωπος στις υπηρεσίες, ειδικά αν γράψουν ώρες και φέτος με φωτιές και επιφυλακες θα φύγουν όλοι νωρίτερα . 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 3:55 pm
Freedom έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 2:47 pm Καλησπέρα περιμένετε την προκήρυξη όλοι σας και αυτό είναι το λογικό και αυτά π γνωρίζω ως τώρα είναι ότι ως τον Ιουλίου λέγανε ότι θα είχε γίνει και η τοποθέτηση στους νέους ΠΕΘ δεν το νομίζω αυτό να γίνει δεν θα προλάβουν. Η προκήρυξη θα βγει σίγουρα γιατί είναι στον προϋπολογισμό του 2026 οπότε απολαύστε την ζωή σας και να είστε έτοιμοι να μπείτε στο σώμα 

Το σενάριο για τοποθέτηση Ιούλη στις υπηρεσίες ήταν από το πρώην υπουργό , φυσικά έχουν βγει εκτός προγράμματος ούτε κατά διάνοια δεν βγαίνουν Ιούλη , πλέον θα μιλάμε για θαύμα εάν έχουν μπει Ιούλη στη σχολή για εκπαίδευση ,όπως και να χει ήταν αναμενόμενο λόγο της αλλαγής υπουργού να υπάρξουν καθυστερήσεις, η προκήρυξη θα βγει όπως καλά λες διότι είναι προσλήψεις του 2026 προγραμματισμένες κανονικά, από την άλλη δεν τους παίρνει να αργήσουν κ άλλο πολλοί έχουν οφειλούμενα ρεπό άδειες κλπ και πάνε για συνταξιοδότηση δεν θα μείνει άνθρωπος στις υπηρεσίες, ειδικά αν γράψουν ώρες και φέτος με φωτιές και επιφυλακες θα φύγουν όλοι νωρίτερα . 

με των μπαρδακη έχει ξανά μιλήσει κανείς αυτή την βδομάδα 

Επισκέπτης

Κάτι πάει λάθος με αυτή την προκήρυξη δεν γίνεται να καθυστερεί τόσο πολύ και να βρίσκεται στο ΣτΕ κοντά 20 μέρες θα έπρεπε εδώ και πολλές μέρες να έχει εκδοθεί πάμε μέσα Μάϊου 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 4:38 pm Κάτι πάει λάθος με αυτή την προκήρυξη δεν γίνεται να καθυστερεί τόσο πολύ και να βρίσκεται στο ΣτΕ κοντά 20 μέρες θα έπρεπε εδώ και πολλές μέρες να έχει εκδοθεί πάμε μέσα Μάϊου 

και τι αν πάει λάθος ρε φίλε αφού δεν έχουν αναφέρει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή από τους 150

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες